MoToM 3861 Napisano Maj 18 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2024 at 2:01 PM, Motorcyclist said: Rekao sam necu vise gledati oglase, samo se razocaram kad neko drugi kupi. Savin ti je okvirno oko 2K. Što ga ne nazoveš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 18 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, MoToM said: Savin ti je okvirno oko 2K. Što ga ne nazoveš? Kad ne kupujem jbg. Jos uvek. Inace ciljacu drugu gen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 812 Napisano Maj 18 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Da li je neko sređivao grane, polirao, čime, i da li se postižu neki rezultati? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 19 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Sava sa foruma prodaje, pa ako je neko zainteresovan kontakt info je - - - (Viber) Sava-NL +31623998996. viber image 2023 09 15 18 36 14 130 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 473 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 773 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 308 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 955 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 474 — Postimages POSTIMG.CC 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 19 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MoToM said: Kolega Sava sa foruma prodaje, pa ako je neko zainteresovan kontakt info je - - - (Viber) Sava-NL +31623998996. viber image 2023 09 15 18 36 14 130 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 473 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 773 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 308 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 955 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 474 — Postimages POSTIMG.CC Lep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan On 5/19/2024 at 8:22 AM, MoToM said: Kolega Sava sa foruma prodaje, pa ako je neko zainteresovan kontakt info je - - - (Viber) Sava-NL +31623998996. viber image 2023 09 15 18 36 14 130 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 473 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 773 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 308 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 13 955 — Postimages POSTIMG.CC viber image 2023 09 15 18 36 14 474 — Postimages POSTIMG.CC Pre godinu-dve sam umalo kupio ovaj SV, preporuke za motor.. Ako se dobro sećam, imao je tad Sava i noviji SV koji nije bio ocarinjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 21 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i vlasnik da se javi, iako bespotrebno jer vidim da je sve u najboljem redu I da je sve pod kontrolom Hvala Vlado sto si ga provukao ovde i sto si stavio slike. Sv je I dalje na prodaju, iako nigde ne stoji na oglasima. Vodim se onom ako prodam je ok, a ako ne, lep motor uvek krasi garažu dodatno. Inače plavi novije generacije je prodat već neko vreme. Ostao je samo ovaj i crni (neocarinjen) koji sam vozio dva ili tri termina na navaku. Inače regularan je i može da se carini. da ste mi živi i zdravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovo na prodaju ili zna gde ima kod nas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Maj 26 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da napraviš sam od plastičnog čepa od balona. Ima ovde slika u temi, više nas je pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je tako. Pa je deo otpao i sad nema popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Maj 26 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Porucili smo, cekamo sutra/prekosutra da stigne. Javim sta i kako kad vidim da li je to to... Popravljao sam ih par puta, ali se desi da se toliko izlomi da nema popravke. I uvek se slomi na zameni guma kad vulkanizer ne obrati paznju ili ne zna da mora da se namesti da lepo legne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ako bude bilo viska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Maj 26 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Danas po prvi put istero SV na stazi navak. Sve prošlo super. Lepo smo se družili ali imam utisak da se puno borim u krivinama da ga oborim. Prvi put vozim heble i uopšte takvu vrstu motora. Pitanje za drugare koji voze SV na stazi imate li neki savet ili je sve stvar vežbe i prakse (i talenta naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Maj 27 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar vežbe i prakse i vere u prednju gumu. Naime, najveća mana SV-a je što je duži (zbog V2) agregata i zatur prednjeg točka je pod manjim uglom, odnosno točak je prilično udaljen od agregata. Samim tim ne daje idealan povratni osećaj i treba ga malo na silu obarati u krivinu da bi se brže oborio. To jednostavno moraš da prelomiš u glavi. Meni je trebalo nekoliko TD-ova da to savladam i to je iskreno jedina i najveća mana tog motora. To najbolje možeš da vežbaš u prvoj krivini kod boksa i u 11-ici. Ne znam koje gume voziš, ali samo se opusti i svaki put po malo brže spušta motor u krivini. Ne znam kako sad stoje markeri na NAVAK-u, ali pogledaj ovaj moj snimak pa pokušaj po njemu da gađaš markere. Ne znam koje sam vreme vozio na ovom snimku, ali sa SV-om mislim da mi je najbolji krug bio oko 1:34, a da sam imao nove gume, može SV do 1:30 opušteno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Maj 27 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stare su mi gume prilično. Bridgestone S21. Nisam toliko jurio vreme, tek se upoznajemo l, ma da ja nikad neću ni biti toliko brz Pokušaću da naručim iste ili eventualno S22. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Maj 27 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za stazu, Metzeler Racetec RR u K1 komponenti i napred i nazad. Prednja će da ti drži celu sezonu, zadnja pola sezone. Gume drže odlično, nema šanse da puste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Maj 27 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ja dosta i van staze. Nije mi staza prioritet baš. Jel imaš iskustva sa pirelli diablo rosso II? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Maj 27 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, nikolavik je napisao: Vozim ja dosta i van staze. Nije mi staza prioritet baš. Jel imaš iskustva sa pirelli diablo rosso II? Sent from my iPhone using Tapatalk Nemam, nisam je nešto puno vozio da mogu da kažem kakva je. Trebalo bi da je dobra guma i za ulicu i za stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 27 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je zanimljivo cuti. Do sada sam citao samo kako se obara sam od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 812 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Motorcyclist said: Ovo mi je zanimljivo cuti. Do sada sam citao samo kako se obara sam od sebe. Pročitah tvoj post da bi kupio Sv-a, ali da si u dilemi da li kupiti S verziju ili Naked. Ako nisam zakasnio (ne znam zašto ti tada nisam predložio), ja imam naked verziju, prva generacija, koja nije na prodaju, ali ću ti je rado ustupiti na par sati da probaš motor i da vidiš da li je takav motor za tebe. Živim u Pančevu, radim u Beogradu, radnim danima od 08 do 16h, pa ako ti odgovara, dođi da probaš. Možda ti pomogne oko odluke. Mnogo je drugačije kada provozaš motor. Svo dosadašnje iskustvo prenosim uz kafu, ili pivo, zavisi ko šta pije. I da, ja častim SV ti je 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan SV650S se vozi kao bicikl. Prvi put čujem da se neko muči sa njim. Pre će biti da ti fali vežbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Maj 27 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Overpressure je napisao: SV650S se vozi kao bicikl. Prvi put čujem da se neko muči sa njim. Pre će biti da ti fali vežbe. Vozi se on lagano, ali kad dođe da se vozi na stazi i da se mota vreme, tad nastaju problemi. Prvi problem što je težina nazad i što je nazad nizak. Budući da mu je zadnji amortizer fabrički loš, mora da se ugradi aftermarket. U najvećem broju slučaju sa Kawasakija ZX10R 2006. godište reši se posao. Da bih dobio bolji ulazak u krivinu na mom sam upustio trouglove nešto oko 12 - 13 mm. Zatim su stavljene K-Tech opruge za moju masu, kako bi pružio potporu napred. Do kraja nisam potpuno uspeo da ispeglam da motor brzo ulazi u krivinu, a da daje povratni osećaj. Trebalo bi da dignem zadnji kraj za još oko 1 cm, da bi to bilo to, ali sam u međuvremenu odustao od SV-a kao projekta za stazu. Mogao bih da ga spustim na 1:30 i to je to. Poslužio je odlično kao trening motocikl, ali sledeći korak bi zahtevao ozbiljnije ulaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Maj 27 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za ametersku voznju je OK. Tesko se obara, ali jako lepo drzi putanju. Nije brz, ali je za ucenje sasvim korektan. Najveca mana je sto fabricki nema nikakavo podesavanje ogibljenja. Da bi se ubrzao, mora da se menja i da se nabode. Ali za amatere, samo gaaaas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 27 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Luka9905 said: Pročitah tvoj post da bi kupio Sv-a, ali da si u dilemi da li kupiti S verziju ili Naked. Ako nisam zakasnio (ne znam zašto ti tada nisam predložio), ja imam naked verziju, prva generacija, koja nije na prodaju, ali ću ti je rado ustupiti na par sati da probaš motor i da vidiš da li je takav motor za tebe. Živim u Pančevu, radim u Beogradu, radnim danima od 08 do 16h, pa ako ti odgovara, dođi da probaš. Možda ti pomogne oko odluke. Mnogo je drugačije kada provozaš motor. Svo dosadašnje iskustvo prenosim uz kafu, ili pivo, zavisi ko šta pije. I da, ja častim SV ti je Hvala ti puno Ponudio se i kolega iz Begeca ali toliko sam bio zauzet da nisam stigao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Maj 27 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navikao sam na konje i magarce od motora sa kojih nisam morao da silazim da bi lepo išao kroz krivinu. Zadnji mi bio VERSYS 1000 i lagano sam ga vozio na navaku i terao do kraja. Ovo mi je sad totalno novo iskustvo. Oborim ja i SV ali vidim da to nije ni 50% onoga sto on još može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...