KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 29, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam juce menjao zadnju gumu na Vespi ET-4, nasao kod Moto Davora original njene fabricke pirelli unico SL 38,tako da opet standardno njih vozim kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ljudi posto oglasi ne rade, pretpostavljam da nesmeta ovde da okacim jedan mali... ako smeta ja se izvinjavam i nek se post obrise! imam na prodaju novu ne koriscenu bridgestone hoop zadnju gumu 130/70/R13 ako ima interesenata nek se jave na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao problem sa zamenom guma pocetkom sezone na Yamaha Versity 300. Imao sam Bridgestone Hoop, koje su nove u dimenzijama koje mi trebaju oko 200 eur. Mucio se , trazio. Ili su bile preskupe ili ih nije bilo nastanju. Na kraju uzmem ContiTwist, obe za oko 90 eur. u MOTOBOX-u. Gume su odlicne i po suvom i po mokrom putu. Isao sam pre mesec dana za Crnu goru bez ikakvih problema. Toplo ih preporucujem. Odnos cena-kvalitet najboji moguci. Ako ih imaju nastanju, danas narucis, a vec sutra stizu. Sledeci problem je bila zamena. Joca- PROFIMOTO mi trazio 5.000,00 RSD zato sto mora da skida auspuh. Na kraju sam otisao kod obicnog vulkanizera koji je to uradio za 600,00 RSD ali nije mogao da ih balansira pa sam isao u Planet Tyers u Zelezniku da ih balansiram za 900,00 RSD po gumi. Sve u svemu, namucio sam se ali sam prosao duplo jeftinije nego kod Joce. Sledeci put cu sam da skinem tockove (nije nikakva nauka) i da odnesem na zamenu i balansiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 12, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Michelin City Grip i moram da priznam da sam zadovoljan. Uhvatio me je neki dan ogroman pljusak, na pojedinim delovima puta su bile ogromne bare i nikakav problem nisam imao. Par proklizavanja, ali nista strasno preko zebre... Po suvum su korektne, mekane, ali mogu biti bolje. Zato su po vlaznom odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan City Grip je super guma, pogotovo za hladnije vreme i kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi posto oglasi ne rade, pretpostavljam da nesmeta ovde da okacim jedan mali... Imaš podforum sa oglasima, nije bitno što ne radi Oglasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1752 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Mishelin ContiTwist gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Conti Twist nisu Michelin nego Continental gume. Ja ih vozim od pocetka ove sezone. Gume su odlicne i po suvom i po kisi. Takodje su najpovoljnije sto se tice cene. Generalni zastupnik je MOTOBOX iz Novog sada. Danas narucis, a oni ti sutra posalju kurirskom postom. Pogledaj ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1752 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su najpovoljnije s cenom,nego da čujem kakve su.......vlasnik TDM-a kaže da je brzo potrošio zadnju,nekih 5-6 hiljada km.ali hvali ih i on kaže da su odlične za krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vozim oko 5000 km. Isao sam za CG, odlicno su se pokazale. Jos uvek su kao nove. E sad logicno je da se zadnja pre istrosi. Toplo ih preporucujem. Ipak sam prosudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1752 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan .....inače Destone zadnja guma u dimenziji 130/70/13 košta 3500din.Hanglong-ova u dimenziji 130/60/13 može da se kupi za neverovatnih 2600din.za Destone na ''dodir'' mogu da kažem da nema plastike u tolikoj meri kao Hanglong,koji ima tendenciju da iskliza iz ruku.U princpu bi se odlučio za Destone,ali nemaju 110/70/13,pa da ih uparim.....pa da,to bude-TO!Lepo je videti gume istog proizvođača na obe osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam zadnju Destone na Libertiju 2-3 sezone, i mada nisam nikada imao ozbiljan problem sa trakcijom, moram da priznam da se nisam osecao sigurno na vlaznom asfaltu. Razlika, kada sam stavio Michelin, je bila vrlo upadljiva. Ako si na ogranicenom budzetu - okej, ali imas love - gledaj da stavis neke markirane gume, razlika je znacajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1752 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan U MotoFun-u cena guma marke CST u dimenziji 110/90/13 i 130/70/13 je 7700din. Nole........ima tu još mnooogo rashoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan do neki dan mi na motoru bile mitas bulhor ja mislim da je tako i prekuce kupim istu gumu novu za neke sitne pare.. gume po meni nije da su dobre nego predobre..po suhom lijepe nenormalno..toliko lijepe da sam nogaru sastrugao znaci do same ivice ide i drzi nenormalno.. i pokisi drze al ja to nisam smjeo isprobati..inace po mokrom sto sporije vozim..strah je cudo.. sto se tice scootera ja ove gume samo kupujem..a jos nisu ni skupe..zadnja 140/60-13 placena 30 eura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Avgust 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni čudo, Mitas je češki proizvodjač koji pravi gume za Michelin, navodno najveći u Evropi. Dakle, Michelin kvalitet po ceni no-brand guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ko proizvodi al ja sam sa njima prezadovoljan..znaci motor ne peglam i nestedim..sto se tice valjanja ide skoro do same ivice i drzi nenormalno..jos je par ljudi probalo i rekli su da su gume extra dobre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jaso ajd turi neku sliku,ne nalazim bas pod tim imenom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka pa razgledaj... http://www.mitas.eu/index.php?stranka=400&scid=7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima li toga u nesoj zemlji dembeliji,jer postoji opcija iz inostranstva(bosna)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Duro 80x80 R14 za free-ja kupio sam ih prosle godine i presle su do sada oko 5000km. i vec je zadnja za menjanje, prednja moze jos koji kilometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari,jedno pitanjce,jel ima unutrasnjih guma za skutere. Na mom F vision-u ja spoljna guma 130/60 13 koja je skoro nova ali je probusena srafom i 2 puta je cepovana i ispadao je cep. E sad stavio bih unutrasnju, ali ne znam da li postoji i gde da je nabavim. Ako ne onda moram da kupim drugu spoljasnju. hvala i pozdrav Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan maaaaaaaa,kakvo cepovanje!! menjaj majstora!!! lepo se napegla fleka sa unutrasnje strane i vozi!! negde na zapadu se ti cepovi tretiraju samo kao prirucno resenje dok ne nadjes mastora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je bilo prirucno resenje dok ne nadjem gumu ili sta vec, ali ja video drzi pa vozio, ma realno nisam imao vremena da skinem gumu pa da se vulkanizira kako treba. Hvala na savetu. poz Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odes do moto vulkanizera i ne moras nista ti da skidas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan 130.70.12 - 140.60.13 citi grip i 120.70.14sport city po extra cenma u moto shopu Biker House Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...