Toro 1 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ko da se bavi prodajom novih ili polovnih farova molim vas nek mi ostavi kontakt ili me uputite na nekog za koga znate da to radi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozete ponuditi i farove od skutera pa ako mi odgovara moze i tako. Zasad me zanima okrugli far, a mogu i ponude za far za Kavu Z750 ili nesto slicnog oblika, kao i za skuter Yamaha Aeroh. Otprilike ovakvi neki oblici me zanimaju. Cene ovde ili na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pošalji poruku članu Nucleus, ima far kao na drugoj slici i masku koju je sam radio. izgleda odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema svog omiljenog prodavca farova?Ne verujem da ih nema, ajde javite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan lineamoto zrenjanin imash kod njega br 2 sliku 35e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da mi posaljes link za taj far br.2 jer ja jedino sto nadjoh nazovi okruglo je ovo http://www.lineamoto.co.rs/dodatna_oprema/svetla_i_zmigavci_tl_009.html mada mi se ovo cak i vise svidja http://www.lineamoto.co.rs/dodatna_oprema/svetla_i_zmigavci_tl_189.html al tu bi morala da padne neka maskica da lepo pokrije ponesto. Iako je po ceni favorit onaj far od Free-ja sto si pomenuo u mom drugom postu. Mozes da okacis sliku ovde ili tamo sve jedno. Veliko hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema svog omiljenog prodavca farova?Ne verujem da ih nema, ajde javite se Omiljenog prodavca farova????? Neverujem da iko zeli da ga ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod semze sa foruma. ja sam kupio kod njega novi far od 954 po veoma povoljnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Omiljenog prodavca farova????? Neverujem da iko zeli da ga ima... Pa morao sam nakako da privucem paznju zar ne? Hvala Baklava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13993 Napisano Novembar 12, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na cega montiras far, ali ako mislis skuterski na neki ozbiljniji motor nemoj, ja sam vozio fz 75o sa takvim farom i mogu ti reci da je ravno samoubistvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na cega montiras far, ali ako mislis skuterski na neki ozbiljniji motor nemoj, ja sam vozio fz 75o sa takvim farom i mogu ti reci da je ravno samoubistvu. Suzuki GS 500, znas o cemu je rec? Znaci mislis da ne bi bilo pametno to raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13993 Napisano Novembar 12, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi kako vozis, ja vozim dosta ostro i ne biram doba dana, osvetljenje koje daju skuter farovi je prilagodjeno malim brzinama i upotrebi i gradu gde mahom postoji ulicna rasveta. Uzmi neki skuter pa ga nocu poteraj van grada za probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam frbricki far od SUZUKI SV-a S verzija...... Ako ti se ukolopi u pricu!!! Imam i plastike, tj celu oko fara, samo vizir da nabavis..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ rboban hvala na ponudi al trenutno mi se ne uklapa u neke moje zamisli. @ lencucu hvala na ovim savetima, ja ne vozim ni agresivno, ni puno van grada te nisam o ovome raznisljao. Sta cu manjak iskustva, al hvala jos jednom sto si mi skrenuo paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam far od k8 1000 jako malo izgreban 120e 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...