Jump to content

Moto Zajednica

Toro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Toro's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Zvuci blesavo, al meni se jesenas culo neko zveckanje, ma poludeo sam dok mi nisu rekli da operem i podmazem lanac. I stvarno od tad da kucnem u drvo... Blesavo, al pesak, prasina ili sta god je cinilo da se cuju neke cudne vibracije, i to nije moglo da se odredi s koje je strane, levo ili desno. Pa probaj.
  2. Kolko ponudis? Znas i sam koliko se krecu cene i koliko ljudi traze. Ponudi nesto pa da odobrim ili korigujem ili me zovi na 064/207-6373. Svakako ce biti cena ispod trzisne, pa da mozes i ti fino da zaradis.
  3. Niko nece ni za evro???
  4. Toro

    Yamaha TDM 850

    Za sve dodatne informacije pozvati 064/2222-499
  5. Toro

    Yamaha TDM 850

    Na prodaju Yamaha TDM 850, 1996.god. 83 ks. Odlicno odrzan, u dobrom stanju, vlasnik. Cena 2200e, moze i zamena. Za sve dodatne informacije pozvati 064/2222-499 P.S. Oglas sam proslavio za druga tako da za sva dodatna pitanja zovite gore navedeni broj.
  6. Ajmo najpovoljnije moguce... jel hoce ko za evro??
  7. Ovo su slike stare rucice sa dimenzijama pa ako neko ima ovako nesto nek ponudi.
  8. Toro

    Pogodite-pomozite

    To je ta. Javi ako imas.
  9. Toro

    Pogodite-pomozite

    Hvala cika Dule, ostali ako je kome poznato nek se oglaci. Hvala!
  10. Moze li mi neko pomoci? Danas mi stigne rucica kocnice za mog Suzukija GS 500, al kad je stigla nije bila ista kao i ona stara. Gledam po netu i izgleda da ova moja nije bila original. Prepoznaje li ko sa kog je modela ova stara i da li je ova nova sa GSa? Cuo sam da ova stara moze da bude sa neke Jamahe, pa ako ko prepozna sa kog je modela nek napise. Hvala!
  11. Moze li neko da mi uslika i okaci sliku svoje rucice prednje kocnice. Naime moram da menjam moju, ali kad mi je stigla nova po katalogu ispalo je da kod mene nije bila takva. Gledam na netu, i vise mi lici ova nova na original za GS, al bi ipak bilo bolje kad bi video slike nekog od kolega ko vozi ovu masinu 2001-03 (al ako nema mogu i slike ostalih godista). Evo je slika moje i one koju sam dobio, pa ako ko prepozna jel ova moja za GSa ili sa nekog drugog modela bio bi mu zahvalan ako me uputi na model. Takodje i ova nova dolazi u preispitivanje, pa ako ko misli da nije od GSa nek kaze. Druga slika je sa neta.
  12. Ima li drasticne razlike u kvalitetu? Jesu nove il polovne? Odakle si?
  13. inace vrlo moguce da mu odgovara i od drugih modela, GSXR, Bandit itd, ja sam na moj stari GS stavljao polugu od kvacila sa GSXR K1 Da kazu da mogu rucice sa GSF 600, GSXR K1-3, Burgmana, Stroma, SV 650, ZX6R 97-99, Fazer 1000 01-05, R6 99-04, Bandit 1200 07-09
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja