Duckey Kawasaki 35 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan moraću i negde da probam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Duckey Kawasaki said: poštovanje mene zanima (vidim kod ove devojke ful kacigu i naočare) jel to neki problem?! ja nosim naočare a imam flip up kacigu a hteo bih full face...pa kakva su iskustva?! Darije Nije to djevojka...to ke moja zena kaze da joj ne smeta ni najmanje. E sad vjerovatno ima do oblika kacige i naocara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ne znam šta da kažem al za kacigu... moram da probam neku full face. sada samo vidjam one koji nose full face i naočare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide odlično, ja takodje nosim naočare u kombi sa full face i nikad nemam problema zbog toga. Ok, ima redosled jer kacigu ne mogu navuci ni skinuti a da su naočare na glavi. A naočare ne mogu staviti sa rukavicama. Tako da ide prvo kaciga,pa naočare pa tek onda navlacim rukavice. I naravno skidanje obrnutim redosledom. Istine radi ne nosim nikad one ‘debele’ naočare. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6260 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Duckey Kawasaki said: poštovanje mene zanima (vidim kod ove devojke ful kacigu i naočare) jel to neki problem?! ja nosim naočare a imam flip up kacigu a hteo bih full face...pa kakva su iskustva?! Darije Skoro 35 godina nosim naočare (diopterske, a kad sam stavljao sočiva- Ray-Ban žičane) i full face kacigu. Čitav trik je u kupovini kacige. Kad biraš kacigu, poneseš naočare. Neke današnje kacige su već pripremljene za "ćorave, "naočarce", "četvorooke". U svakom slučaju je potrebno malo navikavanja da se provuče drška naočara kroz pravo mesto, ali veruj mi, čas posla se nauči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa kupio shark full face sa suncanim naocarima a pritom nosim i ja naocare imaju mekan deo gde ulaze ove za vid tako da nema greske ...naocare za vid i suncane iz kacige nemaju dodirnih tacaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan On 22.7.2018. at 22:38, makikt je napisao: Upravo sam se vratila sa jedne kraće ali predivne vikend vožnje, pa evo malo da podelim utiske i slikice sa vama. Ono zbog čega ovo pišem nije sam put, već prijatelji sa kojima sam podelila lepe trenutke, prelepa mesta na severoistoku Srbije u kojima nikada ranije nisam bila , ljudi koje sam upoznala ,gostoprimstvo i toplina domaćina kojom su nas dočekali i ispratili. Naravno gde god ova odabrana ekipa drugara krene ne izostaje dobar provod, mnogo smeha a i poneka komplikacija. Ali ništa što može da pokvari dobro raspoloženje a rešenje se uvek nađe.... Srpska Crnja, prelepo malo mestašce na samoj granici sa Rumunijom, na pedesetak kilometara od Temišvara koji na žalost iako je bilo planirano ovaj put nismo posetili zbog provale oblaka i tone kiše koja se sručila baš u trenutku kada smo se uputili ka granici. A pre Srpske Crnje - Zrenjanin. Predah na obali jezera pored Zelenog mosta u hladovini terase kafića. Deo ekipe je tu a deo već čeka na odredištu.. Malo atmosfere sa moto skupa u Srpskoj Crnji.... Ovog vikenda je bila i slava sela u Srpskoj Crnji pa su u toku bila razna takmičenja, u pecanju, spremanju gulaša od divljači i sl.. Mnogo ljudi, vesela atmosfera, puno pozitivne energije... Sa pecarošima smo proveli prijatno veče na obali jezera. Sedeli na ivici šumarka, pored vode, sa punim mesecom iznad glava, slušali i pričali priče... Tu sam jela čini mi se najukusnija pileća krilca na žaru. Prste da poližeš kako su dobra bila. Jedva su me odvojili od šerpe Slike nemam. Ko će na slikanje da misli dok jede onako dobru hranu Ali zato evo slikica sa takmičenja lovaca u pripremanju gulaša. Gulaš nismo sačekali, moralo se krenuti dalje ali verujem da bi tek to bilo ukusno. Trubači Mi i tamburaši u pozadini Posle ovako prijatnog druženja taman da krenemo za Temišvar nebo se otvorilo, spustili se crni oblaci pa smo odlazak odložili za neki drugi put. Ne bi imalo smisla da svaki put ovaj grad obilazim po kiši. Valjda ima dana u godini kad i tamo sija sunce Naši drugari Boba i Piki su već uveliko stigli kući. Oni su poranili jutros nazad jer je Bobi crkao regler pa je motor upalio na gurku. Zapravo obojica su upalili na gurku. Piki nije zamenio akumulator još od one Rumunije . Izgleda ni neće dok ne bude skroz mrtav ( akumulator, ne Piki ). Ovo je četvrti regler koji smo promenili nas četvoro u protekla dva meseca, znači svima nam je crkao U povratku nazad ako zanemarimo kišu koja nas je dobro oprala i grom koji mi se činilo da je udario tačno ispred mene, još jedan gradić me je jako prijatno iznenadio. Žitište. Pogledajte kakvu lepu prirodu i reku krije ... Begej Ovim putem ću kada pređem na enduro motor da stignem čak do.... Temišvara, a sve pored reke. Ko zna, možda ne budem imala toliko strpljenja da čekam enduro pa proverim kako moja Honda ovuda ide A ukusne su i ove divlje kupine, lično proverila Još nešto interesantno u Žitištu ima, ne znam da li ste znali... Rocky i ja naravno A ovo dvoje ispod kaciga što liče na marsovce u kišnim odelima to su moji dobri i dragi prijatelji koji su mi otkrili lepote i čari Vojvodine za koje nisam ni znala da postoje. Hvala na prelepom vikendu i gostoprimstvu. Stvarno je bilo uživanje videti, probati i doživeti sve ovo. HVALA Obozavam citati tvoje putopise i nadam se da cu i ja biti tako dobar u pisanju ,jednog dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Valjevo - Loznica - Ljubovija - Bobija - Čačak Bobija je planina kod Ljubovije. Najviši vrh je Tornička Bobija na 1272 metara nadmorske visine. Mi smo išli samo do Dražinog vidikovca, zobg kiše nismo nastavili ka vrhu, ali ćemo se sigurno vratiti prvom prilikom. Stvarno prelepa priroda, za svaku preporuku! U nastavku nekoliko slika i video klip. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 150cc samo po sebi nije ni motor, a opet, vise sam sa tih 150 vidio nego sa 1900cc renoovih... nebitno, lako je ici sa 1200 gs_ om pa neka kaze ko sto oce... ovo je meni prava avantura My_Video.mp4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Avgust 12, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Jezero Selište na Goču Put od Vrnjačke Banje pa do jezera melem za dušu, raj za oči, prelepa priroda, odličan asfalt. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 12, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan jedna kratka voznjica od juce.dosta krivina 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Spomen park Kadinjača - jezero Vrutci 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Kopaonik uz posetu Pančićevom vrhu i vodopadu Jelovarnik (najviši vodopad u Srbiji sa kaskadama visine 71 metar) 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Avgust 19, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Vidikovac Paljba, Divčibare Vreme me i nije baš poslužilo, samo što sam stigao do vidikovca, poče da grmi, sklonih skuter pod letnjikovac i tu provedoh skoro dva sata čekajući da se vreme stabilizuje, svaki čas počinje kiša, čak je palo i malo grada. U povratku me u Jančićima uhvati jak pljusak, sakrih se pod neki trem pored puta, tu sam čekao 15-ak minuta, pa onda beži kući. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vožnja, Čačak - Stopića pećina - Ljubiš - Borova glava - Čačak. Stopića pećina, rečna pećina, poznata po bigrenim kadama iz kojih se preliva voda - jako lepo uređena, pristupačna, ko je u blizini Zlatibora preporuka za obilazak. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stavro 31 Napisano Avgust 25, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan izlet do deliblatske i okolnih brda dvotockasi: pegaso 650 trail ktm 990 ktm 690 snimano sa: gopro 4 mavic air 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 25, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Septembar 3, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Zlatibor - Zlatarsko jezero 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Septembar 6, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Arilje - Ivanjica - Guča - Čačak Kratka prepopodnevna vožnjica, nekih 130 km, čisto da se malo napune baterije pred posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Septembar 6, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja tura od pre neki dan, ovo je izvozano sve za jedan dan nego ima mnogo stopova pa ne moze sve odjednom da stane.Evo i par slicica. Sent from my TA-1000 using Tapatalk EditPosto me zeza tapatalk polazna tacka je Pozarevac- vrelo Mlave Zagubica- skijaliste Crni vrh- Borsko jezeo- Bor- Felix Romulijana Gamzigrad- Narodni muzej Zajecar- Kula Bugarska- Baba Vida tvrdjava Vidin Bugarska- Calafat Rumunija- ostaci Trajanovog Mosta Drobeta Turnu Severin (Rumunija)- Kladovo- Donji Milanovac- Pozarevac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo do Valjeva-Gradac...svaka im čast kako su sredili...čisto,bistro... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...