Jump to content

Moto Zajednica

stavro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stavrography.com

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

624 profile views

stavro's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. pa primaran izvor prihoda mi je od foto/video sljake, pa bi morao reci ovo prvo hvala ekipa sto se tice stakla, ima ga svaki mavic air cini mi se, kao zastitno staklo. neki filteri se navlace preko njega, neki se navrcu umesto njega koliko sam skontao po filterima koji mogu da se pazare po netu.
  2. Da, al pro ne moze bas oko struka da se nosi. Mavic 2 Pro ima bas "velik" senzor u odnosu na prethodni, dok 2 Zoom ima isti senzor kao prethodni ali zoom objektiv. Kome ne predstavlja nekompaktnost (diskutabilno) problem, definitivno treba da doda jos par stotki i uzme njega. Iako sam u prvim testovima video da i ovaj pati od krivog horizonta kao i prethodni pro.
  3. Ja nisam nista dobio dodatno. Fly more paket sam uzeo. (tek sad vidim da si alexanto pisao.) Ne koristim filtere, dovoljno mi je vec mekana slika i bez njih, a u zivotu se nisam cimao oko nd filtera osim kad mi treba velika blenda 1.8-1.2 po suncu. Malo su mi izvikani nd filteri za dronove kao "must have". Dajem ruku da niko nece skontati ni u jednom mom videu kad sam nesto snimao na 1/100 a kad na 1/4000 bilo sa kamerom ili dronom, kao sho u portfoliu nece niko pogoditi sta sam fotkao fotoaparatom a sta fonom.| Mnogo je vise potrebno za "cinematic look" od 1:180 shutter angle rule-a, a smatram se za nekog ko je, shobse reklo, profesionalan po tom pitanju https://www.stavrography.com/Videos Propove nosim uvek, koristio sam ga za posao par puta na tom putu, i osecam se malo sigurnije sa njima. U svakom slucaju, air je mama, kad izadje dvojka za nekih god dana, ima je duzmem ako stave veci senzor.
  4. Kupujem fazastere i odgovarajuce nosace za Pegaso (Trail, 2006) za putnika. Takodje, voleo bih da zamenim postojece fazastere za vozaca sa nekim sa kramponima, pa je svaki savet/ponuda dobrodosla.
  5. torbice su lowepro, koje inace koristim za objektive. ima komotno mesta za jos jednu bateriju. torbica 1: dron torbica 2: rezervni propeleri, kontroler, 2 batke, adapter za punjenje usb uredjaja, i kratki micro usb kabl
  6. to je to, samo sa nekih 300m tacno iznad sedla
  7. mavic air za motorase ko stvoren. stalno ga nosim na pojasu zajedno sa kontrolerom, nema otvaranja ranca njakanja sklapanja. fotka sa durmitora:
  8. stavro

    Pegaso 650

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006 Trail 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 9.000km od Februara 2018 3. Sta mi se dopada: Nema ukrasne plastike, van puta ne brigam kad padne. Grane auspuha idu sa strane, nece ih ostaviti na balvanu ili kamenu kad se sidje sa puta. Visok klirens, nisko sediste. Lep motor osim prednjeg fara/maske koja izgleda kao Ristar. Manje trese od xt660 i f650 koji imaju istu radilicu. Udoban i solo i sa putnikom (malo manje od Stroma ruku na srce, otprilike kao fabricki KLE.) Ko zeli moze preko 180 (moj max 181, teraju ga do 190), krstari 100-120 lagano oko 4k obrtaja bez tresenja. Potrosnja 4.5-5l (licno min 3.8, max 7.5) 4. Sta je moglo biti bolje: Prednji far je nesto, ovako subjektivno, najruznije. Previse je supermoto polozaj kormana fabricki (xt660 fazon). Planiram bar-risere radi zavaljenije voznje i lakse voznje u stojecem polozaju. Ovo je subjektivno naravno, mozda nekom i odgovara. Treba uraditi relej van brave za kontakt preventivno pre 20.000. Mogli su mu staviti bas 21" napred ali avaj. 5. Moj utisak: Dobro motorce, bilo je ili KLE (opet), ili Pegaso, ili Strom. Odveo me po putevima (tj. van puta) gde bih sa KLEom prosao 2x sporije, a sa Stromom 3x sporije. ps. spominjem xt, strom, bmw, i kle, jer su motori koje sam probao i bili su mi u opticaju pre kupovine pegija.
  9. Pegaso 650 Trail oko 4.8, 5. Za sad najmanje 3.8, najvise 7.5.
  10. stavro

    Kratke voznje

    izlet do deliblatske i okolnih brda dvotockasi: pegaso 650 trail ktm 990 ktm 690 snimano sa: gopro 4 mavic air
  11. Ako neko zna gde ima da se pazare, cenio bih info. Nabavio sam plasticni, al tandrce bas gadno. Originalni je bio od gume pa trazim slican ili isti. (motor je Pegaso Trail)
  12. Hvala svima za preporuke, ali promenio se plan, idem na Mauricijus umesto u Slo, a motorom stici do tamo nije bas prakticno cini mi se :] Iznajmicu neki bajk tamo.
  13. Imate neke kontakte za ljude koji dovoze bajkove sa strane, i mogu da ih pogledaju i ocene licno?
  14. Zdravo drugari. U Junu treba da se zaputim ka Slo poslom, pa bih spojio i zadovoljstvo na putu i u povratku od tamo, dodajuci par dana u putu izmedju. Ako imate predloge kojim stranputicma bih mogao da se zaputim izmedju Bg i Lj, kaz'te. Od mesta gde mogu da pojedem dobrog mesa, do prirodnih offroad krajolika (vozam kle500, nosam gps i kamp opremu). Gledam na ViaMichelin rute sad, i ne bih isao autoputem. ali bih svratio do Zagreba sigurno. Sve moze od preloga i saveta
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja