MaxiS 2647 Napisano Avgust 14 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Ja taj put ne znam To se dodje na kruzni kod Niske banje, ide za Jelasnicu i prodje ispod autoputa i sve pravo??? Ima asfalt celu duzinu puta? Vidim spaja se kod Crvene reke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 14 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чујте и почујте, после више од мјесец дана поново сам се провозао. У четвртак 8. августа кренем ја из Београда до Бијељине да испоштујем славу код другара. То му дође неких 130 километара. Петак, мало мамуран а много више заузет послом мотор је мировао. Е, у суботу раном зором упалим мотор и кренем од Бијељине ка граничном прелазу Шепак. Уз Дрину сам ишао све до Бајине Баште гдје сам направио кратку паузу како бих се договорио са сестром гдје ћемо се наћи на Златару. Пут до Златара водио ме је преко Калуђерских бара (Тара), Златибора, Кокиног брода и на крају Нове Вароши. Нисам се много двоумио око избора јела, те сам у ресторану хотела Златарски златник поручио и појео комплет лепињу. Са Златара сам се упутио ка Новом Пазару гдје су чланови МК Супоглави правили мото дружење. Преко Сјенице и Пештера стигао сам у град текстила и добре хране. Дино, Ђука, Зика, Ћело, Дино Нефес, Таки, Јаско, Оки и Мики (ваљда нисам некога прескочио) потрудили су се да направе јединствен догађај. Изложба нових мотора, стант и дрифт шоу, промоција безбједне вожње, домаћа клопа (сир, ћевапи, мантије) све је то пратило ово дружење а навече је организована и свирка. Нема сумње, овај мото клуб зна шта и како ради и вјерујем да ће у будућности бити један од важнијих догађаја не само за Пазар него и за цијелу Србију. Предвече сам се упутио ка Зубином Потоку гдје су ме чекале супруга Милица и ћерка Макрина. Преко планине Рогозна, па поред језера Газиводе до центра Ибарског Колашина. Вожњу по сјеверу Косова и Метохије наставио сам сутрадан, обиласком манастира Бањска и насеља Лепосавић и Лешак. Док сам одмарао у Рашкој јавио ми се рођак из Швајцарске и рекао да је стигао у Бијељину, те сам ја онда умјесто за Београд отишао, поново, у мој родни град. У касним вечерњим сатима, после дружења са фамилијом упутио сам се за Београд и негдје око 1 сат иза поноћи завршио ову вожњу. Укупно 1150 километара уписаних на сату, таман зар не? 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5583 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS da li je moguće ?! Da, u Jelašnici ne skrećeš desno ka Bojaninim vodama nego produžiš pravo. Taj su put renovirali kad se radio autoput. Prolazi se kroz veliko imanje tj. polja lavande, pa treba malo biti oprezan zbog radnih mašina. Ali je svakako prelep za vožnju! Provozaj se prvom prilikom i javi utiske Takođe sada je i naplatna rampa Malča spojena sa Prosekom, i ja sam tu prošao jer idem iz Durlana. Prva slika je sa te deonice. Promenio Avgust 14 član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5583 Napisano Avgust 14 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @draki odlična vožnja, a i to druženje u Novom Pazaru deluje vrlo zanimljivo čak i meni a obično nisam nešto posebno zainteresovan za moto skupove. A Novi Pazar je baš lep grad, prenoćili smo tamo na poslednjoj vožnji. Jedna sugestija, ako ne zameraš - lepo je kad se u post ubaci i screen shot puta sa google mapa, pa se lakše stvori slika gde se zapravo vozilo. U svakom slučaju bravo, samo nastavi! Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 14 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: @draki odlična vožnja, a i to druženje u Novom Pazaru deluje vrlo zanimljivo čak i meni a obično nisam nešto posebno zainteresovan za moto skupove. A Novi Pazar je baš lep grad, prenoćili smo tamo na poslednjoj vožnji. Jedna sugestija, ako ne zameraš - lepo je kad se u post ubaci i screen shot puta sa google mapa, pa se lakše stvori slika gde se zapravo vozilo. U svakom slučaju bravo, samo nastavi! Poz Е Жиле, хоћу убацићу. Обично то урадим али сад сам нешто збрзио и прескочио то. Биће убрзо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Avgust 14 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, posle ove prepiske, Živke mi dade ideju da odem do Bojaninih voda. Bas sam skoro komentarisao kako mi ovo vreme ne paše za voznju. Odoh, cirka 30+30km, otopih se. Samo sam utvrdio da mi ne prijaju vrucine. A dogovorih se u kuci da zapalim za Ohrid... Sacekace Ohrid. Da... Primetio sam da mi kratke krivine i nepoznat put, ne prijaju takodje. Vise volim da vozim magistralu 80kmh i opustim mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5583 Napisano Avgust 14 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli Ja sam predlagao da ideš pravo, preko Ploča, tamo se cepa 70 - 80, ne desno na B. Vode 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Avgust 14 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahha. Krenuo sam ja, al bese vruce, pa rekoh, B. Vode blize 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam bio do Bojaninih voda, put užasan, jel se nešto promenilo u međuvremenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Avgust 14 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm... Nista Zadnji par stotina metara je zatvoren put. Nesto se širi put ili kopa. Okrenuo sam se i vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio . Mada sam čuo da će cela deonica od Jelašnice do Bojaninih voda da bude asfaltirana, doduše ne zna se kada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 16 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 8. 2024. at 10:40, živke je napisao: @draki odlična vožnja, a i to druženje u Novom Pazaru deluje vrlo zanimljivo čak i meni a obično nisam nešto posebno zainteresovan za moto skupove. A Novi Pazar je baš lep grad, prenoćili smo tamo na poslednjoj vožnji. Jedna sugestija, ako ne zameraš - lepo je kad se u post ubaci i screen shot puta sa google mapa, pa se lakše stvori slika gde se zapravo vozilo. U svakom slučaju bravo, samo nastavi! Poz Ево брате, по договору, то је овако изгледало. Један мали савјет за све који планирају руте а тиче се путева који воде преко Косова и Метохије користите Виа Мишелин сајт јер Гугл мапе из мени непознатог разлога не препознају административне прелазе Брњак (Зубин Поток) и Јариње (Лешак, Лепосавић, Звечан). Искористио бих прилику, сада кад већ пишем, да позовем мото путнике и возаче да барем једном провозају своје моторе по путевима Косова и Метохије. Да ли само по сјеверном дијелу или да се иде јужно од Ибра није важно. Овдје (тренутно сам у Зубином Потоку) су људи веома добри домаћини и свакога ће угостити на најбољи могући начин. Много је лијепо возити се поред језера Газиводе, затим ићи од Зубиног Потока до Звечана путем који зову "преко брда", проћи Митровицом, посјетити манастире Брњак, Дубоки Поток, Девине Воде, Сочаницу и Бањску. Јуче сам, додуше аутом, први пут ишао путем Зубин Поток - Пећ. Фантастичне кривине, природа прељепа само ето слабо се одржава пут па има на мјестима по која рупа, али вриједи возити. Ето, ја се расписах па ко буде желио да иде "тамо доле гдје протиче Дрим" може да ми се јави па да се организује нека вожња или евенутално да дам неки савјет, да повежем са овдашњим народом. Живи били и дуго се возили! 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2007 Napisano Avgust 17 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi danas nije trebalo... Raspao sam se Relive 'Fun adventure' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Fun adventure U 8 ujutru je bilo 31° a u povratku 39... Sa kišom kroz dobar deo Rumunije. Dugo se nisam ovako izmorio. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Avgust 17 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo sado-mazo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2007 Napisano Avgust 17 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako. Što bi rekli Ameri - loose - loose situacija. Nervirao bih se da nisam otišao, a ovako sam se raspao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Avgust 17 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Један је живот а уз то веома кратак... 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi danas nije trebalo... Raspao sam se Relive 'Fun adventure' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Fun adventure U 8 ujutru je bilo 31° a u povratku 39... Sa kišom kroz dobar deo Rumunije. Dugo se nisam ovako izmorio.Trebalo je, trebalo.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6015 Napisano Avgust 25 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Maljen, Tometino Polje 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Avgust 28 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ako bi vas neko pitao da objasnite šta je to lepo u vožnji motocikla, kako biste odgovorili? Dan proveden vozeći... Evo nekih ruta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 160 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Istočna Srbija - Krivi Vir i izletište Pećura sa izvorištem Crnog Timoka + sirijada koja se održava za par dana u nedelju 01.septembra 2024. su po meni i više nego dovoljni razlozi za jednu laganu vožnju Krivovirska sirijada - video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Avgust 30 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prejahasmo Karpate po četvrti put, ja na 4 različita motora. Tri dana ukupno, oko 1300 km dobre zabave, druzenja i odličnih krivina. Ruta manje vise dobro utabana, Bela Crkva- Oravita - Anina- Bozovići- Banja Herkules - Targa Jiu. Hotel Story standardno smestaj i preporuka za Restoran " Terasa Ana" sve vrhunski. Drugi dan Transfagarasan, Curtea de Ardjes- Sibiu- Sebes. U Sebesu hotel Eka po drugi put i solidno sve, cene zaista povoljne. I treći dan Transalpina, Sebes- Novaci, jedan od po meni najboljih puteva za voznju. Granica na Djerdapu i dobra Dunavska nasom stranom do kuće. Malo kiše je bilo, ali ništa strasno i ne na prevojima sto je jako bitno. Sve u svemu zadovoljan i srećan i vidimo se dogodine na Karpatima opet ako Bog da. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 18 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Nole Bg je napisao: Prejahasmo Karpate po četvrti put, ja na 4 različita motora. Tri dana ukupno, oko 1300 km dobre zabave, druzenja i odličnih krivina. Ruta manje vise dobro utabana, Bela Crkva- Oravita - Anina- Bozovići- Banja Herkules - Targa Jiu. Hotel Story standardno smestaj i preporuka za Restoran " Terasa Ana" sve vrhunski. Drugi dan Transfagarasan, Curtea de Ardjes- Sibiu- Sebes. U Sebesu hotel Eka po drugi put i solidno sve, cene zaista povoljne. I treći dan Transalpina, Sebes- Novaci, jedan od po meni najboljih puteva za voznju. Granica na Djerdapu i dobra Dunavska nasom stranom do kuće. Malo kiše je bilo, ali ništa strasno i ne na prevojima sto je jako bitno. Sve u svemu zadovoljan i srećan i vidimo se dogodine na Karpatima opet ako Bog da. Da se i ovim putem zahvalim @Nole Bg na odličnoj organizaciji, celoj ekipi na vrhunskom druženju i nadavse veoma interesantnoj i dinamičnoj vožnji po Rumuniji, u kojoj sam eto prvi put bio a ponovićemo još koji obilazak sigurno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 391 Napisano Septembar 1 (promenjeno) U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas otac i ja ponovo u jednoj donekle, bar za mene, kratkoj vožnji od nekih 420km. Otišli do Fruške gore, sedeli gore pili kafu kupljenu na pumpi nešto ranije. Bilo je moranje da se do večeras stigne do kuće zbog obaveza, a kako je bilo još vremema odlučili smo da odemo do etno sela Stanišići i Bijeljine. Nakon kraćeg obilaska i kafe u etno selu odlučili smo da ipak ručamo negde u Bijeljini. Sve preporuke za restoran Gurman. Promenio Septembar 1 član miljanvasic 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji dan je morao da se iskoristi jer se posle duže vremena ukazala prilika a kako smo ipak bili ograničeni vremenski sa popodnevnim obavezama, rešili smo da se malo provozamo kroz Rađevinu. Ko nije bio neka dođe, neće se pokajati sigurno. Moji su poreklom iz Rađevine pa mene i to vuče u te prelepe krajeve. Blizu je pa nema potrebe da krećemo rano. Pakujemo ćebence i pribor za kuvanje kafe, ostalo kupujemo usput. Od Loznice do Krupnja lagano, lep put, od Kostajnika odličan, sa dosta krivina, uspon preko Stolica i spuštanje do Krupnja. Stajemo u centru Supruga u pekaru ja u prodavnicu. Začas oonovo jašemo. Uspon ka Mačkovom kamenu a onda odmah levo ka manastiru Bogoštica. Asfalt odličan ali uzan pa treba biti oprezan. Ponegde ima i malo rizle na putu. Priroda? Samo doći i videti. Stižemo i do manastira Na žalost, zaključano je. Ipak, vredelo je svratiti Neposredno do manastira je i Kuća srpske poezije Lepo je sve to urađeno ali nigde nikog Sedamo u hlad da malo prezalogajimo. Idemo dalje. Selo Šljivova. Asfalt i dalje uzan ali odličan. U selu mašamo skretanje. Nema veze. Okrećemo kod crkve i ponovo se javljamo okupljenima ispred seoske prodavnice. I oni naravno ponovo otpozdravljaju. Jedna od stvari koje me oduševljavaju i nadahnjuju kod ovakvih vožnji je ta neposrednost i ljubaznost tih ljudi koji žive u, da tako kažem, malo "sklonjenijim" mestima. Svako će vam poželeti dobar dan, iz traktora mahnuti rukom ili bar klimnuti glavom. O eventualnoj pomoći da i ne pričam. Ako zamolite za čašu vode sigurno ćete biti ponuđeni kafom, slatkim od šljiva a i domaćom ljutom. Dakle, okrećemo se i nazad, sada pravim putem. Iza nas, na nekom krosu, bez opreme ali sa kacigom na glavi, jedan od meštana. Skreće u dvorište a pred nas iza krivine ispade drugi. Ovaj je od opreme imao kačket. Dosta. Malo vrdnu iznenađen ali sve prođe kako treba. Nastavljamo. Kraj asfalta. Pa šta. Drž se, rekoh gospođi dok nam motor pleše po makadamu. Odavde počinje uspon na Rožanj. Put je daleko od idealnog, sa dosta krupnog kamena i jazova od vode ali može da se vozi, idu ljudi i kolima. @the_doctor ovo bi bio taman izazov za bubu. Jesam li već rekao da je priroda fantastična a pogled... Teramo uzbrdo, drugom a često mora i prva, polako. Izlazimo do pod sami vrh. Ovde je put već dosta bolji. Parkiramo u hlad. Manastir Svetog Vasilija Ostroškog. U porti manastira i samom manastiru nije dozvoljeno slikanje. Poštujemo. Prelepo uređeno dvorište. Ulaz u manastir naravno nije dozvoljen u kratkim pantalonama i atlet i sličnim majcama a za žene čak ni u pantalonama. Zato na ulasku u manastirsku portu žene dobiju haljinu da opašu i maramu da stave na glavu. Ispod manastira, nekih stotinak metara niže u šumi, izvor. Hladna planinska voda. Ma vredelo bi doći samo napiti se ove vode. Ajmo sada i do samog vrha. Rožanj je najviši vrh sokolskih planina i Rađevine uopšte ali sa skromnih 973mnv pruža neverovatan pogled koji seže čak do okoline Obrenovca Iako dan zbog visoke temperature i nije bio najidealniji za posmatranje horizonta, mi smo uživali. I sa druge strane Ovde ćemo malo odmoriti, tik uz borovu šumu Bacam se na posao Dok voda provri da se prezalogaji nešto Vitaminska bomba, neprskano. Tek su počele ali se moglo nabrati dovoljno da se osladi. Kafica, malo grickalica, nešto za osveženje i meditacija. Pogled u daljini, samo huk vetra kroz borovu šumu. Tu i tamo dopre neki glas, ipak je i ovde krenula gradnja "vikendica" ali ne damo ništa da nas remeti. Kako bi legla jedna dremka ali vreme je i poći. Pakujemo se i krećemo. Na koju stranu? Pa nećemo istim putem valjda? Ponovo prolazimo pored manastira i dolazimo na raskrsnicu Desno, solidan makadam relativno širok, vidi se da se koristi. Levo, nizbrdo, lošiji put, uži i ko zna kada je neko išao njim. Pogodite koji smo izabrali(ja birao) To je put koji vodi do Soko grada i kada smo bili u Soko gradu video sam da je taj put(bar ono što se moglo videti) blago rečeno očajan. Tu samo kvadovima prolaze a i to izgleda veoma retko. No šta je tu je. Mi se hrabro spuštamo nizbrdo Fotografija ne odražava pravu sliku nagiba. Ispostaviće se da je ovo bolji deo puta. Doco, ovuda nikako bubom. Na jednoj krivini haos, kanali od vode, rastresiti šljunak između,krupan kamen i kreće da nas svlači, zadnji kraj ode napred, poprečismo se. Gledam šta se desilo a supruga već pored motora, stoji i gleda. Ja zbunjen. Kao mačka, začas se ona našla na nogama. Spustiće se peške, jedno deset metara i opet smo zajedno. Idemo dalje. Pitam je vidi li se Soko grad. Eno ga, levo. Verujem, ne gledam, pigled zakovan za put. Malo niže može da se stane Blizu je. Opet nezgodna krivina. Proklizava točak, držimo se, dobro je. Ulaz u grad. Ne stajemo. Idemo levo, opet nizbrdo. Čini mi se da nije bilo ovako strmo. Opet baš nezgodan deo puta, mi već puni adrenalina, napeti. Jedva čujem mio glas:da siđem ja? Uplašila se. Da se ne lažemo, nije ni meni svejedno. Preznojio sam se već. Smireno joj kažem da ne treba, pa već smo se spuštali ovuda a prpa i mene drži. Još koja krivina i na ravnom smo. Jedno desetak krivina kasnije zaista se pojavljuje manastir, počinje asfalt. Olakšanje. Na parkingu pored manastira kolega pakuje opremu na motor. Javljamo se. Zaustavlja nas. Pita jel može gore motorom. Ja još pod utiscima, gledam gume(ne znam ni šta je vozio, samo znam da su NS table), reko ne bih savetovao, sa tim gumama nikako. Kaže da je tek došao iz grčke. Ja u sebi, ne mislim druže da su ti loše gume. Bolje nemoj, rekosmo mu u glas. Zahvali se a mi odosmo dalje. Ne znam da li je čovek na forumu ali baš bih voleo da čujem kakvi su mu utisci, da li se pokajao što nije probao. Mi dalje nastavismo asfaltom preko Gračanice na Drinsku magistralu pa nizvodno do kuće. O vožnji pored Drine neću ništa, ko nije prošao, žao mi je. I tako, puni utisaka stigosmo kući. Pitam suprugu hoćemo opet a ona reče da ipak malo odmorimo od kamenja i prašine. Sve u svemu bilo lepo i zabavno. Ponovićemo 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7931 Napisano Septembar 2 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, VLAD81 said: Doco, ovuda nikako bubom. Ne reci mi dvaput bate. Video si sve. Ne treba mi mnogo. Pozdravljam vašu turu. Prvo sledeće slobodno vreme opet Priroda leči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...