Vampa 3469 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @travelman osmeh na njegovom licu je zamenio 1000 reci A postoji legenda da ima jos slika @lencuga-e bez cigare ali retke su kao Pikasova dela 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10131 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Ni ja ne verujem,al bio sam tamo . Bate, ćutiš o sex shopu, a? Kakvih inovacija ima, roboti možda? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, shoyyka je napisao: Bate, ćutiš o sex shopu, a? Kakvih inovacija ima, roboti možda? Odakle ti to.Ja sam ozbiljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,sve priznajem.Ali sam se otimao.....koliko sam mogao.Izdade me @Vampa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A šta da kupim......nemaju moj broj.....hihihi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Novembar 21, 2023 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2023. at 16:24, RankoBg87 je napisao: A pa ja sam drug na drumu pa slabije pustim da vode, imam dva drugara sa 125, pustim ih da vode i moj mozak odmara, tu su mi odmah. Prošle godine smo išli Durmitor, more i nazad. 2x GS1200, GS1150, Freewind 650, R1200Nint i F650GS (800) . Žena od drugara je išla prva sa Varaderom 125 mi je pratili, najbolja vožnje ikad je bila !!! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 11. 2023. at 10:52, travelman je napisao: A jel si ga pitao sta je kupio u sex sopu .... Obradovao se njemu vise nego kad je video luis i kacigu u njemu ... Kaže Žare da i u sexy shopu ima simulator (trenažer), kao u Louis-u, i da mogu proizvodi da se probaju! @travelman jesi li i tamo uzjahao da vidiš kako izgleda pre kupovine? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: Kaže Žare da i u sexy shopu ima simulator (trenažer), kao u Louis-u, i da mogu proizvodi da se probaju! @travelman jesi li i tamo uzjahao da vidiš kako izgleda pre kupovine? Aaaaa nije stigo na red,bila gužva a dan kratak,a i moralo da se plati.Inače @travelman mene ofira,a on tačno znao gde se nalazi čak i broj u ulici,a i prodavačice ga pozdravljale.......znači.....redovan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 22, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, bajker71 je napisao: Kaže Žare da i u sexy shopu ima simulator (trenažer), kao u Louis-u, i da mogu proizvodi da se probaju! @travelman jesi li i tamo uzjahao da vidiš kako izgleda pre kupovine? Naravno, jahalo se za sve pare a bogme i za ono malo plasticno sto placa fantasticno. Jbg, merak nema cenu. pre 21 minuta, gebee&co je napisao: i prodavačice ga pozdravljale....... Pozdravljale, nego sta. Znaju one dobro sta je šaltač manuelac a ne one elektro sega mega džidža bidže. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10131 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 23, 2023 član shoyyka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10131 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Obrisah gore video jer će me "grditi" YT za ubacivanje soundtracka...nije mi dao FB. Metnuh novi, skinuh sa Play storea neki video maker, dobar...za čas napraviš.Pošto sve radim na telefonu, mrzi me da sedim za računaru, imam u njemu od Corela do Filmore... Lepše mi kad leškarim... Tako... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 23, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykagde je ovo na 1:14? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, shoyyka je napisao: Obrisah gore video jer će me "grditi" YT za ubacivanje soundtracka...nije mi dao FB. Metnuh novi, skinuh sa Play storea neki video maker, dobar...za čas napraviš.Pošto sve radim na telefonu, mrzi me da sedim za računaru, imam u njemu od Corela do Filmore... Lepše mi kad leškarim... Tako... Д И В Н О !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10131 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ske je napisao: @shoyykagde je ovo na 1:14? Vidikovac Jelena stena kod Kučeva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Novembar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 3,5 stepena; 3,5km; 3,5 min jakog snega da mi je vizir kacige skroz zatvorio Okvasio se, okačio kez na lice i odoh kući Promenio Novembar 26, 2023 član the_doctor 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor svaka čast,samo kad gledam sliku,meni ladno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5286 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1889 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je taj rad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2719 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam 300 metra al bez icega i mogu vam reci da je ladno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 3,5 stepena; 3,5km; 3,5 min jakog snega da mi je vizir kacige skroz zatvorio Okvasio se, okačio kez na lice i odoh kući U Zemunu pripreme za ELEPHANT RALLY na dva GS-aPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Видим ја данас у једном моменту на компу Нови Сад 5 степени, помислих ја, ма могао би један ђир око града, то кад објаве температуру у граду је сигурно два степена топлија, кренух ја да се обучем, да не прођем као @RankoBg87 у првих 300м кад у једном моменту поче нешто блесаво ветар да фијуче, погледам кроз прозор и видим у даљини неке тополе како се савијају од силине ветра, сачекам ја малко, таман обукао мото панталоне, погледам на комп температуру кад оно 1 степен, поглед кроз прозор, поче снег да провејава ... и наравно одустах, јебај га ... видим нешто се за петак предвиђа за НС 16 степени, можда тад убодем ђир око града 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2719 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam palio 20 dana sigurno, reko danas ima ga upalim i da ga pokrijem, isterao da odradi reko nek radi u mestu, znam da nije dobro al bolje i to nego da nije nikako radio, cekam suvo da napravim krug. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 26, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja redovno palim motor preko zime i ne fali mu ništa, čak šta više i prija mu. Uopšte mi nisu jasne te teorije. Možda ako su po nekih šupama smrznuti pa i da shvatim (greota) i da napomenem i sipanje goriva do čepa i koje kakvi stabilizatori .............jbg. "old school" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Novembar 27, 2023 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za dosta stvari procitao oko nepaljenja i konzerviranja pred zimu zbog cega nije dobro, samo bih voleo sad da procitam i kako si ti dosao do zakljucka da mu prija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 27, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da mu prija jer i meni posle duzeg sedenja u mestu prija da ustanem i razgibam se. Ja ovog mog svako jutro pre posla zaljuljam rukom da amorti, spone trap i slicno malo proradi a onda ga nogom gurnem mm 2 malo napred nazad da lezajevi prorade, plocice odlepe od diska, pneumatici se razgibaju od lezanja u mestu i slicno ... U rezervoaru samo trecina puna, one price o kondezu u istom i izduvnom sistemu su nus pojava neznanja al ko sto Bane rece, old school. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 27, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, muljaz je napisao: Ja sam za dosta stvari procitao oko nepaljenja i konzerviranja pred zimu zbog cega nije dobro, samo bih voleo sad da procitam i kako si ti dosao do zakljucka da mu prija Па мени мотор у топлој гаражи и на паметном пуњачу. Кад ми дуне ја га упалим, преде као маче. Нема неких звукова, трокирања,вибрација. Гориво је оно које је било у њему. Зиме су благе......како би "Тригер" рекао због глобалног загревања и Ел Паћина увек има неки дан да се провоза до пумпе и направи неки круг. Колико ме памћење служи никад спавао дуже од месец дана.....закључујем да му прија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...