Skops 119 Napisano Ponedeljak u 08:42 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Milan81 je napisao: Po kisi do Plave zvezde Sve su to sastavne cari motociklizma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 673 Napisano Ponedeljak u 12:51 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Po kisi do Plave zvezde Koji je ovo lokal sa donje slike? Lep pogled, i ja sam juce bio do zvezde, ima okolo lepih putica, doduse makadam…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 317 Napisano Ponedeljak u 14:13 U prolazu, 54 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Lokal se zove View, to je nesto novo, pre par meseci otvoren, na Kamenickom putu, malo uvuceno sa puta, kad se prodje RTV ne silazis levo za Miseluk, nego sa desne strane sidjes sa puta… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 673 Napisano Ponedeljak u 21:16 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lokal se zove View, to je nesto novo, pre par meseci otvoren, na Kamenickom putu, malo uvuceno sa puta, kad se prodje RTV ne silazis levo za Miseluk, nego sa desne strane sidjes sa puta…Hvala, provericemo gaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 17 Napisano juče u 07:13 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2025. at 23:21, Skops je napisao: Jedna lagana i opustena vikend voznja 🏍 Pozdrav. Koji je ovo deo Srbije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano juče u 12:36 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, StrahinjaS je napisao: Pozdrav. Koji je ovo deo Srbije? Izvini kolega morao sam se malo nasmijati na komentar bez uvrede nije Srbija ovo je BiH a predjeli su okolina Brcko i okolna mijesta drugar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 17 Napisano juče u 12:38 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni obratio pažnju odakle si. Lepi predeli kao i u Srbiji. Promenio juče u 12:38 član StrahinjaS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano juče u 12:41 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, StrahinjaS je napisao: Nisam ni obratio pažnju odakle si. Lepi predeli kao i u Srbiji. Pa zato sam i napisao da sam se morao nasmijati al u pozitivnom smislu ako te put kad ovamo sto bi rekli nanese javi se da provozas ove puteve odusevit ces se jer ima iskreno ne lijepi nego prelijepi mijesta za provozat se kod nas u posavini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 17 Napisano juče u 12:51 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Skops je napisao: Pa zato sam i napisao da sam se morao nasmijati al u pozitivnom smislu ako te put kad ovamo sto bi rekli nanese javi se da provozas ove puteve odusevit ces se jer ima iskreno ne lijepi nego prelijepi mijesta za provozat se kod nas u posavini Čuo sam da je tu jedan od boljih moto skupova, tako da najverovatnije dogodine dolazim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano pre 19 sati (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, StrahinjaS je napisao: Čuo sam da je tu jedan od boljih moto skupova, tako da najverovatnije dogodine dolazim. Da prvi je u Maju organizuje moto klub Silver Wing Brcko najaci su po pitanju organizacije i jedan od najboljih moto skupova u BiH Drugi koji su posle njega sad organizuju 08 - 08 - 2025 je moto skup u organizaciji moto kluba Triumph i to je drugi po dobroj organizaciji i zabavi Ako budes u mogucnosti dal sad ili dogodine da dodjes neces se pokajati i naravno obavezno se javi kolega 🏍🏍🏍 Promenio pre 19 sati član Skops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 17 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skops je napisao: Da prvi je u Maju organizuje moto klub Silver Wing Brcko najaci su po pitanju organizacije i jedan od najboljih moto skupova u BiH Drugi koji su posle njega sad organizuju 08 - 08 - 2025 je moto skup u organizaciji moto kluba Triumph i to je drugi po dobroj organizaciji i zabavi Ako budes u mogucnosti dal sad ili dogodine da dodjes neces se pokajati i naravno obavezno se javi kolega 🏍🏍🏍 Ove godine ne verujem, sledeće se nadam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3780 Napisano pre 6 sati Drug član, 916 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam petak i napravio produzeni vikend sa suprugom. Provozali se, pokvasili guzice i ponovo vozali. Petak bio idealan za voznju, blago oblacno i oko 20-ak stepeni. Nedelja nam je zato sve naplatila sa temperaturama preko 30 stepeni. Opet, bilo je lepo. Va-Nk-Pg-Treb-Va | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Jul 18, 2025 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 17 Napisano pre 7 minuta Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, grafigo je napisao: Iskoristio sam petak i napravio produzeni vikend sa suprugom. Provozali se, pokvasili guzice i ponovo vozali. Petak bio idealan za voznju, blago oblacno i oko 20-ak stepeni. Nedelja nam je zato sve naplatila sa temperaturama preko 30 stepeni. Opet, bilo je lepo. Va-Nk-Pg-Treb-Va | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Jul 18, 2025 Svaka čast za turu i snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...