živke 5362 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Predator016 said: Kad sam bio na Zavojsko, obišao i dobar deo Stare planine, skroz do Kalne i Etno sela. Odličan put za vožnju, osim jednog dela ispod brane koji je neasfaltiran. Čitam, mislim se - svaka čast majstore kad si tu prošao skuterom! A onda videh treću sliku i sve mi je bilo jasno. Malo mi je i žao što su ovako nakaradno premostili reku. Ovako je to izgledalo prošle godine, i nije bilo baš naivno bilo da se pregazi: Inače - super vožnje , samo cepaj. I ja sam istog vikenda bio na Vlasinskom, i morao sam da ga obiđem ispod brane edit: Sada sam čuo da je zapravo ovo bilo iznuđeno rešenje, jer se put od Temske do Toplog Dola negde obrušio, pa su morali da naprave alternativni prilaz. Ne znam da li je to sanirano. Promenio Septembar 23, 2021 član antir3ality 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da sam znao da je takav put, ne bih sigurno tu prolazio. Makdam nije prirodno okruženje za skuter, ali gledajući od brane, put izgleda kao stvoren za voznju, lep asfalt, odlične krivine. Ne vidi se lepo na slici.. A taj put prema Temskoj jeste bio delimično obrušen, čak je i bio zatvoren za saobraćaj, ali sam ja išao ka Kalni, pa sam ipak prošao tu, po preporuci jednog kolege koga sam sreo da ide iz tog pravca. A kasnije sam video i da automobili prolaze.. Put je obrušen na dva mesta, blizu jedno drugome, ali samo jedna traka, tako da je relativno prohodan, ali samo za najhrabrije. Sve u svemu, stvarno odlična ruta za vožnju, lepo se vide sve lepote Stare planine. Ja inače obožavam takve planinske puteve kroz prirodu, mislim da sam ih obišao sve za koje znam u ovom delu Srbije, a najinteresantniji mi je put prema Krivoj Feji, na Besnoj kobili, sa nekim veštačkim jezerom od blata na vrhu planine... Mislim da beše na nekih 1.400m nadmorske visine, skoro kao i Zlatibor.. Lepota.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Zar ti nemas fabricki kofer pozadi na hondi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jok. I ne treba mi. Ispod sedišta imam mesta kao prosecan yugo u prtljažniku.. Šalu na stranu, staje boga oca unutra, uključujući i celu veliku picu sa sve kutijom..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene stanu 2 lindine ogromne kacige. Ali... da se nadje i za pivo uz picu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... sta je pica bez piva.. A prostora nikad previše. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 25, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja do manastira Prohor Pčinjski.. lepota...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Septembar 25, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Septembar 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2021 at 9:44 AM, Satelis said: zaboravi ime kanjona Kanjon Sušice.... Quote Promenio Septembar 25, 2021 član BIF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan E Staman moraš da mi praviš zazubice i to ti je.Još kada bi mogao i miris da pustiš preko snimka pun doživljjaj.Baš ti zavidim što imaš ovakvu mogućnost da na 30tak min vožnje na ovaj način odmoriš dušu.Kako god da bar preko snimka uživam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Septembar 25, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prikljucim.Od prosle godine mi je zelja otici na Zlatibor motorom(u mom slucaju u jednom pravcu oko 200km) al ne da mi se nikako. Od dva drugara koja voze ni jedan nije za akcije tj. jesu dok ne kazem ajmo sad za vikend. Obicno im nesto iskrsne. Tako da sam cijelo ljeto sam isao sto u voznje sto na moto susrete.Danas sebi konacno ispunih zelju.Jutro malo hladnije nego sto sam ocekivao oko 14° ali prezivjelo se. Kako je prigrijavalo tako sam skidao sa sebe sloj po sloj. Oko pola 9 krenuo preko Loznice, Bajine baste i Tare. Stigao u 12 taman na dorucak. Naravno komplet lepinju.Usput razmijenih koju s kolegom bajkerom koji je sjedio za stolom pored mog. Pita me idem li na trke. Pih pa nisam znao da je enduro ovaj vikend na Tari. Nema veze, zadovoljan sam i ovim. Kako me ne drzi mjesto nastavih ka Ribnickom jezeru. Nesto se zamislio pa omasih skretanje. Prosli put kad sam bio na Zlatiboru nedaleko od skretanja za Tornik-jezero s desne strane sam spazio jedan lijep makadamski putic. Taman da produzim do tamo da vidim sta to tamo ima, djelovao mi je zanimljivo. Nisam se razocarao. Od uvijek imam zelju za endurom, a od danas jos vecu. Sve ovo vise prilici nekoj Africi ali bolje i Burgman nego nista.Isejfim i ovaj pejzaz i ipak stignem do jezera. Put skoro oa savrsen. Napravim kracu pauzu.I lagano krecem kuci ali sad oreko Uzica. Tu nema nista posebno osim simpaticne radnice na Knez petrolu koja mi rece da bi mi rado maznula motor a isto tako i provozala sa mnom. Jbg ne da mi se, moram kuci ali svakako zanimljiva konverzacija.U povratku se sjetih da je neki od kolega endurasa negdje na forumu postavio sliku sa Kapije podrinja. S obzirom da prije te slike nidam ni znao da postoji to mjesto odlucih se da i tu svratim. Hvala kolegi ko god da je bio(a mislim da je tu sliku okacio neko sa transalpom, afrikom ili tenerom). Pogled fantastican.Odatlepa do kuce manje-vise sve isto osim dobre porcije domacih kobasica u restoranu Drinska stena ako se ne varam.Sve u svemu nakuckalo se solidno kilometara za danas. Moja najveca dbevna tura. Zadovoljan vremenom, Burgijem, pejzazima... ma svime.Malo sam ovo oduzio. Valjda imam zelju za putopisom. Za sad se zadovoljavam i ovakvim turama.Edit: nadam se da se slike iole vide, drugacije ne znam da postavim 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 E, o tome ti pricam... Lepo vreme, vikend, zove me jutros drug da idemo na voznju. Ja... mućak, moram da radim. Tako i sutra, tako i sledeci vikend. Slobodan sam sredu i cetvrtak, a tada je kisa. Za mene i moje kratke voznje, sezona gotova Sada, samo do posla i nazad. Jedino ako me ubode neki vikend i neki suncani dan... Jbg. Ostade Vlasina i Zavoj za sledecu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6161 Napisano Septembar 26, 2021 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sutra imam nekih 10-ak minuta posla u Indjiji i Bečeju, pa resih da po prvi put izadjem iz Beograda sa svojim triciklom. Bice za mene ovo prva duza ruta, samo da me kisa ne zezne. Ideja je da zaobidjem autoput s obzirom da vozim skuter cija je maksimalna brzina 135kmh ali videcemo. Plan je Borča-Nova/Stara Pazova-Indjija-Sremski Karlovci-Novi Sad-Temerin-Becej-Zrenjanin-Borča Put je monoton, vecina ravnica i pravac ali meni ce itekako biti dozivljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kao što najavih u jednoj temi u subotu veče, juče sam krenuo put Gučeva i Mačkovog kamena. Nažalost, prvo sam morao da završim nešto u Kaluđerici, tako da nisam mogao da krenem kad bih želeo, već tek oko pola 12. Samim tim, šansa da oba mesta obiđem je bila zaista mala, što se i obistinilo. Stigao sam do Gučeva, prisustvovao poletanju paraglajdera i nakon toga uživao vozeći Loznica - Valjevo. Onaj put je stvarno nestvarno dobar! A i novi autoput mi je svaki put bio zanimljiv za vožnju, pa tako i juče. Jedan lep dan na dva točka. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan On 25.9.2021. at 20:16, gebee&co je napisao: E Staman moraš da mi praviš zazubice i to ti je.Još kada bi mogao i miris da pustiš preko snimka pun doživljjaj.Baš ti zavidim što imaš ovakvu mogućnost da na 30tak min vožnje na ovaj način odmoriš dušu.Kako god da bar preko snimka uživam. hhaa bas sam juce komentarisao sa zenom, jeste bogatstvo sto nam je sve tako blizu, jer, iako je sve na nekih 50 100 km, mora se odvojiti neka manja kolicina novca, pogotovo sa kolima, ali opet sreca, sto je minimalna bar, ne bi li vidjeli taj izlet barem jednom, dva puta nedeljno. eto i jednom pa ce biti dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo to i kažem uvek,kada si motorom ti si za 30 min lake vožnje u onom raju,pogotovo sada kada nema gužve ili sa proleća.Stvarno je prava sreća što možete to sebi da priuštite.Neću da se zaričem ali jednog proleća makar 3 dana eto me.A ti samo nastavi da snimaš,to radiš lepo,bar za mene.Pozdrav iz Jagodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6161 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.relive.cc/view/vJOK2Q7195v Moja prva voznja van ušuškane gungule zvane Beograd. Ideja je bila da starim novosadskim stignem do Indjije pa dalje do Beceja preko Novog Sada. S obzirom da sam se dobrano uspavao, pravac auto put i preskacem Novi Sad da me ne uhvati mrak i kisa u povratku. Malo sam se i plasio auto puta zbog maksimalne brzine, ali mali-veliki tricikl kao da voli auto put, dobio je vetar u ledja, stabilan, siguran, ne trese… Ostatak puta kroz njive i ravnice, bez nekih krivina. Sledeca voznja definitivno juznije od Beograda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 27, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo peglaj... super je Relive app, i ja je koristim.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Septembar 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se placa? Edit: Ima li na ovom putu krivina? Promenio Septembar 27, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6161 Napisano Septembar 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam od tebe i video kad si postavio u nekoj temi, bas mi se svidelo. @maxis besplatna je. Placaju se neki dodatci ali moze i bez njih Promenio Septembar 27, 2021 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao sa tom relive aplikacijom,em sto jede bateriju em sto zaboravim da je ukljucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li trazi da GPRS bude aktiviran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6161 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, halfman je napisao: Ja sam probao sa tom relive aplikacijom,em sto jede bateriju em sto zaboravim da je ukljucim... Na kom telefonu? Meni radi u pozadini i kad je telefon zakljucan. GPS standardno guta ali punjac je resenje. @Savamalac mislim da mu treba internet na kraju kad kliknes na finish, tada pravi celu rutu i skida mape. Ne drzi me za rec nisam jos testirao, bas sam i ja sinoc pomislio da li mu treba net duz cele rute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Septembar 28, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - AlexAko nemas internet nece napraviti dobro rutu Promenio Septembar 28, 2021 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio po Bosni bez interneta i zabelezio je bas ispravnu rutu, a kada sam se vracao autoputem iz Valjeva dobio takvu ravnu luniju. Mislim da sam samo u jesnom trenutku izgubio signal GPS i da me posle nije pronasao jer sam isao brzo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...