Staman 714 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, gebee&co je napisao: Eeeeeee Staman a ja očekivao more,kad ono prc test. Mozes mislit moje muke ja navikao isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Mart 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne nase vožnje od juče. Ovako je izgledala putanja: Pošli smo negde oko 10 sati ujutru i prvu pauzu pravili malo pre Donjeg Milanovca u Kapetanov Mišinom bregu. Inače Kapetan Mišin breg trenutno ne radi i u fazi sređivanja je ali su nas domaćini pustili i dozvolili nam malo da razgledamo, uz priču domaćina kako mu je krivo što sad nije kako je inače i da ćemo da ponesemo pogrešan utisak o mestu kući. Mi smo zbog toga obećali da nećemo da nosimo nikakve utiske i da ćemo da dođemo opet na leto. Posebno mi se sviđa muzej vina i njegovo pravilo da je prvi obilazak besplatan, a za drugi moramo da donesemo flašu vina na koju on lepi broj i daje nama broj a treći obilazak je za 50 godina kada cemo moći da vidimo tu našu flašu neotvorenu i netaknutu. Tako da ako posećujete ovo mesto možete i poneti neku flašu vina sa vama. Tu postoji i jedan lep vidikovac. Nisam ništa slikao jer sam tu već bio, a ako nekog interesuje šta ovo mesto nudi mislim da imaju i web stranicu, svakako možete naći informacije na internetu. U svakom slučaju ja toplo preporučujem ovo mesto. Posle toga svraćamo na kafu u Donjem Milanovcu uz diskusiju sa konobarom o tome da je je ovaj Donji Milanovac broj 4. Broj 3 je potopljen kada je napravljena brana. Broj 3 je bio malo uzvodno i napravljen je kada su ljudi izmešteni sa ostrva Poreč koje je takođe potopljeno, a ljudi su napravili naselje na tom ostrvu da bi pobegli od ugnjetavanja od strane Turaka koji su im uništili predhodno naselje pod nazivom Banja. Posle Kafe krecemo se ovim putem na mapi i toplo preporučujem taj put Put ima puno lepih krivina, asfalt je dobar i priroda je prelepa. evo jednog malog dela tog puta na snimku Mada snimao sam najmanje interesantan deo puta, bilo mi je zanimljivo što se vidi dunav u daljini. Na dosta mesta smo videli i ove pećnice i zaključili smo da služe za proizvodnju ćumura, mada možda nismo u pravu. Posle toga malo vozimo opet pored Dunava i skrećemo ka mestu Štubik zato što smo čuli da tamo ima neka kafanica sa dobrim pljeskavicama. Vozimo malo i skrećemo ka manastiru Vratna. Manastir Vratna je nazalost bio zatvoren, i zbog toga mi je bilo malo krivo ali mi nismo samo zbog manastira došli. Desno pored ograde manastira postoje putokazi i stazica kroz sumu kojom smo mi krenuli , na putokazu piše 0.5 km, nije mnogo ali nigde ne pise da je 0.5km skoro sve uzbrdo . Ali kad smo stigli sve sam zaboravio, samo sam zinuo i ostao bez teksta. Evo i jedan video: Mi smo posetili Mali i Veliki prerast, postoji još jedan suvi Prerast al do njega ima pošteno da se pešači a mi ne stojimo dobro sa vremenom a bogami i kondicijom tako da njega nismo obišli. Svakako ni snimak ni slika ne mogu potpuno da dočaraju tu prirodnu lepotu. Ovo je jedno od najlepsih mesta koje sam video u zivotu. Prijatno sam se iznenadio što nema đubreta i što je sve čisto i stvarno bih voleo da tako ostane. Doduse ima i par kanti za smeće tako da stvarno trebaš da budeš debil da baciš celofan,flašu,papirić. Za ovo mesto sam znao i ranije ali od kad je @yogibear pisao o ovim prerastima imao sam jos veću želju da ih posetim. Posle Vratne najstavljamo dalje ka selu Štubik i razočarani nastavljamo ka Majdanpeku pošto kafanica ne radi. U Majdanpreku nas lokalni taksisti savetuju da odemo u hotel i trazimo pljeskavicu i pomfrit. To plaćamo po 250 dinara i bogami fino smo se najeli i bilo je ukusno. Tu nas i hvata mrak i lagano poznatom rutom 33jkom nastavljamo ka Kučevu. U Kučevu pijemo čaj i vraćamo se kući puni utisaka. Evo još jednog snimka da se sumira jučerašnji dan: P.S. Što se tiče motora, plastike su mi kod farbara, nešto mi je u sobi a sa onim što je ostalo sastavio sam i vozim se dok mi drugar ne ofarba plastike Promenio Mart 5, 2021 član x-man 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne nase vožnje od juče. Ovako je izgledala putanja: Pošli smo negde oko 10 sati ujutru i prvu pauzu pravili malo pre Donjeg Milanovca u Kapetanov Mišinom bregu. Inače Kapetan Mišin breg trenutno ne radi i u fazi sređivanja je ali su nas domaćini pustili i dozvolili nam malo da razgledamo, uz priču domaćina kako mu je krivo što sad nije kako je inače i da ćemo da ponesemo pogrešan utisak o mestu kući. Mi smo zbog toga obećali da nećemo da nosimo nikakve utiske i da ćemo da dođemo opet na leto. Posebno mi se sviđa muzej vina i njegovo pravilo da je prvi obilazak besplatan, a za drugi moramo da donesemo flašu vina na koju on lepi broj i daje nama broj a treći obilazak je za 50 godina kada cemo moći da vidimo tu našu flašu neotvorenu i netaknutu. Tako da ako posećujete ovo mesto možete i poneti neku flašu vina sa vama. Tu postoji i jedan lep vidikovac. Nisam ništa slikao jer sam tu već bio, a ako nekog interesuje šta ovo mesto nudi mislim da imaju i web stranicu, svakako možete naći informacije na internetu. U svakom slučaju ja toplo preporučujem ovo mesto. Posle toga svraćamo na kafu u Donjem Milanovcu uz diskusiju sa konobarom o tome da je je ovaj Donji Milanovac broj 4. Broj 3 je potopljen kada je napravljena brana. Broj 3 je bio malo uzvodno i napravljen je kada su ljudi izmešteni sa ostrva Poreč koje je takođe potopljeno, a ljudi su napravili naselje na tom ostrvu da bi pobegli od ugnjetavanja od strane Turaka koji su im uništili predhodno naselje pod nazivom Banja. Posle Kafe krecemo se ovim putem na mapi i toplo preporučujem taj put Put ima puno lepih krivina, asfalt je dobar i priroda je prelepa. evo jednog malog dela tog puta na snimku [/url] Mada snimao sam najmanje interesantan deo puta, bilo mi je zanimljivo što se vidi dunav u daljini. Na dosta mesta smo videli i ove pećnice i zaključili smo da služe za proizvodnju ćumura, mada možda nismo u pravu. Posle toga malo vozimo opet pored Dunava i skrećemo ka mestu Štubik zato što smo čuli da tamo ima neka kafanica sa dobrim pljeskavicama. Vozimo malo i skrećemo ka manastiru Vratna. Manastir Vratna je nazalost bio zatvoren, i zbog toga mi je bilo malo krivo ali mi nismo samo zbog manastira došli. Desno pored ograde manastira postoje putokazi i stazica kroz sumu kojom smo mi krenuli , na putokazu piše 0.5 km, nije mnogo ali nigde ne pise da je 0.5km skoro sve uzbrdo . Ali kad smo stigli sve sam zaboravio, samo sam zinuo i ostao bez teksta. Evo i jedan video: Mi smo posetili Mali i Veliki prerast, postoji još jedan suvi Prerast al do njega ima pošteno da se pešači a mi ne stojimo dobro sa vremenom a bogami i kondicijom tako da njega nismo obišli. Svakako ni snimak ni slika ne mogu potpuno da dočaraju tu prirodnu lepotu. Ovo je jedno od najlepsih mesta koje sam video u zivotu. Prijatno sam se iznenadio što nema đubreta i što je sve čisto i stvarno bih voleo da tako ostane. Doduse ima i par kanti za smeće tako da stvarno trebaš da budeš debil da baciš celofan,flašu,papirić. Za ovo mesto sam znao i ranije ali od kad je @yogibear pisao o ovim prerastima imao sam jos veću želju da ih posetim. Posle Vratne najstavljamo dalje ka selu Štubik i razočarani nastavljamo ka Majdanpeku pošto kafanica ne radi. U Majdanpreku nas lokalni taksisti savetuju da odemo u hotel i trazimo pljeskavicu i pomfrit. To plaćamo po 250 dinara i bogami fino smo se najeli i bilo je ukusno. Tu nas i hvata mrak i lagano poznatom rutom 33jkom nastavljamo ka Kučevu. U Kučevu pijemo čaj i vraćamo se kući puni utisaka. Evo još jednog snimka da se sumira jučerašnji dan: P.S. Što se tiče motora, plastike su mi kod farbara, nešto mi je u sobi a sa onim što je ostalo sastavio sam i vozim se dok mi drugar ne ofarba plastike Svaka cast, I mi smo letos dobili preporuku za kafanu u Stubiku samo nam nisu rekli da rade posle 16:00h . Kazu da meso stavljaju u sos da prenoci pa tek sledeci dan se sprema, mljac mljac. Jedva cekam da prodjem tamo opet. U Majdanpeku obavezno posetiti Rajkovu Pecinu a od Majdanpeka ka Kucaju ima jos zanimljivih pecina.Sent from outer space Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne rade do 15-og marta cini mi se da smo tako procitali na ceduljici na vratima. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Staman gde je ovo,koji deo CG.Podloga snimka ti je za 10+. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Staman gde je ovo,koji deo CG.Podloga snimka ti je za 10+. hvala, ovo je zapravo u Albaniji, granicni dio sa Crnom Gorom. i teska srca moram da priznam mozda najljepsi put na Balkanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog, meni dragog kruga.Start je iz Bajine Baste (jer sam dobar deo leta proveo u zavičaju na racun "rada od kuce" )Nalazim se sa ekipicom na Nis pumpi, jos nemamo pojma gde bi danas na voznju...opcija prema Ljuboviji i Loznici uz Drinu otpada, jer smo vec toliko puta prosli tuda, Tara, Zlatibor...isto...Odluka pada za jedino moguce inostranstvo u tom momentu, pa krecemo preko Mokre Gore ka Visegradu ALI, jedini ja nemam zeleni karton. Krecem odmah u potragu po B.Basti, i tu gubimo skoro 2 sata jer niko ne uspeva da mi ostampa taj glupi list. Na kraju krecemo bez zelenog kartona, pa cemo videti na granici sta ce reci. Sto se tice samog puta/krivina/predela preko Tare ka Visegradu je nesto prelepo, mogao bih to svaki dan voziti a da mi ne dosadi! Ne slikamo puno, uzivamo u svakom metru voznje. Pogled na Mecavnik i Sargansku osmicu sa jednog proplanka Na granici kupujem zeleni karton, placam sedmodnevni 20€, covece po ceni kao godisnji u Srbiji da sam kupio. U Visegradu se samo zadrzavamo da kupimo po limenku piva i na ideju Nidze sa suzukijem SV idemo prema tunelu Brodar. Tunel Brodar je cuveni tunel na uscu Lima u Drinu gde se odigrao stvarni dogadjaj prikazan u filmu Lepa sela lepo gore, 9 dana agonije 1992. godine. Nedavno je podnignut i spomenik.Tu nam je Nidzo uz Nektar pivo odrzao jednu lekciju istorije, jer je do detalja znao sta se tu desavalo, sa kojih brda je ko pucao, ko su bili komadanti, odakle je dolazila pomoc, kako su napadali...ostao sam u soku! Ostaci od borbi se i dalje vide na samom tunelu, kao na slikama ispod. Mesto gde se spajaju Lim i Drina je ocaravajuce Nastavljamo dalje uz Lim prema Rudom, putem prepunih lepih krivina, dobar asfalt, okruzenje ocaravajuce...U Rudom ispijamo kaficu i krecemo ka Priboju. Na ovoj deonici nekoliko puta se ulazi i izlazi iz R.Srpske, tako je postavljena granica. Laganom voznjom spustamo se na Kokin Brod. Odavde do Zlatibora bukvalno pun gas, da malo sebi das oduska. Ko je prolazio zna koliko su krivine dobre i siroke.Spustamo se do B.Baste u jednu kafanicu na pivo i rostilj, i da se saberu utisci. Promenio Mart 8, 2021 član theBeast 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 8, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, theBeast je napisao: izvini, odavno planiram tu istu rutu, tunel Brodar i ostalo. Interesovalo me je a nikako ne mogu da pronadjem lokaciju tunela gdje se snimao film da mozda i do tamo niste bili ili slucajno znate >? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 8, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Staman je napisao: Nisam bio na zalost, ali ovde mozes naci detaljno kako doci do tunela gde je sniman film: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Mart 8, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan @x-man Da, to jesu cumurane. Prosao sam tom tvojom povratnom rutom juce, video ih 10ak, sve u pogonu.. dime za sve pare. Da ste imali vremena da svratite na vodopad Blederije, vrlo je lep.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 8, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, theBeast je napisao: Nisam bio na zalost, ali ovde mozes naci detaljno kako doci do tunela gde je sniman film: Strana 7, pri dnu Pre sat vremena, theBeast je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Mart 9, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @theBeast kad ste ovo isli u Bosnu? Od pre cca 6 meseci ne treba zeleni karton?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Mart 9, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @x-man Da, to jesu cumurane. Prosao sam tom tvojom povratnom rutom juce, video ih 10ak, sve u pogonu.. dime za sve pare. Da ste imali vremena da svratite na vodopad Blederije, vrlo je lep.. Uh nismo imali, i ovako smo dosli kuci oko 21h i jos smo se fino smrzli. A i ne znam dal bi gpz mogao da prodje tamo, dosta mu je nisko ralica. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: @theBeast kad ste ovo isli u Bosnu? Od pre cca 6 meseci ne treba zeleni karton?? Letos, napisao sam to ako si citao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 10, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan On 8.3.2021. at 14:17, theBeast je napisao: Nisam bio na zalost, ali ovde mozes naci detaljno kako doci do tunela gde je sniman film: hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Mart 10, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, theBeast je napisao: Letos, napisao sam to ako si citao Pa kao jesam, ali nisam povezao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5853 Napisano Mart 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos danas lepo vreme, pa se iskoristilo... Mali krug oko Maljena. Promenio Mart 14, 2021 član slave74 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5853 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas je ovako, a prognoza ne obecava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5853 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Mart 26, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da stavim ovo u kratke voznje ili gde, meni je jedna od destinacija koje sam obilazio puno puta godisnje kad se vozam po Fruskoj Gori. Besenovacko jezero, opet su poceli da kopaju i unistili su jos jedan dragulj Fruske Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa lepsom polovinom do Kosmaja i nazad....dan odlican,temperatura idealna ma pravo uzivanje.Sretoh dosta motora na putu....i par kolega na Kosmaju sretoh,ako su ovde na forumu pozdravljam ih(tri motora -Honda cbf,Kawasaki i BMW)...svi srecni zbog lepog vremena.Kod Ripnja covek iz cista mira presao u drugu traku i izleteo sa puta, udario u banderu...Pola minuta pre nego sto cu ja naici...necu da pricam napamet ali mislim da je bio pod ,,gasom".Oprez kolege i cuvajte se koliko mozete...evo i danasnje rute... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na Kosmaju bila generalna proba prvog maja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Mart 27, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan I na Fruskoj gori je bila generalna proba 1. Maja, kao i sajam "Motocikala na otvorenom"na Iriskom vencu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...