TAZZ 1466 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja kažem...Udžbenici od sabranih dela da se naprave!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi yt video. Vožnja od subote, Divčibare 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 24, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Voznja ovog vikenda. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan malo editovan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 30.7.2020. at 23:57, travelman je napisao: Sve što je kraće od 1500 km i vremenski traje manje od 3 dana je meni kratka vožnja ... Planirao bihać i okolinu a opet završio u neumu kao pre 15ak dana. Greota proćerdati leto a ne osoliti doope svaki put kada se ima prilika za to, bihać drvar i okolina su planirani za zatvaranje letnje sezone pa otom potom na tu temu. Kolega u jednoj drugoj temi reče kako su njegovi poznanici molili hrvatske policajce da ih puste da preko HR naprave tranzit kako bi izbegli uzak i krivudav put koji vodi/odvodi iz neuma a ja sam upravo zbog te deonice ponovo odvozao sve to. Ali, nije to tema ovog piskaranja, sve sam to već izdeklemovao u putopisu pa da se ne ponavljam ... Ovaj put sam imao cela 3 dana na raspolaganju, u putopisu sam rekao da mi se BRČKO dopalo na BUM kada sam pre dve nedelje prošao kroz njega tako da petak pre podne provodim u njemu. Od BG do BRČKO nekih 200 km, hvatam pravac obrenovac šabac a onda preko bogatića do pavlovića ćuprije. Prelaz, mislim, 150 ili 160 dinara ... Etno selo mi nije u planu pa prolazim pored njega a onda i kroz bijeljinu. Petak beše šućmurast, imao sam sreće da nigde nisam pokisao ali je tokom daljeg putovanja bilo i pljuskova. Parkiram se u centru, kod mosta. Čim se predje GP za HR ima veliki ogradjeni parking. Cena studentska, 1h = 1KM .. ... Zanimljiva mi beše šetnja ispod mosta koji spaja BiH i HR. Setim se svoje prve vožnje kroz HR posle svih onih sranja koja su nas zadesila tokom ludih 90ih. I onda sam istim putem kao i sada došao u brčko a onda bez ikakvih problema prešao granicu i most da bi potom izgasirao kroz HR sela i dočepao se autobana a potom i šida. ... Brčko je za mene oduvek bio grad sa nekim posebnim šmekom, da bi to slikovito opisao morao bi da upletem politiku i neke druge okolnosti a to mi nije cilj. Cilj mi je da zaintrigiram pojedince da se provozaju dovde, uživaće u spoju sadašnjosti i prošlosti ... ... Nisam imao nikakav cilj, pored šetnje centrom grada, ma gde bio, uvek volim da se zavučem i prošetam sporednim uličicama i osetim onu drugu stranu medalje. Bilo ... neponovilo se ... Ni ovde ni bilo gde ... ... Nekada je na početku mosta sa bosanske strane stajao tenk a iz njega do pasa virio crnac sa prstom na orozu šarca. Valjda nas je čuvao, nas od njih a njih od nas. Danas toga nema, danas svi opet dišemo kao jedan i kamo lepe sreće da svega onoga nije ni bilo ... ... Globalizacija je učinila svoje ... a i pandemija je učinila svoje. Korzo je isti kao i svuda, ovo ono i tu nema neke bitne razlike. Razlika je samo u prirodnim lepotama grada. google where is the closest ... Što se tiče kafenisanja jela pića i ostalog je slično kao i svugde po bosni. Ovde sam ness platio 2KM, desetka je bila 6KM, limenka koce tamanice 1,1 KM ... petrol kiosk near me ... Ko nije u prilici da malo dublje zagrebe po bosni eto mu predlog da bar na dan začeprka po njoj, BIJELJINA i BRČKO su sasvim solidan izbor da se domaćinski provedete u njoj. Kao gosta mene je BRČKO maximalno ispoštovalo, samo što sam spustio doope u kavez i uhvatio pravac ka moru, nebo se otvorilo. Ali, no frks. Tih pola sata dremke su mi taman dobrodošla da svarim desetku ... ... I tako, od mene predlog za BRČKO. Ko uz vožnju voli da se malo i prošeta napraviće dobar izbor. Tri dana je kratka vožnja, haha, pa ti si fenomen, pojedini ljudi uzimaju godišnji odmor da bi vozili tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 27, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Moracu jednom da napisem putopis sa voznjom od 4 dana pa da se vidi dokle tad stignem i vratim se nazad. Zena me uvek pita jel vredna truda tolika kilometraza i potrosene pare za 2 dana vikenda. Ja kazem JESTE jer me to cini srecnim i zadovoljnim. Onda ona kaze bolje kupi gace i carape a ne da ides pocepan. Samo odmahnem glavom ... nove gace i carape me ne cine srecnim 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, travelman je napisao: Samo odmahnem glavom ... nove gace i carape me ne cine srecnim Samo skinute... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2566 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1510 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas do Bovna i Sokobanje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne male kratke voznje ako je kome dosadno pa da ubije malo vremena interesantno je to da sam poceo da snimam samo za sebe ali da ja najmanje naposlijetku pogledam iste 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zbog lakše kontrole prebacio sam svoje snimke na svoj instagram nalog evo jednog iz BG noću 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan A evo i vožnje sa Divčibara od prošlog vikenda 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15801 Napisano Septembar 1, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pricam Ti Pricu U Nedelju pade krtaka voznja, dobro ne bas kratka jer se taj dan preslo 505km U ovoj voznji, iskoristicu priliku i ubaciti slike od nekih destinacija jer se nedeljna ruta donekle poklapa sa rutom kad sam prosao s'moju familju, verujem da ce nekom biti zanimljivo. Pa da pocnemo u sastavu sa @GAGI74, @bbocko i Milosem. Nalazimo se na Nis pumpi u MMl nesto pre 08h, drustvo nam pravi jos jedna ekipa muzicara. Momci s'djevojke odose do Manasije ako sam dobro razumeo pod kacigom i brundavim cunkom. Srecni puti jedni drugima, bip bip gud baj odosmo niz smederevac. Izbegavamo dosadan autoban, vozimo uporedo s'njim tako da preko V. Plane - Miloseva stizemo i pravimo prvu pauzu na sam ulaz u Jagodinu. kratka pauza da se skinu krilata stvorenja sa vizira, dalje nastavljamo Cuprija - Paracin di fatamo dzadu Paracin - Zajecar...... sto mi zao kad vidim da samo tako stoje i trule bezveze jedan, drugi tunel, skreci levo, interesira nas 4-ta stavka gas samo pravo, nekih 4km do odredista, presli skoro 170km ovo je kafic di smo posle popili kafu i pravili dogovor za dalje ovako lepu prirodu i pogled na Gornje jezero moze pokvariti samo jedno, mladost - ludost i bicevanje Stojana iz vristucih zvucnika udaljavamo se, ne prija usima nikako idemo do vrela evo ga, odatle izvire voda koja lepo rashladi i utoli zedj Dobru pauzu smo napravili na klupi slusajuci sum vode umesto raspalog stojana. Gledamo svet kako dolazi i odlazi, vreme je da i mi podjemo na jednu dobru kaficu. ekipa muzicara, sa leva na desno... Bane, Gagi, Milos koji se jos razbudio nije i ja Odluka pada, vracamo se za Paracin, spustamo na Cicevac, obilazimo KS i kod Stopanje skrecemo levo za Aleksandrovac. Celom deonicom asfalt je odlicnog kvaliteta a o pejzazu da i ne govorim, pravo uzivanje. kaki pogled sa prozora dolazimo u mesto Ples, ko zeli do Srpske pravoslavne crkve Sveti Vraci (ili Kozma i Damjan) ovde mora skrenuti levo i preci preko mostica, mi smo produzili pravo kad predjete moS, prvo sto ce te videti sa leve strane je..... zatim u daljini na vrh brda moze se videti srednjovekovni grad Koznik do njega je gotovo nemoguce doc, dobi info da se dzipovi zaglavljuju put vodi na levo pred kapije Sv. Vraci neposredno pre ulaza, sveza kupina, borovnica i jos sto sta raznog, kupite zdravlje ovo sam obisao sa mojima, mi put nastavljamo do restorana Salus Nazalost opet srece nemam za ovim finim abijentom, mora se rezervisati dan ranije. Zvali smo jos jutros za jedan sto oko 15h.... prvi slobodan tek za 18h.... jbg vise sreci treci put. nista, nastavljamo dalje.... da se javi sveta krava nema trika opet ulecemo u blagodeti majke nam prirode Nastavice se...... 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15504 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno se ispričah sa omladincima iz kraja, grupicom veoma dobrih klinaca koji slobodno veme troše na zujanje i čačkanje svojih malih skutera koji su uglavnom kineske proizvodnje. Nakon šaljive opaske jednog od njih tipa: blago meni gde sve mogu da idem jer je njima i svaki odlazak do šireg centra Beograda avantura, dao sam im nekoliko ideja... Te nesrećne 1999. godine je (poput mog sina) nekoliko momaka iz pomenute grupice i rodjeno. Započeo sam im priču o Straževici, brdu na Beogradskoj periferiji za koje i jesu i nisu čuli. Osim lepog 360° vidikovca sa koga se Avala i soliteri (Beogradska naselja) vide kao na dlanu, brdo je postalo poznato i po tome jer je gađano (bombardovano) skoro svakog dana tokom 78 dana NATO agresije na SRJ. U samom brdu ispod više od 100m granitnih stena nalazi se ukopan "tajni" vojni objekat popularno nazvan "Rupa". Objekat sagrađen još u vreme SFRJ je projektovan da izdrži direktan pogodak atomske bombe od 20 kilotona. Priča se da je nekolicina tunela u objektu sagrađena još za vreme Drugog svetskog rata od strane nemaca koji su tu držali municiju. "Rupa" je bila od strateške važnosti za odbranu zemlje, odnosno glavni komandno operativn centar RV i PVO kako JNA tako i VJ. U nju su se slivale sve informacije ali su i iz nje slate informacije i uputstva vezana za vazdušne napade NATO. Uprkos besomučnom bombardovanju "Rupa" je bila operativna svih 78 dana agresije i nije pretrpela nikakva oštećenja. Po priči vojnika koji su služili u njoj, neretko su preko vesti javnog informisanja (koje su pratili) i saznali da su bili gađani. Po njihovim rečima zvuk udara najjačih raketa i bombi je bio isti kao kad neko normalno zatvori vrata. Jedina oštećenja su bila naneta antenama i komunikacionoj opremi koja se nalazila na samom vrhu brda gde je bilo i relejno čvorište. Da bi sve vreme zadržali operativan status, naši hrabri vezisti su se veoma često peli na vrh brda i popravljali oštećene ili uništene releje. Nažalost, prilikom jedne takve intervencije zastavnici Vladimir Vujović i Vlastimir Lazarević poginuli su osposobljavajući sistem veze podzemnog komandnog centra, što je bio zadatak od izuzetnog značaja za odbranu zemlje. 26. marta 1999, u popodnevnim satima, ekipa 210. bataljona veze kreće na Straževicu. U ovom timu su zastavnici Vujović i Vlastimir Lazarević, vršnjaci i kolege iza kojih su tada bile godine zajedničkog rada. Stigli su na ovo brdo, koje će od tada po svakodnevnim napadima postati poznato svim građanima Srbije. Nije bilo vazdušne opasnosti, jedan deo tima je otišao prema porušenim antenama, drugi je počeo sa istovaranjem novih. Oko 15.55 časova odjeknula je strahovita eksplozija... Zastavnik Vujović je bio teško ranjen. Prenet je u vozilo hitne pomoći i u teškom stanju prevezen je na VMA. Povremeno svestan, uspeo je samo da zatraži da obaveste njegovu suprugu o tome šta se desilo. Sutradan je podlegao povredama. Telo zastavnika Lazarevića koji je poginuo na licu mesta je izvučeno tek sutradan. Dvojica saboraca posthumno su odlikovana Medaljom za zasluge u oblasti odbrane i bezbednosti. Na mestu njihovog stradanja na brdu Straževica izgrađen je jedinstven spomenik "Glasnik sa Straževice" od ostataka rakete, uništene antene, i drugih sredstava RV i PVO, a na njemu su uklesane reči koje vezisti svakodnevno koriste: „Ostanite na prijemu. Završavam.“ Spomenik (vidikovac) je veoma lako naći, do njega vodi asfaltni put i ograđen je žičanom ogradom sa kapijom koja je otvorena. Možda nekom i bude usput... Podelih ovo sa vama jer mislim da neke ljude, mesta i događaje jednostavno treba sačuvati od zaborava. VEČNA IM SLAVA I HVALA! 27 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli ste pored nas podno Koznika, mi smo stajali kod česme!Mahnusmo vam...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15801 Napisano Septembar 2, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Sreli smo par kolega, mozda 4, bas malo bajkera na toj deonici bese u tom trenutku. put nastavljamo ka Stanisincima ovde obratiti paznju, glavni put iza automobila ide lakat desno saob. znak se ne vidi lepo od rastinja pa da se ne iznenadite ako hocete pravo do bazena cim se skrene desno, posle 50m je ribnjak/kafance Lovac pored restorana put vodi do njegovog ribnjaka moj stariji deran zaista lepo mesto, u miru i tisini moze se bistriti glava prolazimo Lovca da bi na 100m dalje skrenuli levo za Cvetnu Dolinu slava im moze se pojesti, popiti no mi se samo okrenusmo nazad parkirali gospodje i zaboli jednu partiju.... saha, oci se same sklapaju priroda oko nas je fantastik vreme je poci dalje dalje put nas vodi na Stanisince tj decije odmaraliste ovde za bajkera mozda nece biti zanimljivo ali za bajkera koji dodje sa deranima hoce sigurno levo od ulaza je basta restorana, moze se pojesti/popiti kao sto rekoh, pravi mali raj za decu tog dana upoznah mog novog drugara Smajlija, na njega treba svi da se ugledamo Sad moram ici, poSo zove, nastavice se...... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Imam rođaka koji je služio vojni rok na Straževici pre nekih 10 godina. Kaže da je unutra sve ostalo netaknuto, baš kao što je @yogibear i naveo u postu. * Moja kratka vožnja se pretvorila u jednonoćno kampovanje na Kopaniku ovog vikenda. Spakovao sam se u subotu i krenuo sa šatorom za slučaj da odlučim da ostanem gore. Išao sam Ibarskom, pa onda Dolinom jorgovana do Jošaničke banje, a u povratku na Rudnicu, pa opet Jorgovani. Čitao sam ovde da je ljudima Ibarska dosadnja za vožnju, a meni baš naprotiv. Od kad se otvorio autoput, meni je ona od Ljiga do Čačka super, tako da sam uživao ceo dan vožnje. Čim sam se popeo na Kop i parkirao oko 1h kod Konaka da se orjentišem, staje pored mene GS sa bračnim parom na njemu. Ispostavi se da je u pitanju @Milance 067 od kog sam kupio Diverziju, koja je i ovde bila oglašena na prodaju, sa suprugom. Kako se nismo od kupoprodaje videli, uz malo mog premišljanja da li da prvo dižem šator i da se onda šetam ili to da ostavim za kasnije, popesmo se žičarom odmah do Pančićevog vrha zajedno i posle te šetnje se rastasmo uz mogućnost da se kasnije opet vidimo. Ipak, pošto sam još u ful opremi, reših da nađem mesto za šator, skinem se, pa tek onda da idem u dalje obilaske. Uz pomoć lokalnog infocentra i jednog radnika NP-a, saznah gde mogu da se smestim na tu jednu noć. Mesto je u blizini Rtnja, ali je u šumarku, tako da sam izolovan u šumici čemu sam se i nadao. Dizanje šatora traje mnogo kraće od pakovanja, tako da sam oko 4h spreman za šetnju. Krećem od Rtnja i idem do Skituljka na pitu sa borovnicama, a onda dalje uz stazu uzbrdo. Dušu sam ispustio i na ovom i na svakom sledećem usponu. Skoro da me je sramota. Na Kopu prave gondolu koja bi trebalo da ide od Brzeća do Gvozca kao i (bar) još jednu novu stazu. Ja se spuštam niz Karaman do centra, odlazim da kupim vodu i u tih 10 minuta kasnim na poslednju vožnju žičare. Hteo sam do Sunčane na zalazak sunca, ali preko Pančića. Ipak ću morati peške do gore. Na Sunčanoj se ne vidi previše u daljinu, ali je jako lepo, tako da ovde malo čitam, sušim se od znoja, a na kraju čak i dremam na travi sve dok temperatura kasnije ne padne dovoljno nisko da je vreme obući duks. Oko pola 7 rešavam da se popnem na Pančić peške odavde i za to mi je trebalo oko 20 minuta. Sad je na Pančiću prazno, jer žičara ne radi, a sunce zalazi i senke se razlivaju po brdima i šumi u okolini. Posle nekog vremena kad je sunce već dosta nisko, krećem u spust niz jednu od staza koje vode sa vrha. U podnožju jela rastu maline i borovnice koje moj spust usporavaju, ali mi stomak ispunjuju. Nadao sam se da ću naleteti na šumske jagode, ali ipak ne ovog puta. Dolazim do centra koji je sad već pun. Neki sede na ležaljkama na stazi i slušaju muziku, dok ostali popunjavaju bašte restorana. Isprva se pridružujem prvima, a onda kad je već poprilično zahladnelo odlazim i ja na, precenjenu, večeru, pa u kamp. Ovo fizičke aktivnosti me je izmorilo, pa očekujem da zaspim k'o klada. U mrklom mraku pronalazim šator i ležem. Čitam sve dok mi nije postalo hladnjikavo da držim ruke van vreće, a to je negde oko 22.30h. Od tada, pa do pola 5 ujutru maltene neću spavati. Nije mi hladno, ništa me ne sprečava da zaspim, osim toga što mi se ne spava. Oko pola 7 sam se probudio, ovog puta jer mi jeste hladno. Dakle, 2 sata sna, a čeka me povratak za BG. Pogled za dobro jutro Bezuspešno sam pokušao da još malo odremam i oko 9 ustajem. Doručak i dosta dugo pakovanje stvari, šatora i montiranje na motor znače da kasnim sa planom. Umesto u 12, za BG sa parkinga Rtnja krećem u 13h sa Nenadom kog sam upoznao nekoliko minuta pre toga. Vozi novu Afriku Tvin i predlaže da se pustimo preko Rudnice, pa onda da idemo za Kraljevo zajedno. On će ovde da preseče preko Mataruške banje i dalje kući ka Aleksandrovcu, a ja za BG. Oko polovine puta vozim iza njega, ali kako on malo sporije vozi od mene, pretičem ga i kolonu isperd nas (nisam došao ovde da bih vozio 70 na sat iza 5 automobila), uživam u vožnji, a kasnije ga čekam na dva mesta. Ipak, kako žurim prvo za vikendicu, pa za BG, pozdravljam se sa Nenadom i nastavljam dalje svojim putem i u potpunosti svojim tempom. Oko 3h kod Lađevaca me je u trenutku presekao umor, pa stajem na pumpu, pijem guaranu i ležem na travu da se malo regenerišem. Odavde imam još 2 sata do vikendice gde me čeka ručak i nastavak puta kasnije za BG. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Forsberg je napisao: . Umesto u 12, za BG sa parkinga Rtnja krećem u 13h sa Nenadom kog sam upoznao nekoliko minuta pre toga. Vozi novu Afriku Tvin i predlaže da se pustimo preko Rudnice, pa onda da idemo za Kraljevo zajedno. On će ovde da preseče preko Mataruške banje i dalje kući ka Aleksandrovcu, a ja za BG. Oko polovine puta vozim iza njega, ali kako on malo sporije vozi od mene, pretičem ga i kolonu isperd nas (nisam došao ovde da bih vozio 70 na sat iza 5 automobila), uživam u vožnji, a kasnije ga čekam na dva mesta. Ipak, kako žurim prvo za vikendicu, pa za BG, pozdravljam se sa Nenadom i nastavljam dalje svojim putem i u potpunosti svojim tempom. Da se ne radi možda o ovom Nenadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNS nije to taj Nenad, tog Nenada poznajem od ranije A i mislim da on vozi 1100? Zaboravio sam da imam fotku, možda neko prepozna momka po opremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Onda je slučajnost, jer i ovaj Neša (sjajan lik) vozi novu Afriku takođe malo lakšim tempom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 2, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Jeli zavrsen put od Josanicke Banje gore ka Kopu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak i kraj su losi, srednji deo koji pocinje negde na pola puta i ide skoro do vrha je top top za voznju. Neka srede ceo taj put i bice bas lepo voziti do gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15801 Napisano Septembar 2, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je poci dalje, gde drugde nego do raskrsca puteva. Cesto se u zivotu pitamo dal je potez bio dobar, jel j trebalo levo ili desno skrenuti ovde nema tih problema, levo vas cega Goc tu je odmah blizu vestacko Jezero Seliste malo su ga uredili, podsisali travu sa desne strane Sa leve strane nikla je tabla gde kaze da za 2.1km moze se doci do Starog jezera, stazom posutom sitnim tucanikom. toliko vremena nisam imao, zamakao sam vrlo malo i opalio skljoc treba nesto ostaviti za naredni put na raskrscu otisli smo desno, Vrnjacka Banja bice nas domacin no medjutim, morali smo stati i pomoci kolegi koji je imao nezgodu, zavrsio na zemlji pokraj puta momci su iz KG, nesrecni kolega u crnoj jakni je tom prilikom slomio ruku jbg momci, ne ide se u farmerice, patikice s'dzet kacigu na glavu.... mora bolja oprema stradao je zuti GS Sta se ovde zbilo, to samo oni znaju. Kolega na sivom GS-u se maltene ispred nas okrenuo i uzurbao dao gas nazad. Za par sekundi stizemo i mi. Vidimo motor na desni bok i decka u crnoj jakni kako lezi na zemlji. Brzo se pridigao, bled kao krpa i odmah je drugaru rekao da zove slep i hitnu jer je desna ruka u gadnom polozaju od lakta na dole. Drugar mu je jos ludji, ladno covek izjavi "sta ce ti hitna da te vozi, vozicu te ja na motoru" Eto kakva glupost moze nastati, iz VB nisu stigli do 5 krivine i fljus, ode koska..... srecne mu rane junacke! to bi bilo to, nemamo im sta vise pomoci, sedamo na zdrebice i odlazimo do Babe avaj restorana Tri Lipe.... pisao sam ranije o njemu, preporuka sa moje strane imaju odlicne cevape, becka takodjer dobra, telecu corbicu valja srknuti od sada sam resio da nema prejedenja na voznji, sta god uzeo ima pola porcije da bude dodje coek u godine kad se sve zivo lepi za njega, nema vise lako cemo posle slanog ide slatko, potrazite Svajcariju (tu je preko puta Gocka dole na setalistu Vrnjacka B. lepa i puna al bez velike guzve.... taman. Iskren da budem nije mi se islo. Misli mi bile usmerene da samo prilegnem na jednu partiju saha od cuku vremena. ajd sedaj, peglaj jos nekih 170km do kuce, idemo preko sela Ugljarevo - Stubal i tu negde pre Cukojevca stizemo slep na kom je nesretni zucko od Topole krece da nas hvata mrak al nemarimo mnogo, dobre fenjere imamo na oci Cica Mica I Gotova Prica...... E da, nije gotova. Zena mi rodjena produzila pricu od 21'30 do 22h vozeci po zivcima .... pa dobro jel se sad dolazi, pa gde ste vozili po ovom mraku, pa vidis koliko je sati, pa sto se ne javi obicno dodjes pre mraka.... hejjj zeno draga, sta ti je, tu sam.... isao se videti sa drugarom Smajlijem, ugledaj se na njega Ne vredi, zene su to 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 2, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan E nasmeja me bas sa zenom na kraju! Jes da se ne ozenih jos al isto ti to sve i u predbracnim vodama! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 3, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kad budete andali po tim krajevima svratite u restoran Nego u Kursumliji na klopu. Mi smo se tesko podigli sa stola, a cene smesne. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Voznja po gradu od pre neko veče sa @vava 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...