Džim Džarmuš 3219 Napisano April 13 Drug član, 1474 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam,još pre sajma ,iskače mi na instagramu. Dizajin su pogodili,motor je korektan,verovatno i prenos. Ostaju dva standardna pitanja,podrška i delovi za sve ostalo što nije agregat.Kao i šta sve mogu da kupim za 4k eur u kategoriji 300cc.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 13 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam bio novu temu sa ovim modelom, samo sa nalepnicom Malaguti Spidermax 300. Dizajn bas onako dobar.. 'talijanski.. Promenio April 13 član meex 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5539 Napisano April 14 Ne silazi, 4135 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi izučili caku. Prvo nađu talijanskog dizajnera, a ispod plastika spakuju šta nađu u tom trenutku A mogu da se igraju, njima iz fabrike ovakav motorin košta, lupam, 1.500€. Dok dođe kod nas, sa sve dažbinama je 4.000€. Sledeće godine će da sklepaju neki drugi dizajn, pod nekom drugom nalepnicom. Delove i podršku možeš da sanjaš. Deco, razmislite dobro šta kupujete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24116 Napisano April 14 Integrisan, 10093 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... juce sam u Kragujevcu video par na (mislim!) zontes-u, onaj model sa crash barr-om napred, po tome sam ga i poznao. O dizajnu necu, to je stvar preferencije i ukusa ali zvuk odvratan! Nije u klasi (ruznoce zvuka) sa mojom kawom ali tu su negde! Prigusen skroz, agregat/izduv se ne cuju, samo bas glasno usisavanje vazduha kroz kutiju filtera dok ih jedva vuce (tako zvuci!) uz brdo a malom brzinom. (baaaAAAAAAAAAAA!) Uhh, ogavno li je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5539 Napisano April 14 Ne silazi, 4135 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim, nova Euro5+ norma sad ima propisano da do 50 km/h motor ne sme da proizvodi više od 80 dB buke. To dodatan problem pravi kinezima koji u Aziji nemaju takve zahteve, pa za evropsko tržište onda budže đuntu, da bi mogli da plasiraju robu uopšte. I onda dobiješ - ružan zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5539 Napisano April 14 Ne silazi, 4135 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I da, sledeće Euro norme će biti još rigoroznije, kako pišu. Sve u svemu, ideja je da se uradi potpuna tranzicija na električna vozila u doglednoj budućnosti. To još sporije ide sa motorima nego automobilima, ali doći će i to na red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 937 Napisano April 15 BJB Maxi Scooter Club, 2121 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Иде све у к….ц, у Мизану или Муђелу ( заборавио сам) на слободном дану где долазе ентузијасти са својим тркалицама, мери се ниво буке и удаљавају их са стазе ако не прођу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11628 Napisano April 15 Ne silazi, 2512 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da svet dozivi hard reset,pa za par hiljada godina krene ponovo od kamenog doba i tocka.Jednog dana stigne do nekih 60 tih -80tih godina proslog veka.To je bio zivot.Niko te nista ne pita,nema radara kamera i sl sranja.Gas do daske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...