Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 31, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i slikaj sve, pa nam posle prepricaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene u gori za par dana, Drakula ide sutra ranom zorom pa mu i ovim putem zelim srecan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio na ovom okupljanju danas kod juge, ja saznao tek iz dnevnika ... sta se desavalo sa murijom i da li ce se mozda ponoviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja krajem nedelje planiram pu za crnu goru pa ako neko oce da se prikljuci, dobrodosao je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio na ovom okupljanju danas kod juge, ja saznao tek iz dnevnika ... sta se desavalo sa murijom i da li ce se mozda ponoviti? nazalost ne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Putnicima želim lep provod i siguran drum. Kad se svi vratite da se organizujemo za neku vožnju pa da prepričavamo utiske! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra za Bec ali nazalost kolima.. Vikend u Vrsac nadam se motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim sve da vas pozdravim.. Spakovao sam se i natovario i u ranu zoru krecemo Madison i ja da obidjemo crnogorsko primorje.. srecan put lep provod.... cekamo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan moram da pohvalim mog brata iz Kraljeva, koji je kao svaki veliki bajker seo na silvera i prevalio put dugacak... Šest dana preko 3000km Bugarska, Turska, Grčka, bratska nam Makedonija pa kući, Kad se docepam slika postavicu neke, a dotad ovi veliki "zajebani" bajkeri (na tastaturi) mogu samo da mu zavide :care: ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma skuteraš bre... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma skuteraš bre... :jee: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ma (xi) skuteraš bre... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Avgust 11, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Buđenjeeee...ala spavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Medvedi imaju zimski san a maxiskuteraši letnji... Ali neki smo se i vozali malko...Srbija, Rumunija, Hrvatska i Mađarska...A baš bi mogli i dogovoriti opet neki zajednički đir kao onaj na Lisine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Niko na forumu vec duze vreme, nema novih tema.. svi su napolju vozikaju se.. i ja sam medju njima. Vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan u subotu palimo draga i ja do Montenegra, ima li raspolozenih za voznju ili nekih drugara usput da zovu na PRAGNJETINU (mitolosko bice iz Srbije, pola prase pola jagnje moze se videti duz Ibarske magistrale) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 11, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da svi maxi uzivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve.. Ja sam se preksinoc vratio iz Crne gore.. Stigao sam kuci i posle jos dodatnih 4km mi pukne kais.. Cirkus ali resavamo porbleme zbog kog je pukao kais (istrosene su mi ploce varijatora i kais je imao lufta pa zakacinjao dekli i pukao).. Variator cu uzeti Malossi, ali treba mi jos polutka prednjeg variatora (spoljna ploca sa propelerima).. Interesuje me da li neko zna koju masinu ima Peugeot Satelis 250ie? Po skikama mislim da je Piaggio ali nisam siguran sutra cu proveriti. Nova ploca nema nigde pa ako je masina ista na peugeotu da trazim kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot Satelis i Geopolis 250 nose agregat Piaggio Quassar 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot Satelis i Geopolis 250 nose agregat Piaggio Quassar 250. Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi sutra u Gucu, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 11, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan moj malecki i ja idemo u Kovin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nista od PRAGNJETINE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...