boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u ove krajeve SYM-ov dvocilindraš, MAXSYM 508-TL Interesantno deluje, jak, 46 konja, a dobro je što se vozi A2 dozvolom. Nije ni jeftin, 8.000 €, ali je opet i doista povoljniji od AK550, videćemo da li će naći mesta pod našim suncem... https://www.sym-triomotors.rs/wp-content/uploads/2021/07/MAXSYM-TL-508-EURO5.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa cenama nije normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo tero... Al brate, cifra, baš je skup. Na papiru sve lepo izgleda, napisane sve "vrline". Za "mane" će se saznati naknadno, ako ih bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3959 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo meni liči na Yamahu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe. Sto bi smisljali dizajn kad moz' kopiraju proveren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mala pomoc, kako se zove ono platneno cudo sto se montira na skuter i cuva noge od vetra i hladnoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Octobar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tucano - urbano? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano Octobar 22, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mala pomoc, kako se zove ono platneno cudo sto se montira na skuter i cuva noge od vetra i hladnoceApron kecelja možda? Ako na to misliš... Sent from my SM-N980F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste apron sad nadjoh, rekoh da nema na nasem neko ime Promenio Octobar 22, 2021 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3959 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od proizvođača - leg cover, zajednički. Tucano Urbano Termoscud, najpoznatiji. Promenio Octobar 22, 2021 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Octobar 22, 2021 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Zasto 508cc, prelazi u klasu preko 500 zbog 8 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ih baš briga za SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Gastrorider je napisao: prelazi u klasu preko 500 zbog 8 kubika A ko ima 8 iljadarke za nov, imaće i za registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1900 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi malo sporo za skoro 50 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Gastrorider said: Zasto 508cc, prelazi u klasu preko 500 zbog 8 kubika? Pfff..... Kymco je bolji. On je imao agregat od 251cc. Ne pitaj me kako znam. (Eno ga u garaži). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Mr_Wolf je napisao: Deluje mi malo sporo za skoro 50 konja Često se zaboravlja da su Euro5 motori sporiji nego oni iz prethodnih generacija. A 139 km/h piše na sajtu, u praksi verovatno malo više, nije to ni malo. SYM - MAXSYM TL 508 WWW.SYM-GLOBAL.COM Top two-wheeler brand - Sanyang Motor, known as brand-name SYM, is a world leading manufacturer in the design and production two-wheeled products for over 65 years. We have... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1900 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je jasno, ali mi nekako deluje presporo. Po specifikacijama je sličan kymcu, ali su performanse bitno slabije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, verovatno ima razloga što je 2.000 jeftiniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 227 kg ohoho i 8ccm preko klase,taman za skuplju registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sharky - Alex je napisao: kako se zove ono platneno cudo sto se montira na skuter i cuva noge od vetra i hladnoce A jel ima neka kaciga sa grejanjem? Kad je hladno, prelazim samo relaciju kuća-poso, par km u jednom smeru. Nije mi hladno na noge, vrše poso i termo pantalone, ali me ubiše sinusi. Nos curi kao iz slavine, da prostite... Neki grejač za vugla bi mi trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, boza_kg je napisao: A jel ima neka kaciga sa grejanjem? Kad je hladno, prelazim samo relaciju kuća-poso, par km u jednom smeru. Nije mi hladno na noge, vrše poso i termo pantalone, ali me ubiše sinusi. Nos curi kao iz slavine, da prostite... Neki grejač za vugla bi mi trebao. Podkapa neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekih razloga, odavno nisam nosio potkapu. Al probaću neku... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li probao ono kao šal sto se dobijalo u čipsu? Ja imam 3-4 potkape i 3-4 tih marama-salova... Ja sam se navikao na potkape, pa mi nezgodno kad vozim bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, boza_kg said: Iz nekih razloga, odavno nisam nosio potkapu. Al probaću neku... Hvala. Imam nekoliko tankih pamučnih, ali imam i jednu ultra debelu, sigurno 5-6-7 mm materijala. Možda takvu da potražiš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nije hladno za glavu, ali redovno za vrat i ramena jer se vazduh spusta i do ledja.. od kada stavljam maramu oko vrata sasvim druga prica, sto rece @MaxiS sal bi ti zavrsio 90% problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...