Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 13, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje za vožnju i kupanje u subotu? memi se svidja ideja, ali cu u petak biti u ns,pa se u subotu vracam, pa mi je mnogo rano.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi neko kupanje da organizujemo neki drugi dan ako postoji zelja kod ucesnika .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u subotu free do 16h..posle sljaka od 17h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zeli da ide u subotu u Indjiju na moto skup izokoline ns i bg!!! Ako zelite javite!!! pa da se malo provozamo po okolini a \zvao nas je i kolega burgman75. MAXI pozdrav!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ide Zeka neću ni ja .... Šalim se, nažalost posao je prerastao u posao, tako da trenutno je Žabalj prioritet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljubim te u razdeljak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh CRASH! slike sa malim kasnjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 13, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan CC Koje za vožnju i kupanje u subotu? U jeeee moja omiljena banja,termalne vode,lezaljke,bazeni i na kraju jagnjetina koja se lepi za prste...relacija blizu...ovu voznju moram da propustim zena radi,klinac brani maturski i ja radim tako da necu moci...ali pod obavezno cemo morati da je ponovimo u organizaciji MSC-a. U nekoj od narednih MSC vozni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas urađen tehnički kod Lošmija .... LUXuz, dođeš lepo kO gospodin, sedneš, prelistaš moto novine dok se malo izdivaniš sve gotovo. Tresneš lovu i paljba kući. Sutradan u agenciji te čeka nova saobraćajna, nalepnica i polisa ... BTW. Crni, kišnjak je naručen i stiže kroz dva-tri dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan jok i ne svetli mnogo dobro :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 15, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan BTW. Crni, kišnjak je naručen i stiže kroz dva-tri dana Ok Pope ja sutra idem najverovatnije na ovu voznju za Vrujce a ti ga ponesi na sledecu kad idemo za Zabalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jok i ne svetli mnogo dobro :lol: Zelim ... :ooo: :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Je......lo me 500cc i 2009 godište.. Ubiše me 9.100 din za prenos ....Konačno registrovao moped....Još sam morao i novu tablicu....Ako ne znate rok važenja tablica je 30 dana od isteka registracije...Al zato sutra ženu na sedište i pravac neke "krivine"... Ako se organizujemo (zbog Q-četa naravno) će svrnemo bar da vidim Crnog i Sašu u kupaćem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan retrovizori kupljeni, isti kao Alexantovi(hvala na informaciji), po podne provedeno u sjajnom drustvu u Indjiji, koji su cinili nasi drugari Burgman 75 i Big Rider..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja stigao iz Indjije!!! Takodje delim misljenje sa Zekom da je bilo sjajno u Indjiji na kafi sa kolegom burgman75!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 16, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan jbm ti nezgodu, šta sam samo sve propustio .... No upoznao sam mr Big-a i prijatno smo ćaskali. Elem, stara 5 godina stara ARC kaciga je odradila svoje, hvala joj do neba a i svima preporučujem da i dalje nose, od pada se izgrebao vizir a i neprijatno je podsećala na prošlost ... Tražio sam i našao ono što mi odgovara, jet kacigu, sa sunčanim vizirom i malom školjkom bele boje ( mislim da se zna zašto je izbor boje). Izbor je pao na AIROH Jet/Fullface modular kacigu prvi utisci: lagana, dobro ventilirajuća, sa velikim vidnim polje i dual namenom, jet i fullface, zahvalna kako za kratke gradske tako i za duže vangradske vožnje, malih dimenzija, lako se smešta ispod sedišta. Priprema za pinlock i komunikaciju, kao dodatne opcije, može se poručiti. Unutrašnji zatamnjeni vizir dovoljan za vožnju. Sve dodatne informacije o raspoloživosti brojeva i cene ovde Za ove vrele dane, jača želju za za nove vožnje i druženja, pa vidimo se uskoro Maxi pozdrav od rekonvalescenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan lepo druzenje sa Zekom i BigRiderom hvala na poseti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jun 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Grnja i ja isto bili neplanirano u Inđiji al došli tek oko 8 i vratili se upravo sad. Bilo odlično. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti u MAXI Scooter družini: naš brat i koleZa Goksi iliti motor_che je postao tata jedne divne devojčice!!! :jee1: Sve je prošlo u redu i sad nam je Goksi u oblacima!!! Neka im je živa i zdrava i neka je sreća prati u životu!!! Naravno da dobije i društvo u vidu još jedne seke i bate ili dve bate!!! :jee: :muzicari: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 17, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ocu i sve najbolje... Odmah od malih nogu učiti na dva točka... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Придружујем се честиткама. Нек'је жива и здрава! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još lepih vesti danas: našem Saletu je divan dan! Dragi naš sasha da si nam živ i zdrav i da se siti navozamo ove sezone a i ubuduće!!! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Jun 17, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, šta reći nego veliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @motor_che...cestitke na prinovi,nek je ziva i zdrava,Saletu srecan rodj(u bre al si mator)inace smo ja i Sale juce branili boje MSC-a na ovoj voznji http://forum.bjbiker...2-banja-vrujci/ i bilo je ekstra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan motor_che cestitam i ovim putem da je ziva i zdrava i da uskoro dobije batu ili seku .... sale srecan rodjendan i jos puno bezbednih kilometara da predjes .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...