Jump to content

Moto Zajednica

djurke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    72
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu djurke

  • Rođendan 28.02.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    zrenjanin
  • Motocikl
    honda foresight 250

djurke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. djuro brate srecan rodjendan i sve naj lepse zelim....a i danas nam je divan dan meni skuter ofarban jos malo pa sklapanje!
  2. evo priprema je prosla odlicno! sve zavareno sto je trebalo da se vari, pregitovano i baceno u spric git. sutra vodenjanje pa uklapanje na kostur...ako sve prodje kako treba ja u sledecu subotu opet turneja!!!! da usput je tu i majestic i neke felnice koje su uletele u raspored.
  3. opravka skrljanog foresight-a je pocela. stigle plastike, ajmo na smirglanje!!!!! BRZO! e da... male promene. bila je akril crna sad ce malko kvalitetnije, voda sa plavim i crvenim kristalom u glasuritu! slike kad se zavrsi a mozda i neke u procesu rada.
  4. kao sto rekoh CRASH! slike sa malim kasnjenjem.
  5. Kakve su prognoze? ima li nade da se popravi? prednji deo plastika vise ne postoji vile krive srce kormana krivo.... 120km/h Ispravljena krivina. direkt u jarak....vozacu NA SVU SRECU!!!! nije nista ( niko ne zna kako ) ali moja igracka je unistena... jos supruga i ja taj dan zrenjanin-fruska Gora-zabalj-becej(susret) pa kuci zrenjanin 220km predjenih... i drugar pita da mu dam da ide za becej oko 21h na susret, ja reko ajd...ali preko one stvari.... ujutro me budi telefonski poziv.... SLOG!
  6. :( :( :( :( nikad ne davati skuter... videcete slike uskoro...
  7. Kucam ali ne gledam sta i kako kucam pa enter
  8. ooooooooooooo dobri ljudi... eto i mene posle malo vise vremena. 1 MAJ TEST VOZNJA! ZRENJANIN-VRSAC-CRVENA CRKVA-BELA CRKVA- BANATSKA PALANKA- STARA PALANKA- I NAZAD GORE NA VRSACKI BREG PA KUCI. 308KM SA PINIM TANKOM KRENUO STO JE 12L A VRATIO SE KUCI SA CREVOM IZVADJENOM 1,3 LITROM... REZERVOAR SUV! ZNACI 3,NESTO NA 100KM SUPRUGA I JA SA STVARIMA NA 110-115 PROSEK. JAKO ZADOVOLJAN PONASANJEM HONDE NA OTVORENOM POGOTOVO LEZANJEM U LEPIM KRIVINAMA. NEMA VIBRACIJA, ZANOSENJA, I OSTALIH ZAVRZLAMA, SECE VETAR SAMO TAKO. ODUSEVLJEN SAM.
  9. znam kako ali ne znam zasto tako...ccc....
  10. HA! stigle mi plastike i cajger za foresight-a.... na satu 75084km-a.... au!
  11. moras jaci revans da joj das da imas aduta za posle.
  12. HAHAH...DA DA.... malo sam se potrudio da na prvi pogled ne izgleda kao kinez. ali sve ostalo ga odaje.
  13. pa i ja sam isto imao temu po pitanju iste stvari...zamena agregata, posto sam vozio kineza od 125. pa sam samo digao na 170ccm. dobio na snazi ali ne i na krajnjoj brzini.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja