Merkuu 217 Napisano Maj 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna prica jednog skutera kad covek padne u depresiju i izgubi volju. Redak primerak od 125ccm. Kupio sam ga novog 2006. Na 50 000 zamenjeni klip, karike i cilindar i tako stoji evo vec 3 godine. Vuce odlicno, ne trosi ulje, lepo se cuje. Malo se kajem sto tad nisam stavio cilindar od 150 ccm, ista je platforma za obe kubikaze na GY6. Davno pretrpeo jedan pad i odatle ostecenja. Trebalo bi zamenuti karburator, filter vazduha, kais, rolnice, to je sve fabricko. Fale mu jos gume i plastike, eventualno farbanje. Otac neverovatno zadrt covek, skuter se vodi na njemu, ne dozvoljava da se proda ni da se bilo sta menja na motoru, cilindar sam menjao bez njegovog znanja. Mozda nekad doceka bolje dane. Promenio Maj 29, 2021 član Merkuu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 817 Napisano Jun 5, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Darth Vader @ Luke Skywalker 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rollingMZ 12 Napisano Jul 25, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: MZ TS251 / LML vespa 150 t5 Prijavi odgovor kao problematičan Letnja noć...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano Septembar 26, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor,skuter naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Octobar 3, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca pan модул 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanilijevski 13 Napisano Novembar 6, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lagano tusiranje SW600 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Novembar 7, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Sw400...Sent from my SM-G965F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano Novembar 7, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko SB je napisao: Sw400... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Izletište Vlasina? Obožavam to mesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano Novembar 7, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Novembar 11, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesenja idila..... Sent from my SM-A515F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Novembar 14, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li znali da imamo ovako inspirativne puteve po Srbiji? Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se ovo nalazi, nisam video do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Vozikate li se drugari? 4C⁰...brrr.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle zime sam se vozao na 0c, od Dorćola do Zemuna sam ceo utrnuo, a bio sam u full opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo sake...zapravo prste ne mogu da resim...sve ostalo je ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Loshmi82 said: Ja samo sake...zapravo prste ne mogu da resim...sve ostalo je ok.. Mufovi ne pomažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih koje imam slaba vajda...razmisljao sam da stavim neke manje u ove...da bude duplo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan grejači ručki i mufovi. @Andrej_Hotstepperreci mu! Ja na motorčeku imam štitnike za ruke plastične, u kombinaciji sa grejačima milina, kontam sa mufovima rerna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS nisam nikada probao motor sa grejacima...verujem da je extra stvar...ali kad se malo duze vozi.. Ja sam tu po gradu...od paljenja do gasenja kratka voznja..nebi stigle ni da se ugreju.. Kad sastavim 10min u komadu to je premija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan za 30ak eur sam sad nabavio, koso iz louisa, nije neki iznos, a vrede mnogo. Veruj mi, za 2 minuta su već mlaki, za 4 minuta cvrči, pa i tih par minuta vožnje bolje da bude toplo pod mafovima, nego da navučeš zimoću u šake Da ne bude da te ubeđujem il nešto, nemam proviziju niti korist, samo prijateljski saFet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je kolega @nafetS rekao je tacno i odlican saFet ti je dao. Meni od Zemuna do Vracara (historical) bas dosta znaci i brzo se zagreju. Na bivsem maxi skuteru sam imao Daytona grejace i bili su odlicni. A sad sam kao i kolega uzeo Koso u Louisu ali ih jos nisam ugradio i probao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...