M a R k o 393 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan On 21.2.2020. at 23:02, Jovan9 je napisao: Moj vranac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnesNP 50 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: gs 1200 ; suzuki vz800 Prijavi odgovor kao problematičan vespa - vespica mala cigrica svugde stize dalje ili blize 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano April 30, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz karantina Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i brat sa jedne kratke vožnjice. Ustvari sestra....Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isti, al nisu isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigao (Ferdinand ) Sad mogu i ja u klub Suzuki Burgman 400 Limited, 2009, 21k km PS. @Satelis jos jedan pacijent koji ce te smarati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/26/2019 at 7:15 PM, Satelis said: @Andreja Odgledao sam snimak.....bolje da nisam Ne znam samo sta si hteo da pokazes ovom, pa moze se slobodno reci kretenskom voznjom? A po cem je to kretenska voznja molim te?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da cu morat i ja okacit go pro na kacigui da malo istresiram ove "puriste" u saobracaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16080 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, R3mba je napisao: A po cem je to kretenska voznja molim te?? Paaa nemam sad bas papir i olovku..... mrzi me da ti crtam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pogledo video , ok s premotavanjem/preskakanjem al nigdje nisam vidio ni jedne skarice ili bilo koju drugu opasnu radnju.. Pa ne kuzim cemu pjenjenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Mladenovi 8 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Katana AY 50 LC Prijavi odgovor kao problematičan Sa Aprilije na Apriliju.. Gradski zvrk. Malo redja varijanta. Aprilia Scarabeo De luxe, 50 cc. Minarelli .... Zanimljivo da fabrički ima obe disk kočnice ... Eto za početak.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 21, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan On 30.4.2020. at 21:47, ljirados je napisao: Jedna iz karantina Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Lep primerak.....da li se prodavao i u nekoj drugoj boji ja vidjam samo crvene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima sliku prostora ispod sedista skutera Kymco Xciting 250 a voljan je da postavi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Kymco People S 250, cilj Yamaha x city 250Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uporedni pregled: '05 Yamaha Majesty 400. Bila dva puta do Severnog Ledenog Okeana (James Bay Road). 47.000 bezbriznih kilometara, ceka sledeceg vlasnika. '07 Suzuki Burgman 650 Executive. Tek pazaren i spreman za zestoke i daleke voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 5, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @VladCan Kakav je osjećaj voziti Darkside i kakva je razlika u odnosu na normalnu gumu? P.S. Naše gradsko zvrndalo... Tek 5200 kilometara... Eto koliko se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Octobar 5, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve nedelje postadoh slucajno vlasnik ove masinice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2020 at 5:33 AM, GuMi5 said: @VladCan Kakav je osjećaj voziti Darkside i kakva je razlika u odnosu na normalnu gumu? Jedina razlika koju bi primetio da te neko stavi na motorcikl sa automobilskom zadnjom gumom je malo veci pritisak na upravljac potreban za odrzavanje putanje u krivini. Cak i to ne bi primetio ako nemas referencu da uporedis, odnosno nemas isti takav motorcikl sa motorcikl gumom. Sa automobilskom gumom sam presao oko 60.000Km i za to vreme sam iz raznih razloga prelazio sa automobilske na motorcikl gumu i nazad jedno pet puta. Kad sam prvi put stavio automobilsku bilo mi je neobicno nekoliko dana, ali sam se brzo navikao. Kasnije sam ukapirao da automobilsku gumu treba drzati na oko 20-25% nizem pritisku nego motorcikl gumu, pa je i taj blagi osecaj voznje na ivici nestao. Tranzicija sa automobilske na motorcikl mi je sad dramaticnija nego obrnuto - sve imam osecaj kako ce motor da mi padne u krivini posto sam navikao da mu dajem malo jaci kontra pritisak pri obaranju. Sve u svemu, nemam nikakav razlog da se vratim na motorcikl gumu osim ako mi je neko ne pokloni ili je zateknem na motoru koji sam kupio. Cim se ta prva izlize, skuter prelazi na automobilsku. Traje mi bar tri puta duze, bar je duplo jeftinija, a minimalna razlika u lezanju me ne sprecava da obaram koliko hocu. Kad jednog dana kupim Goldwing, prva stvar koju cu da uradim je da stavim "run flat" automobilsku gumu. Nema smisla da krenem na put od 20.000Km ako cu morati usput dvaput da menjam gumu. Nova: Posle 30.000Km: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dingela 1 Napisano Octobar 20, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Liberty 125 iGet Prijavi odgovor kao problematičan Sa zimskom opremom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 21, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dingela Lep, lep. Svidja mi se taj veci vizir. Upravo uzeh Liberty iz 2016. za klince (sina i cerku), ali mislim da cu se vise ja voziti nego oni. Imam vec Fly iz 2013 i rekoh daj da uzmem jos jedan da se ne svadjamo ko ce kad da vozi. Za sad zadovoljan, trebalo mi malo da se naviknem posto je upravljac nizi nego kod Fly ali je zato laksi i kao perce. Vizir je iste velicine (visine) 68cm kao na Fly, ali je polozaj drugaciji nego kod Fly i udara mi vetar u kacigu. Pogledacu da li da ga zamenim za veci, ako nadjem. Evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 21, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da sam zapostavio Fly, evo i njegovih fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Novembar 8, 2020 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodja se ponovila, a s obzirom da je Vespa u pitanju nekako smatram da je to zajednicko vozilo, a tako se i ponasam poslednjih par dana 2021 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon Edition 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...