vulens 10 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja stavim slike mog skutera... Izvinjavam se sto nije lepo opran, ali hladno je sada za pranje... Imam samo jedno pitanje za vas iskusne...Dao sam jednom drugaru da proba morot i on mi kaze kako ne vuce bas tako dobro kako bi trebao, pa vas pitam sta da radim? Kako to da se namesti ?? Motor je 125cc i ide otprilike 95km/h, ali on kaze da ne vuce brzo, treba mu vremena do 95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi moji sic je stigao od tapetara i mogu reč samo hvale a danas sam stigao i polakirati plastike od skutera pa kad ga smontiram u hrpu bit če i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam jednom drugaru da proba morot i on mi kaze kako ne vuce bas tako dobro kako bi trebao, pa vas pitam sta da radim? Kako to da se namesti ?? Motor je 125cc i ide otprilike 95km/h, ali on kaze da ne vuce brzo, treba mu vremena do 95 Maksimalna brzina je otprilike okej za 125cc, a što se ubrzanja tiče - to je dosta subjektivno. Ako je drugar pre toga vozio motor sa manuelnim menjačem, ili jači skuter, tvoja mašina može da mu deluje lenjo. U svakom slučaju, najbolje je da snimiš kratak film (tako da se vidi brzinomer) gde zagrejanu mašinu ubrzavaš do maksimalne brzine, i to staviš u novu temu (da bude vidljivije drugi forumašima), tako je najlakše proceniti postoji li problem ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Realno je da ne moze za 5 sek da dodje do 95.. mislim da je tu sve u redu. Sedi i uzivaj u voznji. A ako imas sumnje postavi klip kao sto rece Nole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac, na putu Zaječar - Bor, septembar 2011.g. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 4 km.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac, na putu Zaječar - Bor, septembar 2011.g. Zoki skuter ti je VRHHHHHHHHHH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... uživo je još lepši !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1327397383[/url]' post='1228137']Moj ljubimac, na putu Zaječar - Bor, septembar 2011.g. Uhh....bas lep.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i moja pila nakon lakiranja i s novim sjedalom i s novom registracijom za ovu godinu.sad samo toči gorivo i put pod noge. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan bas lepa jamaha, i sediste je u fulu. jeli, a sto si je farbao ? jel bilo neko ostecenje ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Bila nebo plava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Januar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ispala makina, sedište je 5+! Viš šta je stvar ukusa, ja da imam crnu, farbao bi je u nebo plavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas lepa jamaha, i sediste je u fulu. jeli, a sto si je farbao ? jel bilo neko ostecenje ili? ma bila je čitava tvornička niti ogrebotine nije imala al mi je bila mrska ona svjetlo plava boja.ova mi se više sviđa.sad samo gas i na put.sjedalo je ispalo predobro u odnosu kakvo je prije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 30, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Bila nebo plava Ne diraj mi nebo plavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 2, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac, na putu Zaječar - Bor, septembar 2011.g. IZUZETAN! Svaka cast na izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac, na putu Zaječar - Bor, septembar 2011.g. IZUZETAN! Svaka cast na izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti prilike da ga vidim i uzivo i odradim jedan pozerski foto session na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti prilike da ga vidim i uzivo i odradim jedan pozerski foto session na njemu Naravno biće prilike i zajedničkih vožnji, a nadam se da se vidimo i na nekom MAXI opupljanju!! MAXI pozdrav !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da ovde prilozim moje kljuse... posle restauracije izgleda ovako ali nije jos gotov...ima jos malo da se radi. pozdrav svima. i da...foto aparat mi malo brljavi pa su slike malo cudne....coskovi zeleni i crne tacke svuda! odlepicu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 'al se sija !!! A i ti se vidiš !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan 'al se sija !!! A i ti se vidiš !! ovakav je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...