СајберГастарбајтер 2716 Napisano Februar 6, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan На жалост гледао си само капацитет картице, а ту има још пар елемената од којих је најбитнија брзина уписа. Нарочито је то битно откад све више камера снима у 4К. Својевремено сам имао исти проблем и нисам схватао што ми зеза камера и прекида снимак, када сам узео картицу која је маркирана од добре фирме. Онда мало претражио интернет и видео шта шта значи код тих малих слова што пишу на картицама. Срећно. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 6, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko ko zna i ko se razume,neka napise sta koji znak znaci sta bi trebali da kupujemo ,kako bi snimci bili kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Februar 6, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево укратко, без превише увијања, имаш и табелу, ако ниси најбољи са енглеским. How to Choose a Right Memory Card For Action Camera, Easiest guide YOURNEXTTECH.COM If you have an Action camera or you buying it in future this article is must read for all your question regarding micro sd cards. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su delovi koji idu uz Eken H9R. Kamera sa slike ne radi i unutra je razbucana, ako uopste nesto ima unutra(stavio sam vise zbog poredjenja). Punjac radi, kabl nema. Oce neko da pravimo poso? Pošto cena, kolega Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 975 Napisano Februar 6, 2022 Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Krmco said: Pošto cena, kolega Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Nemam pojma, imas neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam predstavu, ti si prodavac . Ti reci Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 975 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ubacicu i grudni nosac. Sve za 2500? Promenio Februar 7, 2022 član Djokic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kartica (pogotovo za akcione kamere) najbolji način da olakšate sebi je da uzmete ovo u kapacitetu koji vam odgovara, od proverenog prodavca (pošto ima kopija). Dovoljna brza da isprati sve, čime god snimali, a pritom ekstremno pouzdana. Malo je skuplja od proseka ali vredi svaki dinar. Promenio Februar 7, 2022 član JunioR. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 17, 2022 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2022. at 13:45, daywalker je napisao: Ipak sam uzeo kingston... Ova kartica ne sljaka na gopro 9,dzabe bacene pare. A kako da znam dal je ova sandisk kopija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Februar 17, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мора да има серијски број. Ево овде ти пише како да провериш, ваљда тачка 4. How to Identify and Test Fake Memory Cards PHOTOGRAPHYLIFE.COM Пошто купујеш у радњи у сваком случају имаш одређену гаранцију према закону и можеш да рекламираш. Ако цена није три пута скупља јефтинија од реномираних радњи за исту ствар, онда је ОК. Мислим здрав разум као и за сваку другу куповину. Ако је нешто много јефтиније од конкуреције има нека квака. Promenio Februar 17, 2022 član СајберГастарбајтер 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Februar 17, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Kod Josipovića nije kopija sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li negde kod nas da se kupe baterije za Gopro 2 kamericu? Ovi što oglašavaju na KP nemaju na stanju, sa ebay-a mi nije opcija. Ako ima neko na prodaju ispravne-dobre, neka se javi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano April 18, 2022 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je isto kao na kecu onda ima. Kamera mi je stajala dugo nekoriscena pa je izdala fabricka baterija. Okrenuo sve brojeve koji postoje na KP i po radnjama koje sam znao, nema niko. Na kraju porucio iz USA. Stigle baterije, snimao pola sata i riknula kamera. Desavalo se i ranije da nekad nece da se ukljuci, ali posle par pokusaja i skidanja i vracanja baterije ukljuci se. Sad vise nece. Prepoznaje punjac, ali nece da se pokrene. Imam dve nove baterije, zidni punjac i auto punjac. Sve u kutiji. Imam i LCD, kuciste i par poklopaca kucista za LCD (otvorenih i zatvorenih i za bez LCDa otvorenih i zatvorenih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 22, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi da li si probao ovde? Tu sam nasao zamensku bateriju za kamkorder, mozda ima i za GoPro. Battery Shop, baterije Beograd | SveBaterije.net WWW.SVEBATERIJE.NET Battery Shop, on line poručivanje, prodavnica baterija, isporuka na adresu, prodaja baterija i punjača svih vrsta i modela, sve baterije Beograd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zvao njih, vidim da imaju u ponudi Kupio sam od kolege sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano April 26, 2022 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stigle baterije ali nije do njih, kamerica odbija da se upali. Gledao malo tutorijale na yotube-u i naidjem na lika koji ima isti problem, ubaci kamericu u frižider na sat vremena i proradi Ubacim i ja moju na 'ladjenje, izvadim posle nekog vremena i gle čuda proradi i moja. Medjutim, posle nekog vremena opet ista priča, neće da se upali. Jel se dešavalo još nekome, vidim da ima dosta njih sa istim problemom, posle dužeg nekorišćenja se ovo dešava. Ima li rešenje ili da je pre svakog snimanja turam u frižider i ima li neki servis za preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 29, 2022 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana sam postao vlasnik Jedne Gopro 6 kamerice.Za sada se borim ali pobediću.Nadam se.Otkrio sam dosta funkcija i podešavanja,napravio nekolko snimaka i sada ? .Kako da prebacim snimke na računar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Povežeš kameru kablom na PC, i kopiraš kao sa bilo kog drugog uređaja. Postoji i GoPro softver koji može da odradi kopiranje, gde pritom postoje i određene mogućnosti za obradu video materijala. Ili prosto izvučeš micro SD karticu i ubaciš je u čitač kartice, pa prosto kopiraš kao sa bilo koje druge usb memorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 30, 2022 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Povezivao sam sa računarom preko kabla ali je kamera bila ugašena.Kada sam je uključio računar je prepoznao kameru,otvorio prozor sa snimcima i kada kliknem da mi otvori snimak računar mi se restartuje.Probao sam više puta sa više snima i uvek isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 15909 74 Napisano Mart 12, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Midnightstar Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 10. 2021. at 15:34, Catic je napisao: GoPro je bio dobar pre firma je prodata i od tada su losi a cene naduvane.Znam i probao sam sve jer se bavim time fotografijom i videom.Licno za sebe sam uzeo DJI Osmo Action nov za 200e mnogo dobra kamera po svim specifikacijama ostalo pogledajte za nju na netu.GoPro nikada ne bi preporucio nikada vise imao sam od 3 do 8 Колега, твоје мишљење о DJI Osmo Action 3 камери, кажу да је батерија издржљивија од GoPro камера а да је квалитет снимка ОК..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Mart 12, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da odgovorim ja sa primerom: Baterije imam 3 i traju između sat i dva (4 ili 2k u 30fps) malo što sam ih probao. Ima po netu uporednih snimaka dji i gopro, i za neke stvari jedno za neke drugo, a za većinu ne možeš da kažeš šta je šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...