Losmi Capo 571 Napisano Novembar 8, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro jos noviteta na Tehnickom pregledu i to samo u GM AUTO. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 8, 2013 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam da si one plavuse zaposlio za topless pranje vozila za svaku musteriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska usluga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 46 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao motor kod Lošmija za bukvalno 10-15 min sve gotovo,dobio nalepnicu ošo kući. Vrhh!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 26, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam da si one plavuse zaposlio za topless pranje vozila za svaku musteriju Polako,cuces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 26, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro jos noviteta na Tehnickom pregledu i to samo u GM AUTO. GM AUTO u temi GM Moto. Kako noviteti stignu uvek kad ja obavim registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Noviteta nikad dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan O kakvim se novitetima radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Losmi potukao rekord u efikasnosti. Za manje od dva sata, registrovan auto sa sve novim tablicama i nalepnicom. Da nam je sve ovako dobro u ovoj zemlji, Svajcarska bi za nas bila Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada već tradicionalno registrovao auto odlična usluga... dok smo popili kafu, momci i devojka su sve završili... tako da svaka čast na usluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Mesecima (pa i poslednje dve-tri godine pokušavam da otkrijem šta to nije u redu kod Miloša, odnosno u njegovoj firmi. Nemoguće je da u ovom društvu neko bude tako poslovan,efikasan, ljubazan, razumne (veoma povoljne) cene usluge, da uvažava mušteriju.... Ma, znao sam da ima neka caka!! Danas sam (kao i obično) u GM auto obavio tehnički i produžio registraciju. Sve je išlo uobičajenim tempom. Ja platio, uzeo saobraćajnu. LK i polisu a Miloš me nešto pita... Ja čekam da mi da i nalepnicu... ali ne pominje. Kad ono tamo...hitri momci skinuli staru i postavili novu nalepnicu. Ej, uštedeli mi za...nje oko struganja, čišćenja i glancanja stakla i onda pažljivog lepljenja. A sada ozbiljno: Cela ekipa je (kada bi se bavila košarkom) mogla da igra u NBA ligi. Profesionalci i majstori svog zanata (naravno tu je i ona šarmantna devojka - ako su oni majstori onda je ona majstorica). U životu sam se više puta razočarao (da ne kažem nešto oštrije) kada bih preporučio nekoga ko sa bavi davanjem usluga, ali GM auto, odnosno Miloša mogu preporučiti svima. Gde bi nam bio kraj da je takvih preduzetnika više. Ne bi nam trebala ni Evropa a ni neki drugi kontinent. Bravo Miloše. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cika Boro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 6, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi i ekipa kao i uvek brzi i efikasni! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I ovog puta kao i ranije Miloš i njegov tim Maximum Professional Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Данас све брзински одрађено .Наравно све на врхунском нивоу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ugovor, prenos vlasništva, odjava, tehnički, registracija i u Ljermontovljevoj nikog na šalteru, sve expres! Svaka čast za uslugu i ljubaznost. Više vremena mi je trebalo da nadjem okvir za tablicu i nakačim na nosač! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 12, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Miloša za gradonačelnika ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 17, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan been there - done that, again. and I will go again for sure registrovao mog vernog Suzukija danas, a krajem sledeceg meseca cu i Afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milosu za pomoc i momcima iz perionice za sredjivanje sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 19, 2014 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Juce registrovao motor u rekordnom roku Dok sam malo davio Losmija nekim pitanjima, momci su na motoru zavrsili tehnicki i izdata mi je nalepnica i osiguranje. Da da, znaci nema odlaska u sup, nema davanja ovlascenja i ostalih zezancija. Sve kod Losmija uz kaficu ili sok TOPLA PREPORUKA za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jbg moram opet da te pohvalim! Svaka cast, najbolja agencija u gradu! Savet ili registracija, pravac kod Losmija! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ma nista ne valjaju salim se naravno, NAJBOLJI SU NA SVETU!!! nego...hteo sam samo bratu Losmiju da pozelim dobrodoslicu u BJB MAXI SCOOTER CLUB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Momci,kao i uvek trudimo se da budemo na visini zadatka...Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Momci,kao i uvek trudimo se da budemo na visini zadatka...Hvala! Aj što se trudite, nego i uspevate. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...