acim 765 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa kao Africa ili Super Tenera 750 ;D Očekujemo slike kompletnog motora uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 4, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.triumphadventure.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 6, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Two new Triumph adventure bikes . One with an on-road focus - Triumph Tiger 800 One with an off-road focus - Triumph Tiger 800 XC http://www.youtube.com/watch?v=BVyJ8qSXOEk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ruzni su mu kuferi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 6, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sanjao da cu ikad reci, ali BMW izgleda lepse.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cak nema ni zvuk ko enduro motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pih, bas je gadan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 6, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma dajte ljudi, nije toliko loš..iskreno, meni se generalno sviđaju triumph motori..mada stariji tiger 955i izleda kao prava maxiendurača..ali ne bih se žalio ni na ovaj novi model..nimalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sranje ne opevano, samo 100hp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne špijunske fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Triumph je najzad otkrio neke detalje u vezi novog modela. Biće na raspoladanju road (prednji točak 19") i off-road verzija (ova druga sa oznakom XC, verovatno znači cross country, prednji točak 21"). Agregat je baziran na Daytoni 675, 800 kubika, 110 konja, 200 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan samo se nadam da neče biti cena u rangu BMW-ja....neka bude puno niža... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u rangu F 800 GS, o kome razmisljam...samo jos 25KS? Cak i izgled je "tu negde". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Konceptualno, jako, jako dobar motor. SvidZa mi se, ovaj putni model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 20, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 20x lepsi od BMW jaci od f800, a preorao bi i 1200GS, a tek mu je zvuk mnooogo bolji, i jos samo da mu cena nebude previse visoka i ukrasce BMW-u dobar deo kolaca sa trzista 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovaj motor ostavlja ravnodusnim. Nekako mi je sterilan. Ovo lici na ishitren potez Triumpha da uzme deo kolaca, u segmentu koji je komercijalno vjerovatno najzanimljiviji, i to bez mnogo truda. Dizajn je bestidno uzet od BMW (pogledajte samo kljun i kofere npr.) a masina sa Daytone. Vjerujem da je premapirana i "prilagodjena" zahtjevima povremene avanture po golf terenima ili slicnim bespucima, ali za mene licno to nije to. Babe i zabe ne treba mijesati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da če preorati sve GS-ove....kao i svi do sada.... več se tresu gače bavarcima.... ;D Samo me cena in "drangulije" još zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovaj motor ostavlja ravnodusnim. Nekako mi je sterilan. Ovo lici na ishitren potez Triumpha da uzme deo kolaca, u segmentu koji je komercijalno vjerovatno najzanimljiviji, i to bez mnogo truda. Dizajn je bestidno uzet od BMW (pogledajte samo kljun i kofere npr.) a masina sa Daytone. Vjerujem da je premapirana i "prilagodjena" zahtjevima povremene avanture po golf terenima ili slicnim bespucima, ali za mene licno to nije to. Babe i zabe ne treba mijesati. Bobane , apsolutno postujem tvoje razmisljanje ali ... Cini mi se da se od Triumpha ponajmanje ocekivalo da izbaci ovakav model.Cinjenice su , po meni, da su uboli kubikazu a samim tim i mozda cenu, prilicno atletska silueta motora koja bi mogla pruziti dosta zadovoljstva kako na, tako i van asfalta .Sto se izbora agregata tice , misljenja sam da su pratili zahteve trzista za sto vecom snagom u tom segmentu jer cinjenica je da je proslo vreme velikolitraznih masina male snage .O ukupnom izgledu motora je nezahvalno govoriti...stvar ukusa . Na kraju krajeva stvarno pozdravljam napor ljudi iz Triumpha da daju doprinos ovoj klasi motora . Vreme ce pokazati kako nama tako i njima koliko su uspeli u svom trudu . Pozdrav ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 20, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga uzeo pa makar me Lalajko BaMoWao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Octobar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pljunuti GS sad svi kopiraju taj stil 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi ok, ako mu i cena bude pristupačna, dobro će proći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se od Triumpha ponajmanje ocekivalo da izbaci ovakav model.Cinjenice su , po meni, da su uboli kubikazu a samim tim i mozda cenu, prilicno atletska silueta motora koja bi mogla pruziti dosta zadovoljstva kako na, tako i van asfalta .Sto se izbora agregata tice , misljenja sam da su pratili zahteve trzista za sto vecom snagom u tom segmentu jer cinjenica je da je proslo vreme velikolitraznih masina male snage .O ukupnom izgledu motora je nezahvalno govoriti...stvar ukusa . Na kraju krajeva stvarno pozdravljam napor ljudi iz Triumpha da daju doprinos ovoj klasi motora . Vreme ce pokazati kako nama tako i njima koliko su uspeli u svom trudu . Pozdrav ! Potpuno se slažem sa tobom.....i pozdravljam napore Triumpha da uđe u taj segment motocikala i pokaže se dostojnim protivnikom ...mada se bojim da če biti isto kao i kod segmenta "velikih endura" , gde su "novajlije" uveliko prebacile sa cenom "staru gardu", pa je zato i prodaja slaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 21, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 2011 NEW Triumph Tiger 800 - 800 XC official pictures slideshow http://www.youtube.com/watch?v=BZcacjDxlNU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Octobar 22, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan tezak plagijat...[move] :o :o :o :o ??? ??? ??? [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan tezak plagijat...[move] :o :o :o :o ??? ??? ??? [/move] Ma da nije "kiselo grozdje"? Ajde da malo sacekamo sa zakljuckom? Bice i testova i neko od nas ce ga kupiti, pa onda blizi komentari i pluvanja. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...