Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Nile89 - Ti nije problem da slikas zadnje stop svetlo ? Koliko vidim kod tebe je stavljen neki drugi,nije fabricki,znas mozda od kog motora je zadnji stop ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Od nijednog ima aftermarket led stop svetlo kosta 2400din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aha,kazi mi da li mora nesto da se prepravi da bi se namestio ? da li se gadjaju nosaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Avgust 12, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se napravi ploca ili da unistis tvoj postojeci stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Eto Ridji je odgovorio jer mi je on i prodao motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki je zakon 0 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze gde mogu da kupim usisni ventil i vodjicu za gs500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubbick 0 Napisano Novembar 30, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer / Honda CB750C Prijavi odgovor kao problematičan Pozz..nedavno sam kupio Suzuki gs500e,pa me zanima da li neko ima kontakt nekog pouzdanog majstora iz okoline Sombora ili Apatina? Konkretno,na motoru bih odradio stelovanje ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 9, 2015 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje GSa sve sto je napisao je tacno !!Vozili smo se zajedno , motor korektan. Verovatno bi ga dao za 800e. http://www.polovniautomobili.com/motori/7256601/suzuki-gs-500-hitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 20, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje GSa sve sto je napisao je tacno !!Vozili smo se zajedno , motor korektan. Verovatno bi ga dao za 800e. http://www.polovniautomobili.com/motori/7256601/suzuki-gs-500-hitno Dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 31, 2015 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje GSa sve sto je napisao je tacno !!Vozili smo se zajedno , motor korektan. Verovatno bi ga dao za 800e. http://www.polovniautomobili.com/motori/7256601/suzuki-gs-500-hitno prodat je juce !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Pozz GS-ovci... Vec duze vreme pratim ovaj forum (svaki post iscitan ) i naravno trazim model GS500e... Pratim oglase vec nekoliko meseci i koliko vidim sve jedni te isti se prodaju duze vreme, pa reko' dal neko nema neku preporuku tj. sto kaze nas narod "poznat motor" da mi posavetuje, jer koga god sam kontaktirao od prodavaca nesto mi uvrce na konkretna pitanja a prethodno hvali da mu prosto das 10000e bez razmisljanja... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre 10-15 dana sam uzeo sestri GS 500 1989god. kojeg sam izabrao za nju zbog velicine i zbog toga sto moze da se vozi sa A2 kategorijom. Gledao sam par komada sa oglasa ali ovaj mi je ostavio najbolji utisak, masina nema nikakve cudne zvukove ni kada je hladan ni kada je zagrejan. Prethodni vlasnik je stavio zadnji amortizer od SV-a pa je malo rep dignutiji ali za sada ne smeta, oklop je TCP koliko sam video na netu, zadnja odlicna guma michelin road pilot 4 sirine 150. Od ulaganja imam samo prednju gumu i da uradim servis Jedini problem je to da prelivaju karburatori kada je na rezervi, kada je na ON onda ne curi i normalno radi, ako je to uopste problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna novogodisnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje GSa sve sto je napisao je tacno !!Vozili smo se zajedno , motor korektan. Verovatno bi ga dao za 800e. http://www.polovniautomobili.com/motori/7256601/suzuki-gs-500-hitno prodat je juce !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nije imao centralni stender pa sam nasao za 1800din. http://www.motodelovi.net/katalog/suzuki/gs-500e-8900/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 13, 2016 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje GSa sve sto je napisao je tacno !!Vozili smo se zajedno , motor korektan. Verovatno bi ga dao za 800e. http://www.polovniautomobili.com/motori/7256601/suzuki-gs-500-hitno prodat je juce !!! Znaci ti si ga uzeoooooooo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep oklo za GS-a,cak mi je i lepsi nego oni noviji sa jajastim farom. Mislim da su posle 2003 isli ti modeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11958 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Prepakuj slavinu i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i zadovoljan sam a za slavinu cu da resavam kada malo otopli, hocu da zamenim svecice, filter vazduha i ulje pa kada vec skidam plastike da pogledam i to. Meni je lep sa ovim plastikama, deluje mladje nego sto zaista jeste a ne deluje budzeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna kada sam vozio kuci, nisam ocekivao da me uhvati noc i oko 0 mozda i minus koji stepeni sa maglom a 100km do kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda. samo, da li moze da se vozi sa a2, posto ima 40kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 13, 2016 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ulje nije proslo ni 1000km a motor ima oko 25kw u saobracajnoj tako da ide na A2. Takodje su tada ocisceni karburatori !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan onoliki opis u oglasu a nigde ni pomena da se vodi na 25kw steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 13, 2016 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji GS500 jači od 33,2 KW, tako da bilo koji GS500 da kupis on se vozi sa A2, i zato nije bitno da li je 25 ili 33 kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 14, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan u potpunosti se slazem sa tobom. ali, kod nas vlada poprilicno sarenilo sto se tice podataka upisanih u saobracajnu, cak i kod modela istog proizvodjaca i istog godista (primer, na oglasima sam nasao 4 bandita 400, snaga upisana u saobracajnu 25, 29, 37 i 40kw.). a slozices se, nadam se, da je merodavno to sto pise u saobracajnoj p.s. iako "Ne postoji GS500 jači od 33,2 KW" u navedenom oglasu pise da je snaga motora 40kw, odnosno 54ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...