melcor 60 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To je nash Princ Milutin :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 9, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Od 2008 do sad ----> Keeway Speed 150 cc ----> 17200km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan OD 15 januara DO 10 jula ....8000km Quinqi 200gy Bez problema osim umrelog freilaufa zbog loseg akumulatora.... obozavam svoj motorin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za vlasnike kineza sprint challenger 250, s obzirom da je mi je prvi motor i prva sezona prešao sam 5500km. (trenutno na satu 13000,bivši vlasnik nije imao nikakvih kvarova )od toga za dve nedelje 1800, do mora i nazad preko mnogih planina i dolina. ne kašlje, ne kija, samo pali i vozi... prosečna potrošnja kad je nas dvoje i prtljag je bila 3 litra na 100km što je nam prilično uštedelo budžet. kad sam se sam vozikao je oko 2,5 litara. i tako... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 18, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125ccm 2008 god prešao 13500km bez kvarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao što napisah 12.02.2011 u 11 i 52 h : predjoh sa njim preko 17 000 km bez ijednog kvara.Neverovatno, poluplastične gume Duro su još uvek kao nove !? Bog dao i sada u sred zime pali ko mina i gura kao i kada je bio nov. Danas sa vožnjom u lokalu ( pijac-kućni potrčko i pecanje) : predjoh sa njim preko 25 000 km bez ijednog kvara.Neverovatno, poluplastične gume Duro su još uvek kao nove !? Bog dao i sada u sred zime pali ko mina i gura kao i kada je bio nov.( Gume !? - za sada čudo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan slicna prica za gume kao i kod kapetana koce... prosli kinez keeway 125 presao oko 13000 i nigde stao nije,ne pokazuje uopste znake dotrajalosti pa cak ni na gumama....jos su kao nove??!?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor je dobar toliko koliko je i njegov gazda.Dal je kinez ili japanac ako se redovno odrzava trajace dugo.Nezaboravimo da svi kineski motori(mislim preventivno na agregat),kopije starih japanskih agregata.Naprimer:Princ 125-honda rebel 125,Quinki125-suzuki dr125,keway supershadow 250-yamaha virago 250,i tako dalje.Samo da je agregat dobar,ostalo sve moze popraviti za male pare.Nisam nikad imao kineza,al prijatelj mi je kupio Qiunki 200GY(to je stari japanski agregat suzukija dr200).Stavili smo japanski lanac,kavalitetno ulje,japansku svecicu,promenili sve sarafe,kvalitetne lezajeve u tockove,i od tada smo vozi misko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanDC 2 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brčko Distrikt, BiH Motocikl: Sprint Hawk 2T Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skuter kupio znači negdje oko sredine Jula i otisao na more, i znači par dana u Julu, cijeli Avgust, Septembar, Oktobar i malo Novembra i presao sam 5000, trenutno ima 16700 na satu i nikad nisam imao nekih kvarova što se mašine tiče, samo potrošni materijal i struja me zezala, a cilindar sam razbušio da bi dobio na preformansama, nikad mi nije zaribao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staja 2 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Challenger 17800km provozao se do Čanja (i nazad) bez problema, doduse menjao sam silent blokove u felni ali to ce biti reseno uskoro sa debljim podloskama i nadam se da ce to smanjiti zazor izmedju lancanika i felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Pulser 125 32 000 km , 2 godine( nije bilo pocetka i kraja sezone ) isao kuda god je mogao,samo redovan servis, DEFINITIVNO NAJBOLJI KINEZ!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrniGromUe 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 2 postova Motocikl: Sprint MaxX 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan moj nesto oko 12000..i stao mi ispred kuce.....u toku je popravka...sumnjam na rolnice,nece da vuce...xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTruckMan 2 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Kymco Pulsar 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog motora je na satu trenutno 5200 predjenih km. Do sad me nije izdao. Samo redovni servisi,lagana voznja i nema problema, to je najbolji savet za vlasnika svake masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivši motor kivej 125 od 2010 god.11.000 km. do ove godine mart mesec.Nikad ništa samo sipaj i vozi svima bi ga preporučio.Od marta ove god. kle 500 radi obilaženja daljih destinacija sa većom putnom brzinom prešao 2000 km. za sada bez problema nadam se i ubuduće što se agregata tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 26, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kinroad XT250-16, od 2008 do sad oko 15500, samo standardna ulaganja ulje, itd.. Sljaka kao, umal' da kazem leptir, vise kao traktor, al' aj sad, nisam imao problema sa njim niti me kad izdao, zafali mi malo kubikaze kad idem tipa Beograd Uzice i obratno, al' obzirom da to predjem za 850 din goriva nemam pravo da se zalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Данас у Иригу причао са колегом из Осијека . Вози CF V5 250 cm3. 51000 километара и мало јаче са оригиналним кинеским гумама . Невероватно ал` истинито дође ми жао што сам продао мог кинеза 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed 125ccm, predjenih tacno 17336km. Novog sam ga uzeo 2010e godine, nigde me nije ostavio, super motorcic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Octobar 2, 2013 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da se ja dopisem ,6669km za 7[sedam] sezona ,nije bas nesto,ali jedan akumulator,i jedan frajlauf,koji uzgred budi receno nije valjao od prvog dana ,smatram sasvim zadovoljavajuce sto nas narod kaze'koliko para toliko muzike' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan 32700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mileflash 0 Napisano Octobar 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Kee Way Superlight Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim kee way superlight 150,2006 godiste,prvi sam vlasnik,proso sam oko 20 000,nikad me nije ostavio nigde,samo redovno odrzavanje i glancanje i ima da traje,e sad to sto se rastego lanac ili su lancanici dotrajali ili pak crko regler to je normalna stvar jer je sve to potrosna roba... Kinezi su se dokazali da i oni mogu da imaju kvalitetnu robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 27000km. Ovo je tema koja pokazuje kako kinezi i ostali jugoistok umeju da naprave i dobre motore sto svakako nije misljenje ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Baotian 49ccm speedy 17000 km, 2007 godiste. Bitni su kilometri a ne kilovati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao što napisah 12.02.2011 u 11 i 52 h : predjoh sa njim preko 17 000 km bez ijednog kvara.Neverovatno, poluplastične gume Duro su još uvek kao nove !? Bog dao i sada u sred zime pali ko mina i gura kao i kada je bio nov. Danas sa vožnjom u lokalu ( pijac-kućni potrčko i pecanje) : predjoh sa njim preko 25 000 km bez ijednog kvara.Neverovatno, poluplastične gume Duro su još uvek kao nove !? Bog dao i sada u sred zime pali ko mina i gura kao i kada je bio nov.( Gume !? - za sada čudo ) 0 Pozdrav , sve to isto važi ali sada na 35 500 km, stim da sam pre neki dan zamenio gume (neverovatno a mogle su još). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pun predrasuda o kinezima, obzirom da sam pre njega vozio 2 aprilie i 1 derbia, da kucnem u drvo blizi se 17000 samo promena akumulatora i guma, delovi jeftini, potrosnja i da ne govorim, milina, zao mi je samo sto nema jacih agregata, prerastao sam svoju 250icu, da mogu da je zadrzim a da kupim nesto jace zbog duzih putovanja bih bez razmisljanja ovako videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro Master 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16000 km masina i dalje kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...