Djokic 976 Napisano Avgust 17, 2010 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li josh nekom slike "broken". :'( Strashno... zaplakacu. Vidim Patkove slike, a Kominih samo par. Meni...skoro sve, vidim samo nekoliko... Elem, svaka cast za turu, vredi! Svaka cast! +1 probao i sa IE,rezultat isti.jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li josh nekom slike "broken". :'( Strashno... zaplakacu. Vidim Patkove slike, a Kominih samo par. Meni...skoro sve, vidim samo nekoliko...Elem, svaka cast za turu, vredi! Svaka cast! +1 probao i sa IE,rezultat isti.jbg I ja da se upišem u knjigu žalbi. A selo se zove Trsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj koma sredi nekako slike, nista ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim mozilu i kad mi nece da otvori fotku desni klik na komadic slike koji se otvorio i "view image" onda ona otvori u novom prozoru opet taj komadic fotke , tad idem na "refresh" i otvori mi cijelu fotku.S tim da posle idem na "back" i u temi je vidim a uz nju obavezno jos poneku otvori.I tako na par zashtopanih slika ponovim i to je to.Nije neki postupoak ali je efikasan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u bre ljudiiiiiii, ne znam sta d aradim. Administratore, moze li pomoc, da li da se smanje slike, da li admine da podelis postove i samo po 2-3 slike po postu? Meni otvara normalno. Admine, koliko treba da bude najveca slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni otvara sve najnormalnije, do njih je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 17, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan u bre ljudiiiiiii, ne znam sta d aradim. Administratore, moze li pomoc, da li da se smanje slike, da li admine da podelis postove i samo po 2-3 slike po postu? Meni otvara normalno. Admine, koliko treba da bude najveca slika? Malo su ti slike "teske". U rezoluciji 1024x768 koju i ja koristim, meni su slike velicine oko 150-200kb, a tvoje oko 750kb. Sem toga, mozes da ih smanjis i na 800x600, forum i onako ne prikazuje vise od toga, odnosno konvertuje sve vece slike u tu rezoluciju. Probaj da smanjis slike sa VSO Image Resizerom. Jako jednostavan za upotrebu, mozes da dodas i Watermark, a slike obradjujes paketno - selektujes i jednim klikom zavrsis posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Malo su ti slike "teske". U rezoluciji 1024x768 koju i ja koristim, meni su slike velicine oko 150-200kb, a tvoje oko 750kb. Nema veze sa tezinom...ovo se desava i sa slikama od 50kb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna avantura i slike. p.s. ako se ne varam, a mislim da ne, forum ne prikazuje sire od 750, tj. ako je slika 800 pixela pojavice se horizontalni scroll bar pri dnu posta, i uvek ce kadar izgledati blesavo jer fali tih 50ak pixela.. Tako da, ako mene pitate, 750pixela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Avgust 18, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Malo su ti slike "teske". U rezoluciji 1024x768 koju i ja koristim, meni su slike velicine oko 150-200kb, a tvoje oko 750kb. Nema veze sa tezinom...ovo se desava i sa slikama od 50kb.. Problem je samo i iskljucivo da imageshack-a koji strasno zeza. Slike uploadovane na neki drugi sajt (photobucket recimo) se prikazuju bez problema. Velicina slike nema sa tim nikakve veze. Evo trika da se ipak pokazu slike jedna po jedna. Desni klik na sliku, open, reload (refresh). Slika se ucita, strelica nazad za povratak na stranu putopisa i slika je ucitana. Jeste da oduzima vremena, ali za ovakav putopis vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne citas ima gore ^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Avgust 18, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne citas ima gore ^ http://www.youtube.com/watch?v=XzPBUGUM7KQ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis je zaista zaslužio popravljanje linkova ka slikama, tako da sam to i uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bas mi je legao putopis uz kaficu pre Kotline.. Momci, sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je odličan, a i dobro ga prezentujete ( sa dosta dobrih fotki ) svaka čast. Vi znate zašto vam služe motori . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema ali vredi da se podigne i pohvale ucesnici ove ture koja je fenomenalna!!! Svaka cast momcima i hvala za putopis, bas budi zelju za voznjom i putovanjima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano April 25, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan odusevljen prirodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam ovaj putopis još kad je napisan, i evo opet ga pročitah! Svaka čast na turi, voleo bih ovako nešto da odradim u skorije vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano April 25, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne verovatno... Svaka čast... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...