Krüger 6 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan Ipak treba proveriti za akciju i proviziju. Tako je bar bilo ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa imate i Lakija ovde na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 31, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim ako nekom treba nešto: Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Porucio ceradu za motor preko Bere, za desetak dana stigla i sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio ceradu za motor preko Bere, za desetak dana stigla i sve je ok. Super, a molim te mozes li napisati definitivno da li naplacuje 10% dodatno na sve , ili mozda na stavke na akciji? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, cerada je na akciji 9,90e a ja sam sve sa postarinom platio 1360 din. posalji mu poruku i pitaj, skroz je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, cerada je na akciji 9,90e a ja sam sve sa postarinom platio 1360 din. posalji mu poruku i pitaj, skroz je ok. Vazi, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde Bere? Ne javlja se ni na SMS ni na PP, a očekujem da mi nešto donese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3355 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Porucio ceradu za motor preko Bere, za desetak dana stigla i sve je ok. Super, a molim te mozes li napisati definitivno da li naplacuje 10% dodatno na sve , ili mozda na stavke na akciji? Pozdrav Juče stigao paket, na 100e provizija 10e, nešto je bilo na akciji a nešto ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li broj tel Bere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 0628240866 Bera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko skoro u Louis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Samo da se zahvalim za tempomat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 21, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Samo da se zahvalim za tempomat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 21, 2016 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Samo da se zahvalim za tempomat Takođe, dobijen priključak za punjenje azotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 21, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Samo da se zahvalim za tempomat Takođe, dobijen priključak za punjenje azotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Beri za KettenMax perač lanca koji je stigao, prema dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Jul 17, 2016 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Robu iz Louisa ( ako je dozvoljeno reklamiranje ) donosi jedna zenska iz Kikinde , na fejsu se reklamira kao MOTO-BUNKER, potrazite. Porucivao sam preko njih i stiglo za 5 radnih dana i jos jedan dan koji prenese AKS , uracunavaju popuste i akcije sto je veoma bitna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 17, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dugo oni to rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 21, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Robu iz Louisa ( ako je dozvoljeno reklamiranje ) donosi jedna zenska iz Kikinde , na fejsu se reklamira kao MOTO-BUNKER, potrazite. Porucivao sam preko njih i stiglo za 5 radnih dana i jos jedan dan koji prenese AKS , uracunavaju popuste i akcije sto je veoma bitna stvar. Nije da cepidlacim... i provizija 15% na proizvode koji su na popustu. Sekula, vrati seee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Jul 21, 2016 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema Sekule vozio bih go i bos U poslednje vreme saradjujem sa Akosem i sasvim je korektan. Sve O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Jul 21, 2016 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Robu iz Louisa ( ako je dozvoljeno reklamiranje ) donosi jedna zenska iz Kikinde , na fejsu se reklamira kao MOTO-BUNKER, potrazite. Porucivao sam preko njih i stiglo za 5 radnih dana i jos jedan dan koji prenese AKS , uracunavaju popuste i akcije sto je veoma bitna stvar. Nije da cepidlacim... i provizija 15% na proizvode koji su na popustu. Sekula, vrati seee!!! Nije bilo dodatne provizije , bas sam uzimao neku robu koja je bila na popustu Da nema Sekule vozio bih go i bos U poslednje vreme saradjujem sa Akosem i sasvim je korektan. Sve O.K. Vala bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Da li akosh uzima proviziju?Mislim da 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...