prestige 86 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Imali kakvih vesti , nikako da se cujem sa Gs Berom a izvrsno smo saradjuvali do septembra a sada mi ne odgovara i nema potvrda o porudzbini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Imali kakvih vesti , nikako da se cujem sa Gs Berom a izvrsno smo saradjuvali do septembra a sada mi ne odgovara i nema potvrda o porudzbini Verovatno je preko. Meni stiglo naruceno pre neki dan i jos jedna stavka narucena prosle nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 17, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam relativno nov na ovom forumu, jel moze neko da me uputi, za tu robu iz Luisa. Tacnije, koja roba, gde moze da se pogleda , kako se porucuje, ko donosi, kako donosi, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam relativno nov na ovom forumu, jel moze neko da me uputi, za tu robu iz Luisa. Tacnije, koja roba, gde moze da se pogleda , kako se porucuje, ko donosi, kako donosi, itd Odes na sajt http://www.louis.de Nadjes sta te interesuje od opreme i cujes se sa Sekulom, Berom ili Acy-em, das im kataloski broj i ljudi ti to kroz odprilike desetak dana donesu,sve zavisi.... Sekula radi bez provizije, 0649334444 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da pohvalim Sekulu iz Sapca, sve odradjeno po dogovoru, maximalna profesionalnost. Upravo mi je stiglo postolje, potkapa i pojas.. Sve najbole i hvala ti puno ! Mladen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko donosi robu sa RESTPOSTENA bez provizije? Eventualna vrednost nekih 300-350 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Тешко Докторе,ал ако нађеш јави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Decembar 6, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko donosi robu sa RESTPOSTENA bez provizije? Eventualna vrednost nekih 300-350 evrica. Sekula Sabac Meni stigli prsluci za drugare, sa poslednje sanse, i bez provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Decembar 6, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li kod nas ima neko ko donosi robu iz TC Motoshopa (Ljubljana)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko donosi robu sa RESTPOSTENA bez provizije? Eventualna vrednost nekih 300-350 evrica. Sekula Sabac Meni stigli prsluci za drugare, sa poslednje sanse, i bez provizije. pridružujem se pohvalama za sekulu, poštuje datu reč, već dva puta dobio što sam tražio, ne uzima proviziju ni na robu ni na popuste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je veci louis u becu nemam vremena za oba , gigastore nordili funshop south? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala na odgovorima. Nažalost, prodalo se odmah pa nisam ni naručio. Javilo mi se i dvojica kolega koji su bili u inostranstvu pa su bili raspoloženi da mi donesu šta mi jde trebalmo pa se i njima zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 26, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan I šta reći , Sekula rulez! Hvala još jednom, sve po dogovoru. Sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Koji je veci louis u becu nemam vremena za oba , gigastore nordili funshop south? "Gigastore" je njihova najveca radnja u Austriji. Bio sam ove godine u obe, neces pogresiti u koju god da odes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 21, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas dobio naručeno. Svaka preporuka za Sekulu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jos uvek 064/9334444? poslao mu poruku pre par dana, jos uvek nema odgovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 22, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Taj broj j eaktuelan. Sta je ljudima tesko da pozovu i posalju nakon toga sms sa sifrom artikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan par puta zvao - nedostupan, poslao 2 poruke, jos uvek bez odgovora...jedino jos pismo preko pošte da mu pošaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 22, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prati ti njemu goluba pismonosu . Mozda je covek u inostranstvu pa iskljucen tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 23, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan covek je verovatno preko cim ne odgovara... a koliko znam ne nosi taj broj za sobom vec ga ostavlja kuci, pa na poziv mozda i odgovori neko od ukucana. Inace je jako korektan i ja do sad nikakvih problema nisam imao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Februar 27, 2014 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sanducici mahom puni, pp ne mogu poslati... Moze li mi ko doneti par stvari iz polo kataloga? Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bera donosi iz Polo kataloga al mislim da uzima proviziju. 062/8240866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Februar 27, 2014 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne javlja se, hvala u svakom slucaju! Rekoh mozda ce se neko ovde javiti pa samo sifre da posaljem na PP... Hvala jos jednom, pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Februar 28, 2014 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javio se Bera jutros, hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dali ti je rekao kad je sledeca isporuka,tj.za koliko dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...