miljanpravnik 5 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su stvarno apsolutno fenomenalne, za trenutak sam pomislio da su izvadjene iz nekog casopisa.Zabljak lepse izgleda na tvojim fotosima nego na reklamnim turistickog saveza C.Gore,sve cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom svima na komentarima. @ Marokanac, uvek citam tvoje putopise, bas mi je drago da si na moj naleteo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8775 Napisano Avgust 13, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1917 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Visestruko savrseno... Savrsene fotke Savrsene lokacije Savrseni prizori Savrseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da citam i kao pocetnik sam,prvo putovanje i onda BOOM!!!!!!!!! Kakve fotke! :o Ako ne nastavis da pises putopise ovde onda je to cist kriminal. Sve najbolje i puno putovanja ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Divno ! A Durmitor uvek isti, ocarava !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Odusevio si me sa slikama.....krajevi kroz koje sam putovao dobili su drugu dimenziju.....steta sto nisi prosao preko celog Durmitora do Kanjona Pive, Mratinja....mogu misliti kakve bi slike tek bile odatle...... Naci ces u ovom albumu slike iz tog dela.....potrudi se sto pre da nadoknadis......i da nas odusevis.... Skoro sam pricao nasim kolegama iz Svajcarske da kod nas ima krajeva cije lepote nimalo ne zaostaju za Alpima a u nekim segmentima su cak i lepsi........ Da se malo vise procuje....siguran sam da bi Durmitor vrveo od motora...... http://picasaweb.google.com/ggiixxeerr/GSXR1100?feat=directlink Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne fotke. I sam sam prije 10 dana bio na Durmitoru (http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,186723.0.html) i bio sam ponosan na svoje fotke, ali sad sam posramljen. Svaka čast majstore Slike su zajebale vek, i jednom i drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotografije prelepog Durmitora, a bogami, dobra i oprema. Kad se vec pominje oprema, ne vidim zasto bi bio problem nositi foto torbu. Ili je minimalizovati, kako kazes na najkoriscenije objektive. Naravno da DSLR nije bas pogodan za slike iz voznje, nije cak ni moj, daleko manji S3, ali bilo bi prava steta otici na ovakvo mesto sa dzepnim idiotom. Samo ti lepo nabaci neki top-case i ponesi sve sto imas od opreme, na obostrano zadovoljstvo. Jedva cekam tvoju sledecu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Planiram putovanje kroz CG pa sam naišao na tvoj Photo Show. Sve pohvale! Oprema ti je super pa ti omogućava da tvoj pogled na okolinu tehnički podrži. Ja koristim D7 sa tri objektiva (17-85, 70-300 i 150-500). Za moto prikladna sta prva dva. Ove godine odlučio sam kupiti manji foto aparat, jer mi je Canon sa opremom velik a i žao mi ga je da se tumba po tank torbi. Uzeo sam Sony CyberShotHX200V i moram de se pohvalim na izboru. Lagan je, pravi odlične fotografije (objektiv Carl-Zeiss Vario Sonnar T*) ima HD, GPS, movie i mnoštvo drugih funkcija. Toplo preporučujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno imas i oko i ruku, samo nastavi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Slike rasturaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su slike...moram sad definitivno da odem tamo malo detaljnije da proucim planinu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 14, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao da tamo nisam bio. Bolje izgleda nego uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre ljudi, sto digošte temu iz sna Hvala na komentarima, btw, imate ovde od prosle godine mini putopis sa stare - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84940-stara-planina/ živi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije..............odlicne ! Sledeci put slobodno malo vise teksta, tvoji utisci.......i slicno. Cestitke, BRAVO! Pozdrav, :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigao sa Žabljaka Ja idem iz Foče na Ščepan polje i onda na Trso i dalje do sedla i do gore. Cesta i priroda su fantastični. p.s. fotke su ti stvarno dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigao sa Žabljaka Ja idem iz Foče na Ščepan polje i onda na Trso i dalje do sedla i do gore. Cesta i priroda su fantastični. p.s. fotke su ti stvarno dobre! Budiš stare uspomene, ja ću za deset dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Super... Onaj put kojim si se vozao, kako do njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Uff sto su dobre slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan kakva priroda, kakve slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam tim putem 2-3 puta ali nisam imao vremena da ovekovecim takvu lepotu,slike su savrsene za rezglednice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iako vise volim da na fotografijama vidim bar tocak motora, ako ne moze ceo motor, ove tvoje fotografije su ipak fantasticne. Ja sam odusevljen Durmitorom i bio sam vise puta, ali mi se cini da je na tvojim fotografijama jos lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, slike su odlične i čestitam na izboru putovanja!!! Ja sam sa mojom gospodjom pre dve godine putovao dole za 15.godišnjicu braka. Ovde je nekoliko slika. Preporučujem svima jer je put dobar a priroda se ne može opisati rečima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...