AIeksandar 396 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba uzimas siri, niti ces se rasiriti ti sam ,sise i ramena, nit ces poleteti, ja svojevremeno hteo nesto uze (ili da fabricki cvikam brusilicom) da mogu lakse se provlacim po saobracaju, rekli mi to nikako, tako da ne petaljaj ako ne moras... Krojacki metar pa izmeri duzinu sipke ili obican metar ako hoces realnu sirinu volana... E, nemoj samo Pirotski metar bice krace nego sto jeste, uzmi neki uvozni metar hhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Haha, ma ne zelim siri, problem je sto je ovaj moj ravan(sasvim mali ugao krivljenja ima) i meni ne odgovara, tako da sam porucio istu duzinu samo sa vecim uglom krivljenja ako me razumes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan valjao ti je do sada, a sad ti vise ne valja, tesko da to neko moze razumeti, da pricas za zensku pa da shvatim, ali volan pff no no hhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Kakav maler bem ti lebac. Jel neko doziveo ista slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano April 10, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan moze da se sanira novom gumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 11, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I ova mu je nova koliko se vidi na sa slike hhh Ja mislim da moze, ja bih to vulkanizirao kod vulkanizera i mislim da ce da resi... Iako nema rupice vulkaniziranje procedura kao da ima rupu na tom mestu gde je klobuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da je menjam svakako za 2 meseca, ali do tad.. Za sad ga vozim ovako, kad budem mogao otici cu do vulkanizera. Ja sam iscupao to, ne pusta, samo je uslo ispod povrsine bocno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Nije nova, bila na motoru kad sam ga uzeo, 2013 dot, ali je po sredini malo potrosena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 11, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Vidim bokovi netaknuti reko mora da je novija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan treba mi originalni nosac tablice/blatobran za er6f 2007. ako neko ima ili zna gde moze da se nadje polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 8, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalni Limar metalostrugar na forumu "easy naked" napravi ti to ocas posla! npr. Limeni blatobran nece rdja on mu nanese visestruke slojeve zastite... Meni je pravio i kacigu radi covek nikad bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan videcu sta moze da ponudi kao resenje, hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa stranicom? Niko nista ne pise, jeste zivi ljudi? Kako je prosla sezona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije još prošla sezona... Šta više, opasno se lomim da iskoristim popust za novi 6f iz 2016. Treba tek oko 1.500 evra više nego što sam spremao za neku od polovnih Yamahi recimo 2010.godište, a ovo je nov motor sa tri godine garancije.... uf... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti gabaritima odgovara ta nova kawa,i imaš mogućnosti....nemoj se razmišljati,novo je novo ! Po mom mišljenju taj kawin agregat je super ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, uzimaj ne pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sezona iznenadjujuce dobra sta sam ocekivao od motora starog 10 godina... preko 20.000 od aprila, bez ikakvih trzavica i zaista me fino posluzio, a cene su im prihvatljive... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami bas je bila dugo tisina. Dodje kraj i ove sezone, motor spakovan i ceka sledecu I ove sezone posluzila je kawa kako samo ona zna, bez ikakvih problema. 12000 km, pola sa suvozacem i torbama svuda okolo, valjda ce i sledece tako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan 12k? svaka cast brate, da si ziv i zdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Другари имам ер6н у “кобасицама”. Па ако неком треба неки део нека пита. Има доста тога. Амортизер као нов 55€ задњи диск 2000дин. Задње стоп светло 2500 ДИН. Танк 55€ итд. Поздрав. Немања. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Novembar 13, 2017 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Razmisljam da bacim pogled na ovaj primerak: https://www.polovniautomobili.com/motori/10093196/kawasaki-er6n Koliko vidim, jedan je od par komada koji su kupljeni novi kod nas a ima i ABS. Deluje skuplje ali pretpostavljam da moze cena malo da se spusti. Iskreno, ne razumem se u kupovinu polovnih vozila, jedino sto sam kupio polovno do sada je bio Liberty 125. Zato rekoh prvo da vidim da li mogu ovde da saznam nesto korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Deluje lepo i ocuvano. I ima najlepsu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Novembar 13, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam amater u predjenim kilometrima jedva 9000 km, ali nežalim se. Vozao se malo po Vojvodini, opalio na moto GP u Češku na kawi. I pod teretom, vrućinon, kišom nije se puno bunila , ja oduševljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Decembar 9, 2017 (promenjeno) U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo Delimba stigo da okačim, odbojnici ili držači za torbe. Ima razna rešenja za kčenje držača, meni se ovo učinilo najbrže rešenje. Na nosaču su bile izbušene dve rupe tako da bar tu nisam lupao glavu. Kroz te rupe sam okačio držače. A pošto imas givi nosače, ja imam još jedan višak držač pa ću ti pokloniti . Ovo je inace držač za kapine torbe. http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/bocne-torbe-bisage/torba-ra303/ Promenio Decembar 9, 2017 član Lucky Luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...