Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam. Ostalo mi od starog motora. Ako moze licno….mrzi me da saljem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Dzonikeda je napisao: Poklanjam. Ostalo mi od starog motora. Ako moze licno….mrzi me da saljem Moze rezervacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jun 4 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, gde ima da se kupi sajla kvacila za F650GS 2001? Po mogucnosti original, ne pravljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Delta recimo, verovatno se naruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jun 5 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hteo da zategnem rucicu prednje kocnice, pa se sraf raspao... Jel zna neko gde moze da se uzme novi? Mislio sam u gvozdjari, ali vidim da nije obican sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Jun 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, tloken je napisao: Hteo da zategnem rucicu prednje kocnice, pa se sraf raspao... Jel zna neko gde moze da se uzme novi? Mislio sam u gvozdjari, ali vidim da nije obican sraf. Originalje kataloški broj 32 72 7 655 397 Poručiš kod Radulovića ili u Delti. I da koštaće. Oko 15 € Promenio Jun 5 član Niske pogrešan podatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popac 1 Napisano Jun 7 U prolazu, 8 postova Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2024. at 21:57, Srdjan Pajic je napisao: Ljudi ima li neko predstavu zasto za 3reglera za tri god promenio ? ('96god finduro) Kupi Joškin regler i rešio si se muke 90 evra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte! Prekidac prednje kocnice. Mikroprekidac onaj kod rucice. Gde ga naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jun 7 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, popac said: Kupi Joškin regler i rešio si se muke 90 evra je. Paaaa iskreno...par ljudi mi je reklo da su vratili reglere od njega a i ne pravi ga rupa na rupu kao Zika iz Aleksinca. A i stavio sam bio full nov pre godinu i vrisnuo je...tako da jurim dalje sta je problem...ali prvo klizac lanca i senzor zadnsje kocnice. Ali nigde u zemlji ne mogu ih nadjem. Jos jednom ako neko moze mi to nadje, placam pivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, P.S. Dzon je napisao: Ljudi pomagajte! Prekidac prednje kocnice. Mikroprekidac onaj kod rucice. Gde ga naci? Skini taj neispravni pa pogledaj ovde. Imaju solidan izbor mikroprekidača, a ako odeš do radnje uglavnom su im izloženi tako da ih možeš uporediti. I naravno uvek postoji ona skuplja varijanta 61 31 2 346 552, pa Delta ili Radulović. A cena muška oko 70€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jun 7 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Niske said: Skini taj neispravni pa pogledaj ovde. Imaju solidan izbor mikroprekidača, a ako odeš do radnje uglavnom su im izloženi tako da ih možeš uporediti. I naravno uvek postoji ona skuplja varijanta 61 31 2 346 552, pa Delta ili Radulović. A cena muška oko 70€. Kaze mi majstor nista od ovoga... Da idem u deltu i dam im 70e za ovo zaista mi je previse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Srdjan Pajic je napisao: Kaze mi majstor nista od ovoga... Da idem u deltu i dam im 70e za ovo zaista mi je previse... Vidi druže, to je običan mikropekidač. Može da se nađe sličan koji će da završi posao. Slažem se da je cena original BMW prekidača preterana. Ne znam ko ti je majstor, ali ako on ne može da nađe rešenje, menjaj majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Niske je napisao: Vidi druže, to je običan mikropekidač. Može da se nađe sličan koji će da završi posao. Slažem se da je cena original BMW prekidača preterana. Ne znam ko ti je majstor, ali ako on ne može da nađe rešenje, menjaj majstora. Ma to se resava lagano. Nego je mene zadesilo juce u sred Slovenije, pa je jedino resenje bilo da ga raskacim, da bih makar zadnju imao. Da mi ne sija stop stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jun 8 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo je strugar da napravi ovaj sraf, 500 dinara izasao. Imam jos jedno pitanje i onda mislim da sam vratio motor u fabricko. Primetio sam da mi na zadnjoj felni fali jedna zbica. Da li znate gde to moze da se nabavi i ko to moze da sredi? Nisam siguran da li treba da idem kod vulkanizera ili majstora za bicikle, takodje ne znam ni gde da nabavim jednu zbicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2024 at 8:53 PM, Niske said: Vidi druže, to je običan mikropekidač. Može da se nađe sličan koji će da završi posao. Slažem se da je cena original BMW prekidača preterana. Ne znam ko ti je majstor, ali ako on ne može da nađe rešenje, menjaj majstora. Ma to je lako.... ideš i kupiš najobičniji prekidač... bez sve šale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jun 9 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, bradivoje said: Ma to je lako.... ideš i kupiš najobičniji prekidač... bez sve šale 20 hours ago, bradivoje said: Ma to je lako.... ideš i kupiš najobičniji prekidač... bez sve šale Sutra cu odem do majstora i trazim da mi slika prekidac ! Bas me zanima ima li razlike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jul 20 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Caos ljudi ! Potencijalno nova masina (2002/2003god), pa me zanima stavet iskusnijih. Seo sam na masinu da je provozam, prav ko strela, na ubrzanju trom nenormalno (nije vozen 3-4god, pa i servis ulja i filtera treba se odradi pa je mozda i zbog toga, ne znam iskusniji znaju?) Ali ono sto mi je bilo cudno jesto taj neki brundav ton u svakoj brzini pri davanju gasa do negde 3-4iljade obrtaja, jao supalj auspuh ili tako slicno, onda dodje do 3-4iljade i miran full. Ko ima (imao) ovu masinu pa da mi kaze par reci na tu temu ? Hvala ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Srdjan Pajic je napisao: Caos ljudi ! Potencijalno nova masina (2002/2003god), pa me zanima stavet iskusnijih. Seo sam na masinu da je provozam, prav ko strela, na ubrzanju trom nenormalno (nije vozen 3-4god, pa i servis ulja i filtera treba se odradi pa je mozda i zbog toga, ne znam iskusniji znaju?) Ali ono sto mi je bilo cudno jesto taj neki brundav ton u svakoj brzini pri davanju gasa do negde 3-4iljade obrtaja, jao supalj auspuh ili tako slicno, onda dodje do 3-4iljade i miran full. Ko ima (imao) ovu masinu pa da mi kaze par reci na tu temu ? Hvala ! Koliko novca? Pazi, nije bas prvak u ubrzanju da se razumemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jul 20 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2500e (Do pre nedelju dana sam vozio stariji model iz '96, pa ono leti na gasu u odnosu na ovo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jul 21 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Srdjan Pajic je napisao: (nije vozen 3-4god, pa i servis ulja i filtera treba se odradi pa je mozda i zbog toga, ne znam iskusniji znaju?) Za cega mu sluzi ona bocica iza bocice za tecnost zadnjih kocnica? Nesto mi se cini da je budzeno u zadnjem delu, ne mogu na osnovu slike da provalim sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jul 21 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Automatski podmazivac lanca..to je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2024. at 15:04, Srdjan Pajic je napisao: 2500e (Do pre nedelju dana sam vozio stariji model iz '96, pa ono leti na gasu u odnosu na ovo) Bogami kacim i ja mog na oglase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 8 Napisano Jul 21 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baci link kad okacis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Avgust 4 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel se desavalo nekome da motor sam doda gas u voznji ili da na leru nece da spusti ispod 2000 obrtaja? Nije momenat kada se namota volan skroz u levo, nego sam od sebe daje gas. Na leru zaglavi na 2000-2100 obrtaja, dam pun gas i pustim, tek onda padne na nekih 1500-1600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...