roar 393 Napisano Jun 16, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A šta mu je to oko vrata, vindpruv, voterpruv...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Прво да се извиним што је слика ОНОЛИКА сад ћу да поправим Највећи + за најмлађег члана! Ја сам овакве фотке углавном правио у 6 ујутру, надам се да сте боље среће?! Ми се сликамо само када ја петљам несто око мотора (стављам цераду ) а мали само упија ))) A šta mu je to oko vrata, vindpruv, voterpruv...? винд енд вотерпрув Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan е овако је боље Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Jun 16, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga policija vidi i pita koliko ima godina,koliko kaze(12)? :-) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju prasinare na pokolon (iznad semeringa na prednjoj viljusci), nek se slobodno javi. Posto sam ih zamenio prilikom menjanja semeringa, ali su bile u dobrom stanju. Poz Ако може мени Moze, np. Javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa Foruma, funduraš u ostavci (dok se ovo sokoćalo ne proda) ali večni sektaš, vozi i propelerca... Ovih dana na relaciji PA-BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 17, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Убав му је мотор много Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 17, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolega DzOks to je vec drugi put da mi falis maccinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, to mu je i poslednja fotka na ovom sokoćalu. Novom vlasniku, želim puno sreće i bezbednih km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 17, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolega DzOks to je vec drugi put da mi falis maccinu Да сам знао да си ти....... Него могао си и мени да продаш то сокоћало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Biće kraj u suzama... http://www.youtube.com/watch?v=j0diYsruJx8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 17, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma daleko od toga da je zadnje. Vozao se ja danas ceo dan po Beogradu. Moze da se kaze poslednji izlazak van Beograda sa malim GS-om. Od sutra sedam na traktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 17, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Него могао си и мени да продаш то сокоћало Da samo znas koliko mi se nije prodavalo. Cak ga nisam ovde na forumu ni oglasio. Nego dao oglas da mi savest bude mirna al j.... dodje covek ponudi pare i nisam imao izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Него могао си и мени да продаш то сокоћало Da samo znas koliko mi se nije prodavalo. Cak ga nisam ovde na forumu ni oglasio. Nego dao oglas da mi savest bude mirna al j.... dodje covek ponudi pare i nisam imao izbora Ма безобразник Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 18, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Него могао си и мени да продаш то сокоћало Da samo znas koliko mi se nije prodavalo. Cak ga nisam ovde na forumu ni oglasio. Nego dao oglas da mi savest bude mirna al j.... dodje covek ponudi pare i nisam imao izbora Ма безобразник Naprotiv nije....... nego fin neki momak. Da je bio neki nadobudni drkadzija ne bi mu ga prodao. U svakom slucaju nemam vise sektasko vozlilo nego traktorce ali sektu ne napustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Него могао си и мени да продаш то сокоћало Da samo znas koliko mi se nije prodavalo. Cak ga nisam ovde na forumu ni oglasio. Nego dao oglas da mi savest bude mirna al j.... dodje covek ponudi pare i nisam imao izbora Ма безобразник Naprotiv nije....... nego fin neki momak. Da je bio neki nadobudni drkadzija ne bi mu ga prodao. U svakom slucaju nemam vise sektasko vozlilo nego traktorce ali sektu ne napustam Respect 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 19, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Него могао си и мени да продаш то сокоћало Da samo znas koliko mi se nije prodavalo. Cak ga nisam ovde na forumu ni oglasio. Nego dao oglas da mi savest bude mirna al j.... dodje covek ponudi pare i nisam imao izbora Ма безобразник Naprotiv nije....... nego fin neki momak. Da je bio neki nadobudni drkadzija ne bi mu ga prodao. U svakom slucaju nemam vise sektasko vozlilo nego traktorce ali sektu ne napustam Иронија Всакез, иронија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 19, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam Her DzOks nego sam morao da napisem da sam sektasko vozilo prodao finom momku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki bmw 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: bmw gs 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari gs-ovci molim vas za pomoc, imao sam malu nezgodu u kojoj je stradala rucica za gas sa svom elektrikom na njoj...... Zna li mozda neko gde bih mogao nabaviti drugu? motor je gs 650 2001god. Unapred hvala puno i veliki pozdrav bemvejdzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 26, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Ebay.de Nadji par njih ovde na forumu koji to mogu i da donesu do Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,imam za prodaju ležaj volana za F650 '95god.,neotpakovan naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razmilsljam da uzmem ovog lepotana za drugi motor recite mi koliko je upravljiv u gradu i kako mu se cuje auspuh, znate mi mladi to volimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan ruske011 za koji to motor kažeš da bi ga kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 3, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Људи, изгубио сам поклопац хладњака ако неко зна где има, или алтернативу плаћам му пиво (упућивање на Радуловића се не рачуна то знам и ја) значи нешто свратим и купим . . . Хвала... Ради се о оном малом гумено-пластичном чепу позади. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ruske011 za koji to motor kažeš da bi ga kupio? f650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...