sensei 1 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je taj vizir sto ide u spic napravljen tako da glavni snop svetlosti iz fara ne zaklanja,tj da far ima normalnu funkciju uprkos tih 5cm koliko odprilike ide u spic po mojoj proceni...A sto se tice boje motora,ja sam ga takvog kupio,nisam ja farbao i istina je ima previse narandzaste ali u prirodi izgleda lepse nego na slici...Razmisljam cak da stavim neki izduv mozda bih kod Roberta napravio,ali mi zao da skinem orginalni a sem toga orginalni je skup kao djavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Februar 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan aha... pa vidi onda... moze ivan sigurno da napravi... svakako vrlo brzo pravi... kacio sam slike mog vizira nekoliko stranica ranije... tako da mozes da uzmes neki takav samo da mu ivan nabudzi taj krajicak... auspuh... bolna tema... veruj mi ne bih zalio 160 evra kod roberta samo da znam da ce lepo da mu stoji... nego svabe oca im j*** napravili ovaj fabricki da bas upotpunjuje motor... mislim auspuh je ruzan ali ona oplata mi je nekako lepa.. mada mozda i lupam... kad bi tu pao neki trioval u karbonu ih aj stavi pa da vidim kako izgleda heheh ps. cekamo Ticka ako ne proda motor stavice Akrapovica pa cemo da vidimo slike... inace do jaja je tesko da se na netu nadju slike F650ke sa aftermarket auspuhom... bas retko... ako naletis kaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko video klipova na youtube sa ne fabrickim izduvima.....sasvim se solidno cuje i lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Овај Ф си и ти продавао ако се не варам.......али лепа комбинација. Ако икада направим краш барове офарбаћу их у црвено.... Него људи, јел знате ви да се ја већ две недеље патим се шрафом од сауга? поломио се пластиканер и сада........али надам се не задуго... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Februar 18, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan dzoks citao sam... i ljut sam... nisi mi odgovorio na pitanje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59568-%d1%88%d1%80%d0%b0%d1%84/ znas kako je cudno kad procitas nesto sto mislis da ti ne radi heheh... zato me zanima da li se saugh vraca sam na F650 ili ga vracas rucno kad si sam procenio da se motor zagrejao ? ps. lepak ali neki dobar... can ni super lepak nego neki dvokomponentni... gde ces da juris da ti prave ? zalepnes ga i siguran sam da ce da drzi... ako je dobra plastika... ako je ona tunjava onda nema leba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Дадох да га направе, тако да .... Него сауг сам враћаш, кад процениш да се мотор угрејао. Најављујем неке мале дорадице, наравно презентоваћу овде само да га упали и покренем....а кад њега покренем онда и ја крећем... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan cek cek Rikko... pa daj lupi tu cenu... sta dodacemo koji euro na taj avgust 2010... nije to bilo tako davno... btw... ne muci zutko samo gs muci i furunu... Evo, nema potrebe dodavati nishta. U kontaktu sa predstavnikom Delta BMW-a, saznao sam da Metal Polish (ne Chrome Polish kako sam prethodno naveo) pod brojem 9 400 890 koshta 492.00 dinara. U pitanju je tuba od 100g. Ko voli nek izvoli. Pozzdravac iz Shanghai-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 8, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan samo mali off ... posto znam da sigurno ovu stranu posecujete ( braca sektasi ) samo da pitam da li je neko registrovao motor po novom i koliko je izaslo u totalu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 28, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Aj jedno pitanje za kolege sektase. Koliki vam je ler gas na F650GS. Meni se na leru vrti oko 1500. Par drugara koji doduse voze sasvim drugacije motore ( Harley V- rod) mi je reklo da je to kao mnogo mada meni ne zvuci nista neobicno. Inace motor sam skoro kupio i nemam ama bas nikakva iskustva sa njim (osim voznje naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Aj jedno pitanje za kolege sektase. Koliki vam je ler gas na F650GS. Meni se na leru vrti oko 1500. Par drugara koji doduse voze sasvim drugacije motore ( Harley V- rod) mi je reklo da je to kao mnogo mada meni ne zvuci nista neobicno. Inace motor sam skoro kupio i nemam ama bas nikakva iskustva sa njim (osim voznje naravno) kilo i po ovde Service manual za GS-a kazhe: "Idle speed 1350 +100 rpm". To znachi da smo 50rpm-a iznad normale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 28, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan kilo i pol i kod mene... i to sam ga namerno odvrnuo... slabo vozim po gradu tako da nema neke razlike... naravno ovo je za ST.... mada mu to dodje isto... opet se otvara neophodnost da napravimo jedno sektasko okupljanje kako bi pre svega uporedili informacije... mada sezona tek pocinje tako da pre leta trebali bi jedan vikend da organizujemo neku voznju i druzenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Danas registrovan GS.Komplet troskovi 19.000 dinara,samo jos zeleni karton 2.000.Naravno nove tablice i nalepnica. Sto se tice ler gasa,normala je oko 1500 obrtaja.Malo nervira u pocetku ali je posle o.k.Motoholic je negde objasnjavao da tako mora valjda zbog uljne pumpe ili tako nekako. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi neko okupljanje za vikend ako bude lepo vreme. Da vidimo koliko ima raspoloženih "sektaša" i odakle su, da bi mogli odrediti lokaciju,da se upoznamo,razmenimo iskustva,družimo i provozamo. Ako ste "za" da pravimo spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan CS-1500 rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 29, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan hm... ne znam za okupljanje dal bas ovaj vikend... razlog... u glavi mi se mota ideja da se putevi malo srede , pa sredinom aprila da raspalimo jedan djir do rajca npr. nekako je u srcu posto nas ima i iz uzica, jagodine, beograda itd... mala voznjica po rajcu pa na sitan mezetluk u planinarski dom i voznja sa teskim off road-om ( ovo je samo ako citaju TwinStenerasi inace necemo ni blato da gazimo po putu cune da prljam mezimca ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako čekamo da se srede putevi...dočekaćemo penziju. Evo prognoze za vikend od 20-22* C. Rajac može taman je svima podjadnako udaljen. Može da se naguzi kiša za svaki vikend u aprilu(pu,pu), treba koristiti ovo lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 12, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ЈА на мога лепотана закачио и 'армонике да буде заштићен..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 'Oću i ja u 'armonikaše. Gde si ovo kupio? Ja baš juče menjao semeringe i ulje u viljušci. Danas ubio 150 km. -suvo sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 12, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_10b9e84fdefbe4b59c3305c703a6def97f/index.php?topic=artnr&artnr=10045810 Џаба.....да ми пропадају семеринзи тако..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ЈА на мога лепотана закачио и 'армонике да буде заштићен.... Samo da znate drugari, BMW zvanichno ponishtava garanciju motorima koji nose "armonike', zbog ometanja opstrujavanja vazduha i mogucjnosti pregrevanja. E sad, vecjina nashih ljubimaca su debelo van garancije, ali problem losheg hladjenja nije zastario. Zato je bolje reshenje nesho poput ovoga : Izvor informacija: BMW service bulletin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan To je tačno, ali za GS model, Funduro i ST imaju mnogo veći hladnjak i nemju tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da se uclanim u temu kao novopeceni vlasnik crvene 650-tice. I da se odmah ogrebem za neke odgovore Zanima me da li je normalno za ovaj motor da trese ispod 3000rpm. U prvoj ide glatko, medjutim kada je u 2. ili vecoj brzini a obrtaji recimo 2000-2500-3000 imam osecaj kao da ce motor da iskoci gore do mene da me pita sta radim :S A druga stvar koja me zanima je jedno srevce koje izlazi iz jednog i ulazi u drugi karburator (a nije za benzin). Kada se gleda sa desne strane vidi se da iz desnog carba izlazi crevo i ide u levi carb. Ulazi/izlazi su na istom mestu. Cemu sluzi ovo crevo ??? Kod mene nije pricvrsceno nikakvom selnom pa verujem da vuce/gura vazduh spolja a jos + je i presavijeno skroz tako da sumnjam da tu moze nesto da tece. Eto toliko za sada, a bice tu jos pitanjaca verovatno Inace motor mi se veoma svidja. Za uzivanje u turistickoj voznji kao i za smaranje po gradskim guzvama idealna stvar. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je normalno za ovaj motor da trese ispod 3000rpm. U prvoj ide glatko, medjutim kada je u 2. ili vecoj brzini a obrtaji recimo 2000-2500-3000 imam osecaj kao da ce motor da iskoci gore do mene da me pita sta radim :S Dobrodoshao u klub Shto se tiche broja obrtaja, s obzirom da je singlicj u pitanju, ne bi trebalo da ga vozish ispod 3k osim eto kad krecjesh 1. brzinom. Ako ga opteretish pod malim brojem obrtaja, normalno je da trese sve oko sebe kao da, stho ti kazhesh, hocje da iskochi gore. Samo ti njega zavrti na 4000 i vishe i vibracije cje nestati. Ispravka: ...i vibracije cje se smanjiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj najfinije radi u rasponu od 3500 do 4200rpm, tada su vibracije baš male, preko toga počinje da trese, onako kako bi trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa da upravo tako se i ponasa. Nisam bas vozio mnogo jednocilindrasa pa nemam neki izgradjen "stav" o tome. Jel ima neko podatak koji lezajevi idu u zadnji tocak (dimenzije), da ne skidam dva puta ? Nesto sam citao na netu pa vidim razlicite dimenzije... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...