bludni_sin 2 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Naime, nakon par godina voznje maxi skutera danas konacno kupih ozbiljan motor, 650ccm/72ks, kawasaki ER-6N! Po testovima i misljenjima mnogih jedan od idealnih motora za "pocetnike"! Da li su pozitivne kritike osnovane, pokazace vreme. Hvala Meexu, na zivcima i razumevanju, odvojenom vremenu i slusanju mojih "centrifugalnih", "jednih-te-istih-prica"! , Miloshu na korisnim savetima u vezi doticnog motora i Dexteru na strpljenju u razgovoru sa "zutokljuncima"! P.S Dex, nisi "dzaba krecio!" Eto drugari, morah podeliti ovu radost sa vama, je da imam rep-mahao bih od srece! POzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Naime' date=' nakon par godina voznje maxi skutera danas konacno kupih ozbiljan motor, 650ccm/72ks, kawasaki ER-6N! Po testovima i misljenjima mnogih jedan od idealnih motora za "pocetnike"! Da li su pozitivne kritike osnovane, pokazace vreme.Hvala Meexu, na zivcima i razumevanju, odvojenom vremenu i slusanju mojih "centrifugalnih", "jednih-te-istih-prica"! , Miloshu na korisnim savetima u vezi doticnog motora i Dexteru na strpljenju u razgovoru sa "zutokljuncima"! P.S Dex, nisi "dzaba krecio!" Eto drugari, morah podeliti ovu radost sa vama, je da imam rep-mahao bih od srece! POzdrav[/quote'] Cestitam na ostvarenoj zelji iako nisam ljubimac takvih motora, jebiga godine(45) ono s godinama se sire ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam !!!!!!!!!! :thumbs_up: Nek je sa sreæom !!! :jos_piva: Odlièan si motor uzeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskrene cestitke! Da ga srecno vozis u zdravlju i veselju!! PS kako si uspeo da se smestis na njega, koliko sam shvatio prilicno si "gabaritan" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Iskrene cestitke! Da ga srecno vozis u zdravlju i veselju!!PS kako si uspeo da se smestis na njega' date=' koliko sam shvatio prilicno si "gabaritan" ?[/quote'] Pa od silne zelje za tim motorom sam se "skupio"! 186cm/105kg, moj izgled na motoru je na ganici dobrog ukusa, ali meni se motor svidja, bas taj sam zeleo godinu dana i posto se osjecam prijatno na njemu, a kolena su mi taman uz rezervoar, mogu reci da "velicina nije bitna"! Sad mi je OK, vidjecemo nakon nekog vremena i nekoliko suvozacica, koje ce najbolje oceniti da li mi je mali! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, super si motor pazario, vozio sam takav dosta prosle sezone i bio sam vise nego prijatno iznenadjen. Dugo da te sluzi i da te nigde ne ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prava marka. Sve cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Meexu' date=' na zivcima i razumevanju, odvojenom vremenu i slusanju mojih "centrifugalnih", "jednih-te-istih-prica"! [/quote'] aaa ne ne ne ne, grdno se varas ako si mislio da ces onom gurmanskom danas i ovom zahvalnicom da se izvuces..:D..Ajd jos jednom i ovde da ti cestitam!! U ZDRAVLJU GA POKVARIO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, da te dugo služi i da preðete hiljade i hiljade... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Meexu' date=' na zivcima i razumevanju, odvojenom vremenu i slusanju mojih "centrifugalnih", "jednih-te-istih-prica"! [/quote'] aaa ne ne ne ne, grdno se varas ako si mislio da ces onom gurmanskom danas i ovom zahvalnicom da se izvuces..:D..Ajd jos jednom i ovde da ti cestitam!! U ZDRAVLJU GA POKVARIO!! Ovo se može oprati samo Yomanovim potpisom :twisted: :twisted: :twisted: negde u Tresijama...P.S. Nisam još video da se hvališ kupljenom ozbiljnom kacigom kao ni L tablicom i sliènim ''glupostima'' :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Meexu' date=' na zivcima i razumevanju, odvojenom vremenu i slusanju mojih "centrifugalnih", "jednih-te-istih-prica"! [/quote'] aaa ne ne ne ne, grdno se varas ako si mislio da ces onom gurmanskom danas i ovom zahvalnicom da se izvuces..:D..Ajd jos jednom i ovde da ti cestitam!! U ZDRAVLJU GA POKVARIO!! Ovo se može oprati samo Yomanovim potpisom :twisted: :twisted: :twisted: negde u Tresijama...P.S. Nisam još video da se hvališ kupljenom ozbiljnom kacigom kao ni L tablicom i sliènim ''glupostima'' :evil: Kaciga danas! A kategoriju jurim od sutra! Ne brini na sve mislim! :twisted: A za sve ostalo, "sve je dobro, samo da je ispod sacha..."! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidjecemo nakon nekog vremena i nekoliko suvozacica, koje ce najbolje oceniti da li mi je mali! lave, za ovo :prayer: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam bludni sine! Nek' ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Izgleda da se bas mnoze te ER6-ice... samo preko vikenda sam video dva glanc nova (jos uvek bez tablica)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam, da te dobro sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 3, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa od silne zelje za tim motorom sam se "skupio"! 186cm/105kg' date=' moj izgled na motoru je na ganici dobrog ukusa [/quote'] :mrgreen: :mrgreen: Cestitam na kupovini. Srecno i dugokilometrazno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos 0 Napisano April 3, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Zelim ti puno bezbednih kilometara! O motoru..jos jednom sve najbolje.. Op... evo jos jedne sekte na pomolu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Samo da zavrsim kategoriju pa se nadam da cemo se voziti zajedno! Danas sam izasao iz kuce u 10h i vratio se u 21.30h! NISAM sisao sa motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!! Danas sam izasao iz kuce u 10h i vratio se u 21.30h! NISAM sisao sa motora! Khm da, i ... stvarno !!! :oops: mi se ne vozimo toliko ! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!! Danas sam izasao iz kuce u 10h i vratio se u 21.30h! NISAM sisao sa motora! Khm da' date=' i ... stvarno !!! :oops: mi se ne vozimo toliko ! :shock:[/quote'] Ali vecinu vremena je proveo sedeci na njemu u mestu, cisto da se navikne..:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari!Samo da zavrsim kategoriju pa se nadam da cemo se voziti zajedno! Danas sam izasao iz kuce u 10h i vratio se u 21.30h! NISAM sisao sa motora! Sad sam tek video da se ostvarilo ono sto si hteo Nista lepse nego kad san postene java A sta je ER videces vec, ako vec nisi da sad ja ne hvalim, shvarice se subjektivno O voznji i predjenim kilometrima, ovo ti je tek pocetak, meni je vec 11 000 na satu a od kraja novembra se vozi tek. Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,prelep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!! Danas sam izasao iz kuce u 10h i vratio se u 21.30h! NISAM sisao sa motora! Khm da' date=' i ... stvarno !!! :oops: mi se ne vozimo toliko ! :shock:[/quote'] Ali vecinu vremena je proveo sedeci na njemu u mestu, cisto da se navikne..:D :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...