Motorcyclist 17184 Napisano Februar 8, 2022 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje leva. Da uporedim - desnjak sam. Ulazak u levu mi je kao pisanje desnom, a ulazak u desnu kao pisanje levom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Februar 8, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.4.2007. at 23:42, Dexterr je napisao: Citiraj Primjetio sam da mi nikako ne leži naginjanje u desno pa me intersuje ima li još ko sliènih problema ili sam u nekoj zvrèki ?? to što vozimo sa desne strane, naèi da su nam leve krivine zbog konfiguracije puta uvek preglednije od desnih, dok je Englezima i Aus.....cima kontra... I ja više volijem levu krivinu... :wink: Slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dešnjakinja, laganije su mi leve krivine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17184 Napisano Februar 8, 2022 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo sad sa malo tezim motorom. Takodje u desnima cesto ne pratim pogledom izlaz iz krivine kao kada je leva u pitanju pa to bude traljavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Pogotovo sad sa malo tezim motorom. Takodje u desnima cesto ne pratim pogledom izlaz iz krivine kao kada je leva u pitanju pa to bude traljavo. Isto, tačno se videlo na poligonu, osmice su mi bile mnogo lakše kad obaram motor levo, za razliku od desno... Odradim ja, ali mi je čudno, ne umem da objasnim to. Levo mnogo opuštenije naginjem motor, desno imam osećaj da ću da padnem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 8, 2022 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17184 Napisano Februar 8, 2022 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Alexandra995 said: Isto, tačno se videlo na poligonu, osmice su mi bile mnogo lakše kad obaram motor levo, za razliku od desno... Odradim ja, ali mi je čudno, ne umem da objasnim to. Levo mnogo opuštenije naginjem motor, desno imam osećaj da ću da padnem. A tek da si videla moj show prosle godine na Tari po serpentinama, jos kisa... Vojvodjanin se pogubio haha. Spore krivine nzm jel ubaciti u prvu (sto nikad nisam radio u voznji osim kad krecem) ili kvacilo pa pustaj iz druge...smehotres. Srecom bio sam na laganom GPZu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Motorcyclist je napisao: A tek da si videla moj show prosle godine na Tari po serpentinama, jos kisa... Vojvodjanin se pogubio haha. Spore krivine nzm jel ubaciti u prvu (sto nikad nisam radio u voznji osim kad krecem) ili kvacilo pa pustaj iz druge...smehotres. Srecom bio sam na laganom GPZu. Isto bilo i sa mnom, vidi ovu rutu: Google Maps WWW.GOOGLE.COM Kolima sam puno puta prošla, a motorom je bilo prilično izazovno. Bitno da se samo prilagodi brzina, dobro proceni krivina i nema brige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17184 Napisano Februar 8, 2022 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alexandra995 said: Isto bilo i sa mnom, vidi ovu rutu: Google Maps WWW.GOOGLE.COM Kolima sam puno puta prošla, a motorom je bilo prilično izazovno. Bitno da se samo prilagodi brzina, dobro proceni krivina i nema brige. I ja uvek vozim sporije kad ne poznajem teren. Nisam navikao na voznju uzbrdo-nizbrdo kao ni spore krivine gde moras da saltas cak u prvu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 8, 2022 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Omiljena ruta "neutralaca", baš ovim redosledom. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Google Maps WWW.GOOGLE.COM Dođeš nazad "u vinklu." Valjda zbog krivina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 8, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan sam sebi budem nejasan vise visim sa motora u levim krivinama samim tim brze se vozi i vise obara dok mi u podsvesti strah od masnog lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 8, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2007. at 0:44, Laura je napisao: Meni sigurno odgovara leva krivina a u desnoj krivini sam oprezniji.Mislim,da nas ima mnogo motorista kojima odgovara leva krivina.Mozda se zbog toga speedway vozi levi krug.Jednako je sa pistama,"mislim" da se sve piste voze levim krugom osim Silverstone u Engleskoj. na tvoje mislim mislim da si u teskoj zabludi velika vecina pista se vozi desnim krugom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10380 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Desna može do patosa,leva manje...levoruk 70-80%...verovatno bi bio i veći procenat,da me nisu na silu 70-h učili da pišem desnom...Komunisti...ne,ne valja to...ja olovku u levu,oni ne,u desnu!!!A ja,šta sam znao?!?Tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 8, 2022 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan u levo mogu da ga okrenem bilo gde a u desno... mozda oko Arene (Stark) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, meni isto. Uđe to u rutinu. Nisam do sada razmišljao o krivinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 13, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Levoruk sam Do sada promenio razne marke i tipove motora. Generalno volim krivine, ali mi bolj leži leva i to na R - ovima, bar je tako bilo. Dok na Touring i Naked obe Sve zavisi od modela motora,kubimaže, tako je i kod krivina, ugao napadanja, ulaženja, brzine, sila G čini svoje Savet za one koji razrađuju krivinarenje ili savladavaju strah od istih da odaberu jednu deonicu sa nekoliko krivina i od starta krenu što laganije, sa jedim tempom i brzinom, pa sledeći prolaz da povećavaju brzinu, samo rutina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6190 Napisano Februar 13, 2022 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam učio da jurcam na Ušću, levi krug To sam savršeno savladao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jako čudno, dešnjak sam i ubeđen da mi bolje ide leva. Prošle godine vozim ispred drugara koga sam tek upoznao i kada smo stali jednom prilikom on me baš pita koja mi više krivina odgovara? Ja ladno kažem leva a on, da mi mnogo bolje ide desna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...