Salehonda 0 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan U servisu su mi rekli da je baterija OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 10, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,temu silver vec imas... Spojice vec admin sa postojecom. A neko od kolega ce se javiti da ti pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 10, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri osigurač od sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Hocu , hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se legendi @Satelis -u ne prividja od suncevih zraka, jos jedna prije nego dobije novi dizajn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova lepotica cesto stoji u Spuz od novog kruznog toka ka mostu preko Zete sa leve strane?:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro na istoj adresi @Peconi90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Septembar 11, 2020 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam tezak mrzoljovac skutera,,a imao sam ih na nesrecu i imam i dalje....Honda SW je po meni naj bolja i najlepsa....medjutim usrali su tako lepe linije sa nekim dosadnim aj da kazem starackim ozbiljnim bojama ....ni malo ne deluje zivahno leprsava vesela..vec kao neka ozbiljna limuzina na 2 tocka.Tako da ova tvoja boja bas ga je otvorila i prikazala u punom sjaju .Honda ima inace prelepe linije a ugusene monotonim tamnim bojama fabricki ....Moje misljenje Citiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Septembar 12, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Marko06 je napisao: Da se legendi @Satelis -u ne prividja od suncevih zraka, jos jedna prije nego dobije novi dizajn I jao i jao i jao i jao sto je dobro ispao SW, ubavo ubavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci...Ovu sezonu sam kasnio zbog korone, pa posto sam bio zeljan voznje nisam zavrsio neke sitnice koje sam zamislio, al za sledecu sezonu bice to jos ljepse i bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 12, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Boja je top... vizir se nikako ne uklapa. Opet,stvar ukusa ... Ova sezona je generalno sve poremetila. Bice bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Kadezi i @Alexa90 dobise mali servis pozeljno je gadjati zam. ulja u motoru na kraju sezone Alexina makina amerikanac broji u miljama Kadezi ce opet doc, nasli smo centralni stender u Motoklinici u bas dobrom stanju, cena 50eur. Sadasnji koji je na motoru je kriv i varen na nekoliko mesta. posle je dosao i @Marko Mk4 na red obe gume, novi opanci sta reci za stanje, nema bolji SW picnuli CVT pali da se greje za kraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mora biti najbolji kad ga ne vozi@Marko Mk4, prelazi 3k godisnje.Koji@Alexa90, jel to bese onaj celavi, kad je on kupio motor novi, mi neznamo za to i ne priznajemo dok se ne javi ovde i kaze da ima novi motor. Glupo je da od Dareta saznajemo..... P. S Salimo se malo.... Silver ekipa ko beton. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg vozimo koliko obaveze dozvoljavaju. Odrzavanje ne sme da se dovodi u pitanje, hvala @Satelis Ziveo Dare 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Novembar 13, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa. Drago mi je da sam naletia na ovaj forum, vidim da ima dosta vlasnika i meštara za hondu silver wing. Od nedavno sam vlasnik jednog primjerka iz 2005 god sa 25 000km na satu. Do sad sam vozia piaggio i gilera od 250-300 kubika i ovo mi je prvi put da vozim nešto ozbiljnije. Prezadovoljan sam sa položajem sjedenja, udobnosti i zaštiti od vjetra. Skuter ima jako malu kilometražu, slabo se vozia (bivši vlasnik pomorac). Svjesan sam da skuter ima 50ks, da ima dosta kila al meni troši 8l kad pazim na gas. Malo kad se zaigram potrošnja ide preko 9l. Zanima me da li je to normalo i ako nije u čemu je problem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Poznato je da model bez lambda sonde tj do 2006-07 po dosta vise trosi, e sad dali je to 8l ok nebi bas znao. Da si samo znao da uzmes godinu, dve mladji i potrosnja bi ti bila od 4-5l.....Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Novembar 13, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, sazna san nakon sta sam kupia. Privukla me očuvanost skutera i mala kilometraža. Samo mi se isto čini prevelika potrošnja. Svako malo gledam oko skutera da možda di curi benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Amerikanac nema sondu a 2007. godište je, troši na otvorenom 4.2-4.4, u gradu 5.5-6.5, uvek sa ženom pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima sondu sigurno samo mozda neku americku, nevidljivuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Novembar 14, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da je meni ta američka, nevidljiva zlata bi vridila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Razmisljam da pazarim SW 600 2001god ali citajuci ovu temu poceo sam da se dvoumim jer taj model nema lamda sondu i prema napisanom ovde trosi kao tenk, ima li smisla gledati to godiste uopste onda? Inace budzet mi je takav da one od 2007 i navise trenutno nisam u mogucnosti priustiti. Hvala za odgovor(e). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je mašina u dobrom stanju kupuj. Ja san ima problema sa potrošnjom. Razlog toga zamjenski filter nije dobro lega u kućište i falila jedna vida + svićice tvorničke. Nakon napravljenog velikog servisa preporodia se. Troši 5.5-6l grad, otvorene 5l. Nije skup za održavanje, a veliki dio toga možeš sam odradit. Sve preporuke za kupnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babic87 0 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Split Motocikl: FJS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na temu, tijekom 2-3 miseca sam sazna dosta korisnih informacija. U prilog ću ubacit 2 linka pa ko voli nek izvoli • Silver Wing Club Russia SILVERWING-CLUB.RU https://m.youtube.com/c/stefanobonacasa/videos Promenio Januar 30, 2021 član babic87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, babic87 said: Ako je mašina u dobrom stanju kupuj. Ja san ima problema sa potrošnjom. Razlog toga zamjenski filter nije dobro lega u kućište i falila jedna vida + svićice tvorničke. Nakon napravljenog velikog servisa preporodia se. Troši 5.5-6l grad, otvorene 5l. Nije skup za održavanje, a veliki dio toga možeš sam odradit. Sve preporuke za kupnju Hvala puno, to mi je skroz ok za nju (5.5-6l), ako se desi da ovaj sto gledam ima isti problem da znam sta mi je ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Mart 7, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatna slucajnost Dragan kupio pa prodao drugom Draganu pa ga drugi Dragan prodao trecem Draganu Galileova ex makina Nista vandredno, novo ulje motor +f.u, CVT sredjen, kocnice dobre i na usisu uradjena mala korekcija balansa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...