Jump to content

Moto Zajednica

Peconi90

Članovi
  • Broj tema i poruka

    40
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Peconi90

  • Rođendan 17.09.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Velika Plana
  • Motocikl
    Kymco Xciting 300R

Poslednji posetioci profila

771 profile views

Peconi90's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

28

Reputacija u zajednici

  1. Stvarno, usput burazer u okolini Beča natočio 57l benzina u ML-a koji troši ED
  2. Moze, stricu je pre 15 dana na q7 crkla pumpa za adblue u DE primljen je odmah u ovlasceni servis 3000e popravka, ja krenem njegovim ML-om da ga doslepam meni pobrljavi menjac takodje u DE, za 2h uradjen reset menjaca u ovlascenom servisu za 92e i dovucemo se nazad do Srbije.
  3. Baci pogled na DD Moto oprema Ruma BOS Moto jakne, imaju povoljne janke ja sam uzeo mesh pre 3god, bukvalno nije mrdnula posle 3god. deluju mi kvalitetnije od LS2.
  4. Ja sam prosle godine stavio Metzeler feelfree napred i pozadi, po suvom drzi odlicno nikakvih problema nisam imao, po kisi slabo vozim. Druge proizvodjace nisam vozio da bih uporedio, mada dosta je hvale na stranim forumima tako da neces sigurno pogresiti.
  5. Nije bas isti model ali da dodam, xciting 300r 3.1l s tim sto kod mene nema guzve u gradu cela 3 semafora.
  6. Rukavica, dve kofe i dobar mikrofiber peskir i nema brige od ostecenja laka. Obican sundjer nikako.
  7. Plattner, imas cenovnik na njihovom sajtu.Za dostupnost samo poziv na upit ces tesko dobiti odgovor.Ja sam licno preuzeo gume mada gratis salju na kucnu adresu.
  8. @DjileNSJa sam skoro uzeo Metzeler Fell free, bila je jeftinija od Pirelija.
  9. Nasao vec polovne, koliko vidim retko ko ima pozitivna iskustva sa vinklovanjem.. Ovih dana cu svakako do elektricara da utvrdimo tacno sta je problem, kako god okrenes namotaje moram da sredim nimalo prijatna situacija kad te ostavi daleko od kuce.
  10. Nastavak.. Bio je dogovor da Nenad ujedno skine i zameni stare Bridgeston gume koje se nisu potrosile za 8000km nista a i par puta proklizale, medjutim iz Platnera nema odgovora na upit.. Resih sam da skinem ujedno i ofarbam felne(preostala crna farba od auta). Gume preuzete montirane, uz malo muke sve vracam na svoje mesto palim masinu zadnji disk opet struze u plocicu Skuter u prikolicu po drugi put i pravac Kg kod Nenada odmah ustanovimo da je lezaj tranverzne dobio luft i baca celu felnu. Zamenjen novi koyo lezaj. U petak ujutru preuzimam skuter i pravac Goc da skinemo zastitni sloj sa gume U povratku kuci na izlazu iz Kraljeva stajem na prosirenju da odmorim guzicu, nakon 10min sedam na skuter dajem kontakt pokusavam da startujem motor akumulator jedva daje znake zivota, vrti se 10min u krug nigde ziva dusa u blizini da pozajmi kablove. 5 dana ranije produzavam vozzi uslugu zatrazim asistenciju dobih poziv iz call centra u roku od minut, nakon 15min dobivam poziv od najblizeg servisa, objasnih gde se nalazim i zatrazim samo kablove.Nakon 20min dodje majstor Muja Mercedesom prespojimo kablove upali Kymco na prvi zub, sad nema gasenja do kuce. Na 30km od kuce se upali lampica na tabli za aku. inace se pali cim padne napon ispod 11v. Definitivno namotaji odradili svoje, ima li ko iskustva ko uspesno remontuje namotaje ili juriti polovne? Juce detaljno opran, parkiran u garazu ceka skidanje dekle sledece nedelje.
  11. Verovatno amortizer imao isti slucaj.
  12. Tako je, mora maglenka da radi na prikolici mene skoro vratise zbog toga.
  13. Da osvezim malo temu. Posle Darkove intervencije oko 8000km bez ikakvih problema sem zamene ulja nista nije radjeno Kako je pocelo lepo vreme i prve voznje pocele su zadnje plocice da blago struzu u disk, kome se obratiti a da nije cekanje od par nedelja.Darka nisam ni hteo da kontaktiram verujem da je lista cekanja podugacka. Uz dogovor skuter ostavljen kod clana @N.F.S. zamenjene zadnje plocice, kociono ulje, sredjena kontakt brava(koje muke doci do nje) Nenad predlaze poliranje celog skutera i vracanje crnih plastika u zivot, ujedno podmazan i ofarban centralni stender i sanirana rdja na dosta mesta. Prekontrolisan CVT nista nije za zamenu, kais nakon 8000km 1.3mm se stanjio i odatle dolazi skripa pri polasku, mada skripa jedino nije bila prvih 700-800km nakon preuzimanja od Darka Nakon preuzimanja skutera kocenje osetno bolje, reko ajde da zavrnem gas da vidim ima li promene prvo sam bacio pogled na retrovizor da se uverim jel supruga i dalje na skuteru mislim se nije moguce da ovako dobro poteze i lako ulazi u obrtaje , Nenad ce bolje objasniti sta je tacno radjeno oko poliranja kanala i teflonskog spreja, uglavno vredi i radi posao moja preporuka.. Nastavice se...
  14. Ja koristin K2 sprej za ciscenje verujem da je dosta povoljniji nego Motorex, radi posao ako se redovno odrzava, nemoj ocekivati da opere najteze prljavstine.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja