Jump to content

Moto Zajednica

Salehonda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Banjaluka
  • Motocikl
    Honda Silver Wing

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Salehonda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, ako je neko imao slican problem pa da mi pomogne. Jutros sam na svom SW 400 zatekao upaljena stop svetla upaljena , bez kontakta , kada pritisnem kocnicu pojavi se kontakt , sve se to desava iako kljucevi nisu u bravi , kada kljucem dam kontakt nece da zavergla, tek kad skinem klemu sa akumulatora ugasi se stop svjetlo , eto ako je neko imao sličan problem da mi pomogne da ga rijesim , pozdrav.
  2. Make sher your breather hose system is not plugged and that it is working good . If it is plugged or not working corectly that will make your Silverwing use oil. Malo sam cackao po nekom engleskom forumu pa mi je ovo izbacilo , pretpostavljam da se redi o nekom odusku ?
  3. Ne zamjeri , od nedavno sam na forumu . Da postavim pitanje na drugom mjestu na forumu ? Za kilometrazu nemam nista osim rijeci momka od kojeg sam kupio motor i da ga je on kupio sa 29 000 km , sad je 44 000 km, 2007. je godiste, ulje je ENI RIDE 10w-40 usuto je oko 2,5 l , stil voznje je radnim danom gradska voznja a vikendom otvorena cesta ,ne jurcam , bez autoputa .
  4. Pozdrav , molim za pomoc ili odgovor , prosle godine sam kupio Hondu SW 400 sa predjenih 40 000 km, dosad sam pesao oko 5 000 km ,i za to vrijeme sam dosuo oko 0,5 l ulja u motor , uradjen je servis , ulje i filter , ali sam primjetio da mi je, na nekih 500-600 km potrosila oko 1 dcl ulja , napominjem da je motor suh kao barut da ne dimi ni hladan ni vruc, a ni u voznji. Pa eto ako je neko imao slicno iskustvo da podijeli sa mnom . Pozdrav iz Banjaluke.
  5. U servisu su mi rekli da je baterija OK.
  6. Pozdrav , moje ime je Aleksandar , iz Banjaluke sam , od nedavno sam vlasnik Honda Silver Wing 2007.gp , imam jedan mali problem , kad ugasim motor tj kontakt , kilometar sat se resetuje , sat se vrati na 01:00 i trip 1 i trip 2 na 0000 , jedino ostaje ukupna kilometraza , pa ako je neko imao slican problem bio bih zahvalan da mi pomogne da ga rijesim . Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja