GhostMile 4614 Napisano April 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nakon malo cackanja po MRA site-u, vidim nema za moj motor, pa rekoh ajd da vidimo sta ima u garazi.... Kad tamo jedna stara Suomi kaciga....pola sata kasnije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan GENIJALNO !!! Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 11, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E jesi Grunf, na kub!!!! ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje naravno nije bilo nikakvih proracuna (pokvario mi se nesto wind tunnel ), ali sam proucio gomilu fotki sa neta (MRA) i onda "na srecu". Sutra kazu 4 bofora, pa cemo vidjeti. Bash me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 11, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mile, ti si moj idol! Sva tvoja resenja su genijalna, narocito ovo i zimski stitnici za ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, dva najgenijalnija projekta koja sam video u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh momci, niste u toku. Kriza i vjetar zajednickim snagama lupaju po ushima. Meni ne smeta estetska komponenta, mada bi od shefa mogao dobiti po ushima. :-X A i nasta bi to licilo, da stavim MRA, pa kad udari kamicak, odmah cijeli motor total loss ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan A makni to brate moj, uruzi motor maksimalno, kontaktiraj Brrka sa foruma, naci ce ti ljepse rjesenje od toga :-\ Jeste efikasno al bez uvrede meni djeluje bzv kao cekerenda neka... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A rezultati testa su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A rezultati testa su? Bez jakog bocnog vjetra radi prilicno dobro. Do firme (100 km) sam jutros dosao bez ijednog zaleganja na rezervoar, za sat vremena, znaci prosjek 100 km/h. (na rezervoar legnem kad ne mogu vise trpiti, da malo dodjem sebi ;D). U povratku sam isao ovako / tako da nije puno pomoglo, tj. izlupao me vjetar posteno. Nije kao "kada", ali definitivno bolje nego nista. Mada i sa kadom popusim od jakog bocnog vjetra. Od njega izgleda nema spasa. @hellboy None taken. btw, "cekerenda" (sta god da je) mi zvuci poprilicno prikladno ime za "druugu 2". Tako cu joj od sada tepati... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno, jos smejem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, smisljeno budženje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 15, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno resenje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano April 15, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi jednu ukupnu sliku da vidimo kako se uklopio u linije motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma uklopio se. Kad slikam, stavit cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uklopio se. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 16, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo uklapanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 17, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 666&999 tj. zlo i naopako! svaka chas' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 17, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti car ;D Sti ti kazu starosedeoci na tvojim genijalnim resenjima - crazy Serb ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ni ne primjecuje. Jedan iako je vidi prvo preko interneta, kad je stao pored motora pitao je "a gdje ti je ta budzevina?....aaa, tu je.". Drugi je morao da napravi 2 kruga oko motora da primjeti "nesto neobicno", ali doduse on ne vozi motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Bravo majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ideja je genijalna, nema šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...