CIPURA 215 Napisano April 8, 2010 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan CASTIM GAJBOM PIVA KO MI KAZE GDE JE BLOKADA!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neki podatak. Odakle je dosao (za koje je trziste)?Jesi li vec nesto gledao? I tako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Varijator , karburator , auspuh . De to pivo ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od svog rodjaka F12,ovaj model MORA da ima ispravnu bateriju.Kada je slaba ili neispravna,moguce ga je upaliti na kurblu,ali jednostavno preko odredjenog (vrlo niskog) broja obrtaja,nece i nece i nece. Zasto pitam za koje je trziste? Neke su zemlje vrlo restriktivne po pitanju brzine skutera,mopeda uopste,pa se za njih rade posebni agregati.Osnovna razlika je u klipu,tj. u "prozorima" kroz koje prolazi gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 8, 2010 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan e ovako!danas mi je stigao taj skuter!ide oko 50!ne znam za koga je radjen.ima neki klinac pored bobine mala crvena kutica za koju sam mislio da je blokada,skinem i opet isto!na auspuhu ima neko sranje u obliku case koje cu da isecem ujutru!ako ko ima ideju pivo placam na nasoj moto zurci 17 aprila/LIONSI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ima kao i svaki skuter jedno slepo crevo. E to odseces i popunis rupu i ako hoces vrati nzad to crevo ili zafarbaj. RErugo, skini auspuh i vidi da li ima na kraju kod ulaza u cilindar neki cep koji smanjuje precnik. Hoce nekada i tu da zaglave, ali to je na Kymco skuterima. Dalje varijator i karburato ali u to se ne razumem ni najmanje. Jedino ako se menja dizna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovo pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...