Interceptor BP 10179 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam na Sport klubu ali ttx im nema veze sa životom ili je moron ko ga piše ili urednig programa,uglavnom džabe se trude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati zagrevanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel gleda neko online? Sad sam tek shvatio da na ikomu nema sport klub :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Drugorazredni engleski fudbal umesto prve trke moto gp,ne mogu da verujem. Tako nam i treba kad drugorazredne televizije otkupe prava prenosa. Večeras će verovatno prenositi američko rvanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 11, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa jos 15 min.produzetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj televiziji vi to gledate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Usrani sport klub!Znao sam šta će biti još prošle godine kad su prenosili neki kilavi tenis iz neke zabiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 11, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zamisli ovi izjednace i onda penali ima da razbijem tv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dragan S, da ne gledas ti mozda sport klub + ? Na njemu je bio neki fudbal pre 15 min kada sam ja hteo da gledam gp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan zamisli ovi izjednace i onda penali ima da razbijem tv 2:0 jeeeeeeeee, živeo Portsmut bar neće biti penala :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 11, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan krajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pobedili nasi sada gp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano April 11, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo god mene na sport klubu 125ccm,valjda ce poslije toga gp!? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6580 Napisano April 11, 2010 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I onako ne volim fudbal, ali sad ga mrzim... Kako voze klinci, koliko srce imaju, stvarno su pravi trkaci. Zato mi je zao sto su ukinuli 250, ali, videcemo sta ce biti sa ovim moto2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam nesto......neko je ovde jednom napisao kako bi "mi" prosli sa ovim nasim hiljadarkama protiv 125 ccm3 GP......odrali bi nas....... Oni su samo 10 sec. sporiji od "najacih"...... A i ja se iznervirah zbog fudbala...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan link , radi A heslo je lozinjka za gledanje na Sport TV2 ( na portugalskom jeziku ... ) http://www.meczyki.pl/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Krece Moto 2... kod mene radi na ovom linku http://www.garthytv.com/jonny-1.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan radi i kod mene, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano April 11, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan malo nisam upucen sta je moto 2? znam da su izbcili 250ccm,koja kubikaza,kakvi motori pravila??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hondini motori, 600 kubika, ram i oklope svako pravi svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja gledam na "Sport Klub"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano April 11, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pa nisu losi,nije dosadno!! interesantno,stalno se obilaze!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Po;inje al na tri kruga pre kraja....jbg.DSF gde pocinje 3 kruga pred kraj? ja sad gledao program na dsf i vidim da pocinje u 22h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po;inje al na tri kruga pre kraja....jbg.DSF gde pocinje 3 kruga pred kraj? ja sad gledao program na dsf i vidim da pocinje u 22h MotoGP klasa da, on prica o klasi 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Po;inje al na tri kruga pre kraja....jbg.DSF gde pocinje 3 kruga pred kraj? ja sad gledao program na dsf i vidim da pocinje u 22h MotoGP klasa da, on prica o klasi 125 uh prsekao sam se da ni tamo nece biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i boljeg snimka! http://www.vshare.tv/live/222590/RACING/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...