Ninja66 2891 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku svog cajgera pa se onda smej drugome. Ja svoj cajger uredno vracam ko sav normalan svet. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: Za ovo vazi- reči su suvisne !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku svog cajgera pa se onda smej drugome. Ja svoj cajger uredno vracam ko sav normalan svet. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mile, koji si ti loodak... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Krkelja, predsednik mog kluba je sa K 100 presao preko 300.000, a sa Paneuropean preko 200.000 itd. Ne poznajete prave ljude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ja i dalje ne razumem cemu toliko odusevljenje tom BMW Čiste provokacije, otvara se stota boxer tema ,sa namerom da krene rasprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 31, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je KTM pa ajd i ajd, ali BMW nema teorije da moze toliko da predje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,budite ozbiljni pa i Strom moze toliko napraviti a kamoli ne BMW pa ne mogu ni sa ovom kilometrazom koja mi pise na satu prodati motor a kamoli sa pravom,dobro kaze covjek,na kraju svake sezone malo sat unazad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: opa, još jedan bemwejaš......lepo..... u profilu piše R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 31, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: opa, još jedan bemwejaš......lepo..... u profilu piše R1 R1 mu je samo za tockarenje, a BMW iskljucivo za kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan R1 mu je samo za tockarenje, a BMW iskljucivo za kilometre. A na cajgeru od eR-a nekih 20km... ostalo je bilo na zadnjem točku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Mart 31, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: opa, još jedan bemwejaš......lepo..... u profilu piše R1 R1 mu je samo za tockarenje, a BMW iskljucivo za kilometre. A photoshop za kilometraze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda je stvarno promenio sat skinuo sa TDM-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: Care, kada radis generalku photoshop-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan a evo ti i moj sat: Care, kada radis generalku photoshop-a? Sad ce, na milion kilometara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auu velimije sjebao si sad hondase ti izgleda jedini ne znas da je honda brza od supermena, jaca od stene i velicanstvenija od boga? postuj molim te to u temu za afriku i imas pivo od mene a verujem i od jos dosta clanova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ma , bio sam neko vreme u temi AT vs ST , ali me nevole , pa sam se povokao .... ;D ;D Sta mislis da jim to napisem , nece da mi pomogne to sto sam 3000 kilometara daleko od njih ... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ti probaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A ti probaj ;D Nebi bilo prvi put ... Cisto da proverim kako stojite sa fotoshop vestinama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa nemamo mi potrebe da posežemo za Photoshopom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A pa nemamo mi potrebe da posežemo za Photoshopom ;D Ja ne lazem... - samo kad moram ;D ;D Ako nekom treba pomoc oko photoshop-ingovanja... pardon tuningovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano April 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan BJB bmw-eisti je.u bajkere ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ih jeDu?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan BJB bmw-eisti je.u bajkere ;D Meni nije smesno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...