Nikola-Pera 190 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Promenili se sponzori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzi 3 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Triumph Speed Triple 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Iso bi na Bike Rok misiju pa me zanima da li ima neka organizovana grupica da ide iz Nisa pa da idem sa njima jer me drugari ispaljuju jedan po jedan a ne ide mi se sam...i jos me zanima da li ce nislije da idu preko Brusa pa na Rasku ili cak na Batocinu zbog free goriva? Ako ima neko nek se javi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine gorivo sponzoriše NIS .prvo točenje:Lozovička česma/ 75 km od BGD / drugo točenje Raška /198 km/ Uskoro zvanično:www.bike-rock.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Iso bi na Bike Rok misiju pa me zanima da li ima neka organizovana grupica da ide iz Nisa pa da idem sa njima jer me drugari ispaljuju jedan po jedan a ne ide mi se sam...i jos me zanima da li ce nislije da idu preko Brusa pa na Rasku ili cak na Batocinu zbog free goriva? Ako ima neko nek se javi ... moze biti da idem ja iz nisa pa na kop, a ne vidim razlog da se ne prikljucis koloni iz bgd-a i sipas gorivo u raskoj ... nema potrebe ici na batocinu... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nisa najsigurniji put je preko Beloljina, Blaca, Brusa, Josanicke Banje, Baljevca Raske.... Oko 210-220 km do Kos.Mitrovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nnovak 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sijarinska Banja - Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude kako sam isplanirao, idem i ja iz Niša. Planirao sam put koji je Deki 59 naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzi 3 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Triumph Speed Triple 900 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok je, prikljucicu se grupi u raskoj da natocim gorivo...prepodtavljao sam da ce biti negde gore pa se ne isplati da ganjam cak tamo zbor goriva. Ajde Nislije da se organizujemo nekako pa da idemo preko Brusa zajedno i sacekamo grupu u Raskoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Uzi, al se sa Kosova vracate isto preko Brusa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, ne dobijamo ni kapi goriva za povratak? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, ne dobijamo ni kapi goriva za povratak? :-\ Za razliku od drugih skupova u Srbiji i okolini na koje ste navikli da idete, gde se nista ne placa, gde daju besplatan benzin za dolazak i povratak, besplatnu hranu i pice, gde sviraju poznati bendovi, gde je besplatan smestaj u zatvorenom prostoru i jos gde placaju dnevnice (zavisno od dana provedenih na skupu), ovde nema benzina za povratak, a ni dnevnica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slatko me zasmeja imenjeche :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Slatko me zasmeja imenjeche :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Slatko me zasmeja imenjeche :D Moram da se ;D ;D ;D...kad bi nam i motore kupili i dali u trajno vlasnistvo.... mada posle ni to nebi bilo dovoljno.. ;D ;D ;D...jbg , takvi smo, kakvi smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nesekiraj Deki ,dolazimo i da neplačaju gorivo.Neki nisu ni dosad koristili djabe točenje pa su išli u K.Mitrovicu ali biloje i onih koji su u Vrčinu napunili pune rezervoare pa se vratili u BGD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 17, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aaa a ja razumeo svakom po HD po izboru,mesec dana točenje goriva,smeštaj u hotelu sa xxx zvezdica i dve tri plavuše da ubijaju monotoniju... eh pa koće bez ovih sitnica na toliki put... stvarno organizatori našta vam to liči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan sad, pošto je jasno da nema free goriva za povratak, sad će da počnu pitanja, jel se toči benzin i u kanistere ili samo u rezervoare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan STA TI BRE TU SIPAS GORIVO U BISAGE?!?!!! -ma nije, nego imam kera tu, sto voli ovaj bezolovni, ma ne mogu vam opisati, vise neg' leba da jede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, ne dobijamo ni kapi goriva za povratak? :-\ Za razliku od drugih skupova u Srbiji i okolini na koje ste navikli da idete, gde se nista ne placa, gde daju besplatan benzin za dolazak i povratak, besplatnu hranu i pice, gde sviraju poznati bendovi, gde je besplatan smestaj u zatvorenom prostoru i jos gde placaju dnevnice (zavisno od dana provedenih na skupu), ovde nema benzina za povratak, a ni dnevnica ;D E NEKA SI REKAO!!!! Imas PIVO (vise njih) od mene!!!!! P.S. Naravno BESPLATNO!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve besplatno sem jednog detalja, gorivo za povratak. Kad je vec skoro sve besplatno mogli su i taj detalj... Onda bi stvarno bilo sve. Mali propust... Za malo pa sve... Ali nije... Samo sam primetio... Sta cete, moc zapazanja... Opustite se... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sve besplatno sem jednog detalja, gorivo za povratak. Kad je vec skoro sve besplatno mogli su i taj detalj... Onda bi stvarno bilo sve. Mali propust... Za malo pa sve... Ali nije... Samo sam primetio... Sta cete, moc zapazanja... Opustite se... :-* Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta je strasno? :o Zar ne vidis sve te silne smajlije?? :D Opusti se, zezaj se, imaj smisla za humor (kao i ostali...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sipate pun rezervoar u Rashkoj znachi da ste dobili gorivo i za povratak (Rashka - Mitrovica ~ 50 km). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 19, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi smorili ste :D ... nego, vreme nesto ne obecava :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ko je doneo odluku da ide - ne gleda u nebo nego seda na motor i 26og se nacrta ispred skupstine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...