Jump to content

Moto Zajednica

Uzi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Uzi

  • Rođendan 28.06.1979.

Contact Methods

  • MSN
    uzismrt@msn.com
  • Yahoo
    goranuzun

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Triumph Speed Triple 900

Uzi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Uzi

    Triumph speed triple

    Evo duze vreme nisam zalazio ovde...pre neki dan su mi stigli delovi za agregat i sad je u fazi popravke...nadam se da ce da ispadne nesto od njega a onda cu da okacim slicice!
  2. A evo i trenutnog motora u malo "specificnom" ambijentu!
  3. Evo da vam pokazem jednu slicicu mog sada vec bivseg Tuarega pored ladne Morave!
  4. Pozdrav ljudi, juce sam nabavio Triumph speed triple 1994 godiste 900 kubika. Motor je najverovatnije prezubio i polomio je jedan klip i pukla mu je hilzna. Zanima me zna li neko majstora koji popravlja ove motore i gde bi mogli da se nadju delovi za njega i dali je uopste isplativo da se popravlja ili da se kupuje novi motor. Takodje me yanima moze li na njega da se stavi (bey nekih velikih prepravki) jaci motor od 955 ccm koji je ugradjivan na noviji model i na Dejtonu. Hvala unapred!
  5. Ide li se iz Nisa na Bike Rok misiju? Nemam s kim da idem, treba mi drustvo...
  6. ma ok je, prikljucicu se grupi u raskoj da natocim gorivo...prepodtavljao sam da ce biti negde gore pa se ne isplati da ganjam cak tamo zbor goriva. Ajde Nislije da se organizujemo nekako pa da idemo preko Brusa zajedno i sacekamo grupu u Raskoj!
  7. Pozdrav ljudi! Iso bi na Bike Rok misiju pa me zanima da li ima neka organizovana grupica da ide iz Nisa pa da idem sa njima jer me drugari ispaljuju jedan po jedan a ne ide mi se sam...i jos me zanima da li ce nislije da idu preko Brusa pa na Rasku ili cak na Batocinu zbog free goriva? Ako ima neko nek se javi ...
  8. Kazu da slika govori kao 1000 reci, ali ove ni 1000 slika ne moze da stvori jezivi utisak koji covek ima kad dodje kod ove dece...mogu samo da kazem SVAKA CAST ljudima koji se brinu o njima! Zato necu da postam slike iz doma, vec cu vam staviti ove vedrije...zao mi je sto sam kasnio na skup pa nemam vise slika...inace ove su slikane ispred doma!
  9. Evo ja sad stigoh kuci, mrtav umoran! Akcija je bila kul, nikad pre nisam bio u ovij ni slicnoj ustanovi i ne moze covek da ostane ravnodusan posle ovoga...
  10. Pozdrav svima! Goran Uzunovic-Uzi 0641144622 Nis
  11. Evo moje nove masine, nabavio sam ga prosle nedelje...odma sutradan je pao ovaj jebeni sneg, ziv se pojedoh sto ne mogu da ga provozam! I zanima me gde moze da se nadje sediste za suvozaca za njega...ako ima neko nek se javi!
  12. Evo ljudi danas sam podigo vozačku dozvolu, he he, najzad...posle 15 godina vožnje bez dozvole...kakav uspeh!!!
  13. Nije bas nesto najnovije ali je bar moj!!!
  14. Hehe...evo u utorak mi javio instruktor, ako bog da lepo vreme polazem voznju...pozelite mi srecu!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja