sPlaTT 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan evo ja da zapocnem temu. . . ovo bi pre bila tema za neke vozace koje imaju neki apn,automatik tj nekog tomosa . . . ili scooter . . ja glasam da bi pre imao nekog tomosa nego nekog scootera . . . tomos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koji Tomos i koji skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan ajde da kazemo apn,automatik,i ti koji se pamte i koji ce se pamtiti . . . a skuteri svi isto je sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan tomos atx ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan tomos naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos skuter, ovi novi su bas lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Tomos naravno i to BT 90 ili 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je skuter neke ozbiljnije firme,onda skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Skuter pa kakav god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan skuter ali hondin, suzukijev, yamahin, malaguti, piaggo, aprilia, gilera pa onda tomos i nakon njega ostali kinezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skuter pa kakav god Molim te da kad nesto tako napises objasnis zasto je tako Sve zavisi sta hoces,ja pored tomosa,brzinca naravno,skuter nikad ne bi vozio. E sad ako hoces samo da upalis motor i da se vozis,onda skuter. Mada tomos je odlican da naucis neke osnovne stvari. Sto se tice pouzdanosti,dobro sredjen tomos moze lepo da traje,mene na putu nikad nije ostavio,popravke jesu ucestalije,ali i jeftinije mnogo,uglavnom ne postoji skuter za kog bi dao apena Sve zavisi kako hoces da se vozis,sa skuterom si gospodin,sipas posebno ulje,ciste ruke itd... Mada meni je bar bilo problem sa piaggiom zbog tih skrnavih plastika,koje sam uvek lomio,i ne volim ih nikako. Mali tockovi,nema menjac itd... Posle par takvih skutera sam uzeo apena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sa tomosom su stasale generacije motorasa,a znanje i cake su se prebosile sa kolena na koleno! jos uvek u svakoj ulici ima neko ko moze da resi tomosa,neki cika koji je to davno vozio! dok se za ove plastikanere,moras obratiti nekome majstoru koji koliko toliko usao u materiju ili je vec ima neki slican na popravci! licno se jezim kada vidim rastavljen skuter,jer sa vazom od jedne cevke i ostalim drzacima oklopa bas tuzno izgleda! naravno da je vreme uradilo svoje i zapalilo siroke mase i ispraznilo roditeljima dzepove da bi klinci bili IN,nista brze nista dalje nece momak devojku odneti sa skuterom nego decacic koji je OUT sa APNom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan skuteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan APN 4 definitvno...moja prva ljubav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Mart 22, 2010 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Tomos, to se vozilo jer nije bilo sta drugo u to vremene. Skuter ti je prava stvar, osim ako ne patis od nekih kompleksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan paaaaaaaaa,vidi pitanje kopleksa se ne resava na forumu!! ako je vespa skuter,onda neka bude glas za skutere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tomos je vise nekako radna masina i to pouzdana,predvidjena za sve i svasta,pravljen za vise namena,a skuter je fensi,,,pa sad ko sta voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da kazemo apn,automatik,i ti koji se pamte i koji ce se pamtiti . . . a skuteri svi isto je sve to Pa nije bas sve isto, Piagio Liberty 50 je skuter posle koga ti ovakvo poredjenje nece padati ni u snovima na pamet. On je lep, pouzdan, brz, narocito sa kitom od 80cm3, ima anlaser, mesavinu pravi sam ... Mane su: redak je, ali nije bio postar i relativno je skup (700, 800...1000e) zavisno od godista, ali izuzetna masina! Veruj mi dilema je vestacka, ukoliko nisu finansije u pitanju u stvari! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nebi nikog da vredjam ali scooter je gay salim se hahahah atx 50 moze skoro svaki skuter od 50 da dobije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dobar aerox sa lepom rezonom,kvacilom,itd sitnicama pegla preko 90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Mart 22, 2010 motoras, 2467 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nebi nikog da vredjam ali scooter je gay salim se hahahah atx 50 moze skoro svaki skuter od 50 da dobije he he he he APN 4 definitvno...moja prva ljubav.. I ja glasam za to! Jos ako je masina od Elektrode... Neka mi neko ne zameri,ipak sam ja roker starog kova! Volem Tomosa,pa to ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Staru gardu razumem :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan ajde da kazemo apn,automatik,i ti koji se pamte i koji ce se pamtiti . . . a skuteri svi isto je sve to ako su ti skuteri svi isti onda uzmi ovaj nije los malo trosi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Tomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da kazemo apn,automatik,i ti koji se pamte i koji ce se pamtiti . . . a skuteri svi isto je sve to ako su ti skuteri svi isti onda uzmi ovaj nije los malo trosi ! auuuuuuuuu,elektronik 90 je bio bruka motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...