Jastrebov 3 Napisano Mart 12, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ponudu iz nemacke za Kawu ZX 600 u odlicnom stanju presla samo 5000 km. 88` godiste original bez ostecenih delova . Pitanje koliko bi ovakav motor po vasem misljenju mogao da kosta u Srbiji. Gledao sam Halo oglase ali nisam nasao ovako nesto . Sta mislite koliko da ponudim za ovakav motor, ili pak koliko bi kostao ovakav motor ovde u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ponudu iz nemacke za Kawu ZX 600 u odlicnom sranju presla samo 5000 km. 88` godiste original bez ostecenih delova . DAMN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije duplo,s'obzirom na uporedjivanje cena motora ovde i preko.Sad koliko ces ga dugo prodavati ne zna se ali u svakom slucaju si u dobitku. PS"nije motoro SRANJE" :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 13, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ja kad sam prevodio znalo je da mi se omakne ovako...t i r su jedno do drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan 88` godiste original bez ostecenih delova . Podosta je star motor, dok se doveze iz Nemacke, carina, porez itd izadje dosta... a kada ga budes prodavao niko ti nece verovati da je preso samo 5.000km, ako planiras da ga preprodas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Mart 13, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Pardon nisam primetio ovo sto je gore neko zacrveneo . Izvinjavam se svima koji se smetraju uvredjenim jer mi to nije bila namera. Ovako . cena mu je tamo 1000 evr. carinai porez 150 e usluga speditera 50evr, prevoz 250evr, registracija osigutanje tehnicki 100 evr. Znaci ukupno izadje 1550evr. Mislim da se vozim ove sezone a dogodine mozda kupim nesto bolje. STA MISLITE O OVOJ CENI Vredi li po vasem misljenju taj motor tih para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan 19 godina x 12 meseci -----> 5000 km sto znaci 21,9 km mesecno jel ga on to gurao ili vozio kad je toliko presao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Mart 13, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan KO ce znati ljudi svasta rade, pogotovo sa kilometrazom koju mozes sada stelovati kako hoces ali to mi i nije neka sigurna stavka za stanje motora, pa sam angazovao druga da proveri i javio mi je da je motor OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 14, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo moje lièno mišljenje. ja bih takav motor uzeo samo kad bi mi se taj model extra sviðao i kad ga ne bi menjao godinama! mislim da æeš ga posle teško prodati, ipak æe sledeæe godine taj motor imati 20 godina, džaba mu i stanje i sve kad je prilièno star. u svakom sluèaju, ako ga uzmeš mislim da neæeš puno zaraditi na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...