Novola 2118 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz današnje vožnjice, malo je i ženče uvalilo svoju cenjenu pozadinu na motor, kaže, bilo joj super. Ja s' druge strane, ne osetim veliku razliku u ponašanju motora, sa njom i bez nje. Prezadovoljan! 7 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim iskustva sa Saletom iz Bele Crkve... TDM je sklopljen i sve radi kako treba. Agregat je čist i uredan, sve je na svom mestu, sve zategnuto. Komunikacija sa majstorom je bila odlična, realizacija (skoro) u dogovorenom roku (malo odlaganje sklapanja agregata su uzrokovani pogrešno poslatim setom dihtunga, od strane dobavljača), tako da su moja iskustva sa njim veoma pozitivna i majstor je za svaku preporuku... Evo malo i slika: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lipe slije.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ThePainkiller said: tako da su moja iskustva sa njim veoma pozitivna i majstor je za svaku preporuku... Svaka čast, iskreno, nisam ni mislio da će biti ikako drugačije. Srećno sa TDMom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nas je ugostio majstor @Arakis, za preko potrebne radove na instalacijama, ugradili pištalicu za migavce, povadili jedno 6 meteri nepotrebnih žica, spakovali sve, sad je struja kao bombonica. Za Čika Rajka sve pohvale, ne bije ga džabe glas da je šmeker Proverio sam potrošnju, po prvi put, nasuo pun rezervoar, otišao do BG i nazad, 144km i dopunio opet do čepa, 6.8l ! Samo 6.8! Meni je to nešto nerealno malo, iako sam ga vozio 100-110 kontantno. To bi bilo ispod 4l potrošnje, a to na Teneri još čuo nisam... proveriću opet. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ponovo 4.7l ti je izaslo sto je odlicnoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da jbt, jebo matematiku 4.7 je već realnije! Super jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan prosjekGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 6, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A ko ti radio karburator 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bokilic said: A ko ti radio karburator Zajebant jedan Svaka ti čast, motor prede ko mačkica, čak je dobio pohvale od Gosn. Rajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Zajebant jedan Svaka ti čast, motor prede ko mačkica, čak je dobio pohvale od Gosn. Rajka. Sad su ti dva velika strucnjaka radili motor. Sad ako ga prodas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan SaleSM generalku, Bokilić karbove a Rajko struju. Ja ne znam ima li u evropi bolje! S.Tenera na prodaju, extra stanje 8000€, jeftino! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 6, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, sad samo redovno održavanje onako kako je Japanac propisao u manuelu i nema da te boli glava. Još da nam se skocka lepo vreme pa da se malo provozamo onako grupno, pa da stavimo tačku na ovu sezonu koju ću se truditi da što pre zaboravim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Octobar 6, 2020 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Novola said: Da jbt, jebo matematiku 4.7 je već realnije! Super jbt Super je to ! Jbt, meni stigli oni setovi za karbove jos krajem avgusta a nikako da se uskladim sa majstorom da odradimo to... Trenutno kod mene potrosnja duplo od tvoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Octobar 6, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sirena vodeno hladjenje (rain mode) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Sirena vodeno hladjenje (rain mode) A ja se čudim što ne radi lepo ta druga sirena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Octobar 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je mitsko biće, pola žena pola šaran, sVirena, kako sama reč kaže, sVira 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Octobar 6, 2020 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne sira nego sVira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i ja sa mojom Tenericom full sredjena,kako vam se cini? 500px 500PX.COM 500px 500PX.COM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nidžo, bome lipa ka mlado đevojče!!! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, el classico said: Nidžo, bome lipa ka mlado đevojče!!! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala,dobro ocuvana za 1992 godinu...^_^ Sredjena je full Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mala provera, koliko linkova ima lanac bregaste za naše kamile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, ne znam napamet.... Kedo i još jedan dućan vele 138. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, el classico je napisao: pre 9 minuta, el classico je napisao: Uf, ne znam napamet.... Kedo i još jedan dućan vele 138. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Tako sam i ja našao ali za svaki slučaj da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je mladići, svi se vozikate pa nema vremena za forum? A tako divno vreme napolju .. Mene neko odgore, da izvinete, jebucka izgleda. Nije prošlo par dana od kako se vozikam, kad ono op, gde si kreno majstore, pozitivan nalaz na koronu. Ajde ti malo 14 dana u izolacijuuu. Da ne preterujem sa vožnjom, jbt, pa tri dana za redom se vozam, mnogo je kume. I tako... smišljam šta dalje da sređujem na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...