Panta Zemunac 298 Napisano Jun 18, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde svi koji bi cistili tank da se dogovorimo pa zajedno da posaljemo ili odvezemo coveku! Moze se kupiti tabla stiropora i u putni, kneski kofer sa tockicima obloziti..gore, dole sa strane a delice selotepom obmotati... Bio sam na NBGD buvljaku, II red, tezga za Tomos motore...ima tip creva ali ne znam koji original FI ide za karburatore. Mogu izmeriti ali sta ako su se godinama skupila!?! @Novola hvala druze. Upravo sam pregledao sajt Motomanije ali ne videh osim kofera da imaju i delove ali otici cu da vidim! Moze se fnom zagrevanjem potamneti plastika ali ima nesto sa cim repariraju table u kolima kad sredjuju...sta je t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To pitaj tamo kod šminkera, tema Detailing motociklaVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Panta Zemunac said: Bio sam na NBGD buvljaku, II red, tezga za Tomos motore...ima tip creva ali ne znam koji original FI ide za karburatore. Mogu izmeriti ali sta ako su se godinama skupila!?! Pa izmjeri cevke na koje nailaze Ja sam kupio od njega jedno crijevo da zamjenim, za sad radi posao ali se ne moze porediti sa originalom koja su i posle toliko godina fina i mekana, dok se ovo vec stvrdnulo od toplote i nezgodno je za montiranje sada.Fi je 8mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Panta Zemunac said: hvala druze. Upravo sam pregledao sajt Motomanije ali ne videh osim kofera da imaju i delove ali otici cu da vidim! Nemaju oni delove u prodaji, na sajtu, ali sam ja mailom upitao jel može da se naruči, i oni kao nije problem uopšte! Za dva dana stiglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 19, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: Pa izmjeri cevke na koje nailaze Ja sam kupio od njega jedno crijevo da zamjenim, za sad radi posao ali se ne moze porediti sa originalom koja su i posle toliko godina fina i mekana, dok se ovo vec stvrdnulo od toplote i nezgodno je za montiranje sada.Fi je 8mm Mislim da grešiš, možda je spoljni ф 8mm ako je armirano crevo, a li za unutrašnji koji se navlači na slavinu i vakum ventil sam siguran da je 6mm. Doduše buni me na šta je Panta mislio kada je napisao creva za karburatore. Ponajbolja creva su Wurt ako imate njihovu ili prodavnicu koja prodaje njihovu robu u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Necu tvrdim nistabsa sigurnoscu dok ne dodjem kuci i premjerim ali cini mi se da je sa slavina 8mm izlaz. Ne znam na koja crijeva misli na karbu ali su sva veca sem preliva.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 19, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bigor je napisao: Necu tvrdim nistabsa sigurnoscu dok ne dodjem kuci i premjerim ali cini mi se da je sa slavina 8mm izlaz. Ne znam na koja crijeva misli na karbu ali su sva veca sem preliva. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Da to je to crevo i rupa je 6mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izvinjavam se kolegama. Sad slikah, ucinilo mi se kadabsam kupovao da sam uzeo za 8mm, sta li sam pomjesao ne znam.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže kolega Arso, ako možete uzmite Wurth creva za gorivo. Ja ih duže vreme koristim kao jedini izbor pri zameni benzinskih creva i nikada ni jedan jedini problem sa njima. Uvek su mekana, jako lako se navlače gde treba. Dugotrajna su i kvalitetna. Jedino što su malko skuplja nego neki drugi proizvođači, ali se apsolutno isplati uzeti ih i montirati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje kupujete Wurth-ova creva?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hocel ko sutra gdje na kakvu voznjicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Bigor je napisao: Gdje kupujete Wurth-ova creva? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ako vam treba, mogu ja uzeti tu kod mene pa vam poslati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma de da saljes, nacu valjda negdje, a i ne treba mi mnogo, samo jedno se pocijepalo. Za sad drzi i ovo ali volio bih cva crna da buduПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Takvo crevo od neoprena je recimo 25 evra za 3 metra sa poštarinom. Ne znam jel to previše? Metar je 7e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 19, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovo crevo? prodaju 15m minimum izgleda, rupa je 5.5mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja takva imam koristio ih dok sam cvaju imao, nisu ni za sta, stvrdnu se i ispucaju. Evo komad mi jos stoji Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 19, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan koja onda staviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja kad sam s Bokilićem pričao, kaže nikako ta obična, providna, gumena creva... razlog, jebem li ga, ne znam. Kod mene su ona crna, kao pletena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 19, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan imaju i takvo ali isto 15m minimum Wurth Partner Profesionalaca | Crevoza gorivo DIN73379 ESHOP.WURTH.RS Cena je za 1 metar. Elastično crevo od sintetičke gume (NBR) sa tekstilnom oblogom. Zadovoljava DIN 73 379-1/Tip B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 19, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi mog'o da kupim tih 15 metara pa ono sto mi preostane da koristim za zalivanje baste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13253 Napisano Jun 19, 2020 Ne silazi, 7501 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta valja a dostupno je su Wurth namenska creva za gorivo. Sve ostalo je sranje. Obavezno nove šelne, ali kvalitetetne tipa Zebrine i rešena stvar. Još ako imate pare i za brze metalne spojke, onda je posao urađen kako treba. Ja sam se drndao par puta sa crevima na Kawasakiju dok nisam tako odradio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan AmenVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bija san kod bjuti tete.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 19, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I kolko munite bjuti teta tražila za pedikir Poslato sa SuperTénéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 19, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @el classico ''nije u redu da nam pravis zazubice'', ali sa druge strane podstices nas da kad vec nesto radimo, uradimo kako treba! Hvala! Prvo da odgovorim @Novola...bio sam u Motomaniji i na zalost nemaju vise katadioptere za moj kofer. Dali mi broj nekog plasticara pa da mi on to sredi. Hvala ali mogu ih sam skinuti, skinuti ishabanu srebrnu foliju, staviti drugu, pa kad dobiju kupiti od njih. Drugo, imaju ''pancir'' creva za kocnice (teflonska u vise boja) a za ST je, 3 prednja 100e a zadnje 40e! Da li je to preskupo, moze li se naci jeftinije? @Bigor hajde da zamolimo @ThePainKiller da nam posalje Wurthova creva i da budemo mirni, ako coveku vec nije tesko. Ne znam kolika mi duzina treba a za prelivna, videcemo koja trebaju! Sediste mi je skoro gotovo...Premisljao sam se oko malo ''karbona'' sto ima ali mo je Srdjan rekao da ce mi badava zameniti kad mi dojadi...a na butnoj torbici i na tan torbi imam ''karbon'' tako da ce biti u komletu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...