Божа 185 Napisano Mart 6, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Lepši je od mojih lampica inače danas stigo regler, ima strujeeeeee samo svetli zeleno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradonja 0 Napisano Mart 6, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ima li tko iskustva sa zamjenom auspuha, npr. sa TDM-a ili XT-a? ili nešto treće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se resenje za sediste.... Ima na ebayu toga koliko hoćeš, traži "threaded stud" ja imam ovo: http://tinyurl.com/pcywd63 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam drugo sediste (citaj , zao me da narusavam autenticnost i originalnost moje STare) ..koje cu da iskoristim za prepravku, samo da vidim , na koji nacin...sta je najbolje i najudobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 7, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam drugo sediste (citaj , zao me da narusavam autenticnost i originalnost moje STare) ..koje cu da iskoristim za prepravku, samo da vidim , na koji nacin...sta je najbolje i najudobnije. Boban Zemun... može da ti napravi šta oćeš, da bude udobno a pri tom i lepo za videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se resenje za sediste.... Ima na ebayu toga koliko hoćeš, traži "threaded stud" ja imam ovo: http://tinyurl.com/pcywd63 Toga ima kod mene u Cacku u gvozdjari M6,M8.....ako nekom treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas , stavljeno i pancirno crevo HEL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je izaslo to pancirno crevo?...nesto se razmisljam i ja to da menjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkiller oko 4.500rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 10, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju prednji diskovi za ST ima kod Mileta u Biker House za 150E par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen kompletan servis danas . BOKILIC - Tata za Tenere , svaka preporuka Usce MAD MAX - pice i kuliranje posle servisa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima i komplet sva tri za dvesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju prednji diskovi za ST ima kod Mileta u Biker House za 150E par Trebaju meni, hvala na preporuci svugde sam ih trazio i niko nije imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se resenje za sediste.... Ima na ebayu toga koliko hoćeš, traži "threaded stud" ja imam ovo: http://tinyurl.com/pcywd63 Ma znam..... nego sam sad kupio foru....... napravljeno vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako se pravilno ispituje regler? Merio sam diode i sve su priblizno iste vrednosti... Zanima me sta je BRAON zica, na dzeku imam 3 bele (faze), plus i minus, crvenu i crnu i tu misticnu braon. Sasha mi je poslao Joskin regler da probam. Ali on nema tu braon zicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 11, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tu braon žicu ne povezuješ na Joškin regler, samo 3 faze, plus i minus i obavezno one dve tanke žice direktno na akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ta BRAON zica je struja pod kontakt... Zanima me koju funkciju ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Razumem te, povezan je bio Joskin reg. kod mene, nego sam ga vratio Sashi... Te dve zice sto idu na acc snimaju punjenje i regulisu ga... Samo me kopka sta je ta braon zica.. i kako je povezana sa grecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 11, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Braon žička daje napon regleru i uključuje elektroniku - komparator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 11, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju prednji diskovi za ST ima kod Mileta u Biker House za 150E par Fala cika rajko :-) ostaje samo pitanje dal uzeti te odmah ili sacekati od od 120€ u gevari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se o proizvodjacima, pa ce ti sve biti jasno..... najjeftiniji - kvalitetni diskovi su 140 evra pa na dalje par...a idu i do 105 evra po komadu. Veruj mi, ja ih trazim i jurim vec godinu dana...danas mi stizu diskovi i filteri vazduha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 11, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se o proizvodjacima, pa ce ti sve biti jasno..... najjeftiniji - kvalitetni diskovi su 140 evra pa na dalje par...a idu i do 105 evra po komadu. Veruj mi, ja ih trazim i jurim vec godinu dana...danas mi stizu diskovi i filteri vazduha.... I to sto kazes. Nego sam dao dobre pare za nju posle kupovine da bih je sredio, pa mi se non stop mota po glavi da stedim. Mada j***s 20-30€ tehnicka ispravnost je najbitnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pravi maneken ovaj Bokilic. )))))) Salim se, sve preporuke za majstora posebno za stimovanje klavijature xtz 750. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ja imam JT diskove i ok mi je...... kupljeni su u gevari i evo u zdravlju i veselju vec 3 god....... plocice sam koristio svakakve i najbolje su mi organik....... koce i pri malim i pri vecim brzinama........ probao sam i semi metalik i full metal.......... jebes ti to kad ja moram da je drzim min da bi se ugrejala pre kocenja......... tako da ugradite pancirna creva ko nema ocistite lepo kljesta i klipove, ko hoce nek stavi veci prednji kocioni cilindar ili nadjite radialni prednji cilindar od nekog era, moze i da se prave distanceri za klesta od istog, iznenadicete se koliko dobro koci tenera. Oni koji su probali moju teneru znaju o cemu pricam........ bacati pare na skupe diskove i plocice....... ok jeste lepo a da li je potrebno na motoru starom 20 i kusur god......... sad neki lukas ili erc ili brembo .... sta vec ima ne znam ni sam......... ja sam za jeftinu a dobru varijantu....... bolje 30 e da dam na benzin nego na disk koji cu posle 3 godine baciti a i ovaj od 70 koci....... ne zaludjujte se da ce neki bolji proizvodjac diska ili plocica poboljsati vasu kocnicu, mozda samo duze traje...... npr nisin organik mi je trajala mozda 2 meseca duze nego sbs a isto je kocila, kosta za trecinu vise sig....... ZEX koji je svoju ganjao vise nego bilo ko ovde vozio je sbs, pa pitajte i njega za misljenje............ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam JT diskove i ok mi je...... kupljeni su u gevari i evo u zdravlju i veselju vec 3 god....... plocice sam koristio svakakve i najbolje su mi organik....... koce i pri malim i pri vecim brzinama........ probao sam i semi metalik i full metal.......... jebes ti to kad ja moram da je drzim min da bi se ugrejala pre kocenja......... tako da ugradite pancirna creva ko nema ocistite lepo kljesta i klipove, ko hoce nek stavi veci prednji kocioni cilindar ili nadjite radialni prednji cilindar od nekog era, moze i da se prave distanceri za klesta od istog, iznenadicete se koliko dobro koci tenera. Oni koji su probali moju teneru znaju o cemu pricam........ bacati pare na skupe diskove i plocice....... ok jeste lepo a da li je potrebno na motoru starom 20 i kusur god......... sad neki lukas ili erc ili brembo .... sta vec ima ne znam ni sam......... ja sam za jeftinu a dobru varijantu....... bolje 30 e da dam na benzin nego na disk koji cu posle 3 godine baciti a i ovaj od 70 koci....... ne zaludjujte se da ce neki bolji proizvodjac diska ili plocica poboljsati vasu kocnicu, mozda samo duze traje...... npr nisin organik mi je trajala mozda 2 meseca duze nego sbs a isto je kocila, kosta za trecinu vise sig....... ZEX koji je svoju ganjao vise nego bilo ko ovde vozio je sbs, pa pitajte i njega za misljenje............ OO Gospode dragi kad' ne poginuh onomad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...