Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Kupio sam drugo sediste (citaj , zao me da narusavam autenticnost i originalnost moje STare) ..koje cu da iskoristim za prepravku, samo da vidim , na koji nacin...sta je najbolje i najudobnije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Kupio sam drugo sediste (citaj , zao me da narusavam autenticnost i originalnost moje STare) ..koje cu da iskoristim za prepravku, samo da vidim , na koji nacin...sta je najbolje i najudobnije.

Boban Zemun... može da ti napravi šta oćeš, da bude udobno a pri tom i lepo za videti :takoje:

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ako nekom trebaju prednji diskovi za ST ima kod Mileta u Biker House za 150E par :zdravo:

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750

Uradjen kompletan servis danas . 1aha.gif

BOKILIC - Tata za Tenere , svaka preporuka 0takoje.gif

2014-03-10-512.jpg

2014-03-10-500.jpg

2014-03-10-504.jpg

Usce MAD MAX - pice i kuliranje posle servisa 1haha1.gif

2014-03-10-506.jpg

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750

Ako nekom trebaju prednji diskovi za ST ima kod Mileta u Biker House za 150E par :zdravo:

Trebaju meni, hvala na preporuci svugde sam ih trazio i niko nije imao.

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Super Tenere

Da li neko zna kako se pravilno ispituje regler? Merio sam diode i sve su priblizno iste vrednosti... Zanima me sta je BRAON zica, na dzeku imam 3 bele (faze), plus i minus, crvenu i crnu i tu misticnu braon. Sasha mi je poslao Joskin regler da probam. Ali on nema tu braon zicu.

Tu braon žicu ne povezuješ na Joškin regler, samo 3 faze, plus i minus i obavezno one dve tanke žice direktno na akumulator.

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Super Tenere

Razumem te, povezan je bio Joskin reg. kod mene, nego sam ga vratio Sashi... Te dve zice sto idu na acc snimaju punjenje i regulisu ga... Samo me kopka sta je ta braon zica.. i kako je povezana sa grecom

Braon žička daje napon regleru i uključuje elektroniku - komparator :)

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Fala cika rajko :-) ostaje samo pitanje dal uzeti te odmah ili sacekati od od 120€ u gevari

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Raspitaj se o proizvodjacima, pa ce ti sve biti jasno..... najjeftiniji - kvalitetni diskovi su 140 evra pa na dalje par...a idu i do 105 evra po komadu.

Veruj mi, ja ih trazim i jurim vec godinu dana...danas mi stizu diskovi i filteri vazduha.... :moto3:

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Raspitaj se o proizvodjacima, pa ce ti sve biti jasno..... najjeftiniji - kvalitetni diskovi su 140 evra pa na dalje par...a idu i do 105 evra po komadu.

Veruj mi, ja ih trazim i jurim vec godinu dana...danas mi stizu diskovi i filteri vazduha.... :moto3:

I to sto kazes. Nego sam dao dobre pare za nju posle kupovine da bih je sredio, pa mi se non stop mota po glavi da stedim. Mada j***s 20-30€ tehnicka ispravnost je najbitnija

• Drug član, 1938 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

2014-03-10-504.jpg

Pravi maneken ovaj Bokilic. :))))))) Salim se, sve preporuke za majstora posebno za stimovanje klavijature xtz 750.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

ja imam JT diskove i ok mi je...... kupljeni su u gevari i evo u zdravlju i veselju vec 3 god....... plocice sam koristio svakakve i najbolje su mi organik....... koce i pri malim i pri vecim brzinama........ probao sam i semi metalik i full metal.......... jebes ti to kad ja moram da je drzim min da bi se ugrejala pre kocenja......... tako da ugradite pancirna creva ko nema ocistite lepo kljesta i klipove, ko hoce nek stavi veci prednji kocioni cilindar ili nadjite radialni prednji cilindar od nekog era, moze i da se prave distanceri za klesta od istog, iznenadicete se koliko dobro koci tenera. Oni koji su probali moju teneru znaju o cemu pricam........ bacati pare na skupe diskove i plocice....... ok jeste lepo a da li je potrebno na motoru starom 20 i kusur god......... sad neki lukas ili erc ili brembo .... sta vec ima ne znam ni sam......... ja sam za jeftinu a dobru varijantu....... bolje 30 e da dam na benzin nego na disk koji cu posle 3 godine baciti a i ovaj od 70 koci....... ne zaludjujte se da ce neki bolji proizvodjac diska ili plocica poboljsati vasu kocnicu, mozda samo duze traje...... npr nisin organik mi je trajala mozda 2 meseca duze nego sbs a isto je kocila, kosta za trecinu vise sig....... ZEX koji je svoju ganjao vise nego bilo ko ovde vozio je sbs, pa pitajte i njega za misljenje............

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07

ja imam JT diskove i ok mi je...... kupljeni su u gevari i evo u zdravlju i veselju vec 3 god....... plocice sam koristio svakakve i najbolje su mi organik....... koce i pri malim i pri vecim brzinama........ probao sam i semi metalik i full metal.......... jebes ti to kad ja moram da je drzim min da bi se ugrejala pre kocenja......... tako da ugradite pancirna creva ko nema ocistite lepo kljesta i klipove, ko hoce nek stavi veci prednji kocioni cilindar ili nadjite radialni prednji cilindar od nekog era, moze i da se prave distanceri za klesta od istog, iznenadicete se koliko dobro koci tenera. Oni koji su probali moju teneru znaju o cemu pricam........ bacati pare na skupe diskove i plocice....... ok jeste lepo a da li je potrebno na motoru starom 20 i kusur god......... sad neki lukas ili erc ili brembo .... sta vec ima ne znam ni sam......... ja sam za jeftinu a dobru varijantu....... bolje 30 e da dam na benzin nego na disk koji cu posle 3 godine baciti a i ovaj od 70 koci....... ne zaludjujte se da ce neki bolji proizvodjac diska ili plocica poboljsati vasu kocnicu, mozda samo duze traje...... npr nisin organik mi je trajala mozda 2 meseca duze nego sbs a isto je kocila, kosta za trecinu vise sig....... ZEX koji je svoju ganjao vise nego bilo ko ovde vozio je sbs, pa pitajte i njega za misljenje............

OO Gospode dragi kad' ne poginuh onomad! 1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja