Milanezi 2479 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ih u Burnout-u po kataloškim cenama, ne treba da poručuješ od preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kao sto sam reko odluka je pala na Super Teneri. Utorak polozio A kategoriju, sreda islo se kupovati neka oprema i cetvrtak Bg kod naseg @marko07 po ST. Moram napisati da sto se tice Marka, covek kakav se retko srece, lak za kokunikaciju, iskren, stvarno sve pohvale za saradnju s njim, i jos jednom hvala I ovde. Cekao me je preko 2 nedelje dok polozim I ako je mogo da proda odmah, poslao snimak motora gde se vide ogrebotine koje se uzivo I ne vide, da ne spominjem mali servis, tacan izvestaj od majstora, pun rezervoar, dok smo trazili kofere naisao je na cizme koje mi je odmah poklonio uz obrazlozenje uzmi ih ako su ti male pokloni na forumu itd.. SVe preporuke za saradnju! Promenio Jul 22, 2022 član Beovulf 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E sad sto se tice motora, uzivo sigurno dosta lepsi, iskreno ja sam bez majstora kupio motor, jer sam imao sve izvestaje od Mareta koji su se ispostavili tacni I za sada Bez I jedne greske. Prva voznja I susret sa bilo kojim motor odmah po Bg-u i bez obzira na gabarite motora bez i jednog problema, odmah posle Bg pravac nazad autoput do Pirota 300km, poslednjih 100tinak km po mraku. Jedino cimanje bilo nemam jos uvek dozvolu za A kategoriju nije upisana, pa bila malo frka kad se sretnu organi reda.(kazna 120 000 I jos po nesto) Motor do Pirota Bez i jedne greske, potrosnja se svela na oko 5l cak mi se cini i ispod toga malo da je, 15km po bg-u I oko 85km Po auto putu (120-150) Ovo je samo da se i zvanicno uclanim u klub ljubitelja Yamahe xtz 750 Super Tenere. Evo par slicka, u planu je samo 3 4 nalepnice, mozda zamena farova vizir mi se cini da bi trebao malo doraditi zbog vetra i po jos neke sitnice da bude po mom ukusu. Tako da prvi susret sa motor, bez dokumenta, voznja po Bg-u po autoputu(guzva kakvu ne pamtim) sasvim zadovoljan da ne ulazimo odmah do najsitnijih detalja jedini problem bio kad sam video tablu Pirot 24km samo proslo kroz glavu steta sto nije 104km da se jos malo druzimo. Promenio Jul 22, 2022 član Beovulf 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5193 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da je u Pirotu od endura samo Afrika dozvoljena Šalu na stranu, baš lep motor! U zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jul 22, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Milanezi je napisao: Imaš ih u Burnout-u po kataloškim cenama, ne treba da poručuješ od preko. Nema, kontaktirao sam ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2022. at 20:42, Bigor je napisao: Vidi ne mozemo mi znati sta si sve cackao, ne bi bilo lose da skines slavine sa rezervoara i ocistis ih, a i sam rezerviar da malo isperes. Jeste vakum pumpa i ako su karburatori bili prazni treba mu malo vremena da navuce gorivo, a 9nda proradi kako treba. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Bice da sam izmesao creva, tako da pripisacemo problem mojoi retardiranosti. Hahahah Izvinjavam se na kasnijem odgovoru, bio prepun obaveza. Elem, namesti, sve sljaka kao sat. Danas pala i turica od laganih 574km u cugu. Beograd-Banja Luka - Drvar. Malo ce moratibdabse dosteluje, i verujem da cu morati tube i iglice itd. da menjam obzirom da mi je potrosnja oko 7l/100km.l, ne mogu spustim ispod. Evo i par slika. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pada mi na pamet da slucajno nisi izmjesao crijeva na pumpi, drugo ako puca onda je siromasna smesa, a ne bogata. Provjeri svjecice opet. Mozda je i sito koje se nalazi na ulazu u karb puno neke stroke, pa zbog toga nema dovoljan protok.Kada budes radio izbaci i poneku sliku da vidimo sta bi moglo biti problem.Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаOva si post trebao citirati Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: Ova si post trebao citirati Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Taj sam i hteo al' skontah kada sam vec napisao sve. Mrzelo me da ispravljam. Hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću reći 89’ ChesterfieldPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jul 22, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lazar93 said: Bice da sam izmesao creva, tako da pripisacemo problem mojoi retardiranosti. Hahahah Izvinjavam se na kasnijem odgovoru, bio prepun obaveza. Elem, namesti, sve sljaka kao sat. Danas pala i turica od laganih 574km u cugu. Beograd-Banja Luka - Drvar. Malo ce moratibdabse dosteluje, i verujem da cu morati tube i iglice itd. da menjam obzirom da mi je potrosnja oko 7l/100km.l, ne mogu spustim ispod. Evo i par slika. kakav ti je to zadnji blatobran? st tvoje godiste su imale tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasha. je napisao: kakav ti je to zadnji blatobran? st tvoje godiste su imale tako nesto Da ti budem iskren i ne znam. Izgleda kao fabricki, nije budzen. A inace, ova moja ST se vodi kao '96, a po svemu bih rekao da nije to godiste. Jer je prva farba na njoj, sve oridjidji nalepnice na njoj itd. a koliko vidim po ovim semama nema Chesterfield sema boja '96. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jul 23, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mozda ga je neko zamenio. ako je prva farba onda je '89. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Jul 23, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ti budem iskren i ne znam. Izgleda kao fabricki, nije budzen. A inace, ova moja ST se vodi kao '96, a po svemu bih rekao da nije to godiste. Jer je prva farba na njoj, sve oridjidji nalepnice na njoj itd. a koliko vidim po ovim semama nema Chesterfield sema boja '96.Na nekim tržištima su zbog lokalnih zakona znale imati te dugačke blatobrane.Sjećam se da sam osamdesetih kao klinjo na moru znao viđati R motore sa stražnjim blatobranima ko na apencu .Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Chesterfield 89g koji je prvi put registriran 93g, u papirima se vodi 93g, pod tim se ne podrazumjeva godina proizvodnje nego prva registracija.Lazareva XTZ je oriđiđi Chesterfield, kladim se daje uvoz iz CH.Na svojoj sam demontirao taj produžetak blatobrana koji je po novom CH zakonu nepotreban.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, el classico je napisao: Ja imam Chesterfield 89g koji je prvi put registriran 93g, u papirima se vodi 93g, pod tim se ne podrazumjeva godina proizvodnje nego prva registracija. Lazareva XTZ je oriđiđi Chesterfield, kladim se daje uvoz iz CH. Na svojoj sam demontirao taj produžetak blatobrana koji je po novom CH zakonu nepotreban. Poslato priko Ténéré Jeste uvezena 2011 iz CH. I ja sam pretpostavljao da je ista prica, '89 a reg. '96. Ili je neko budzio nesto po papirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Jul 23, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kokiko sam iskusio licno nanpar vozila uvezenih iz CH agencija UVEK upisuje godinu proizvodnje bez obzira sta pose u CH kao datum prve registracije (Erste zulasung). Smanjili minod 1-3 godine kako na kom vozilu. Mozda za motor nije tako , nisam uvozio motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2022 at 10:58 AM, Beovulf said: Pozdrav drugari, kao sto sam reko odluka je pala na Super Teneri. Utorak polozio A kategoriju, sreda islo se kupovati neka oprema i cetvrtak Bg kod naseg @marko07 po ST. Moram napisati da sto se tice Marka, covek kakav se retko srece, lak za kokunikaciju, iskren, stvarno sve pohvale za saradnju s njim, i jos jednom hvala I ovde. Cekao me je preko 2 nedelje dok polozim I ako je mogo da proda odmah, poslao snimak motora gde se vide ogrebotine koje se uzivo I ne vide, da ne spominjem mali servis, tacan izvestaj od majstora, pun rezervoar, dok smo trazili kofere naisao je na cizme koje mi je odmah poklonio uz obrazlozenje uzmi ih ako su ti male pokloni na forumu itd.. SVe preporuke za saradnju! Drago mi je da si zadovoljan, jos draze mi je bilo kad si uvece javio da si stigao bez problema Zelim ti da te lepo i dugo sluzi i da se navozas sa njim daleko vise nego sto sam ja. Svakako mi je plan da se vracam u grupu za par godina kad se malo sredi situacija sa sitnom decom a do tada ce biti skuter za po gradu i mozda neka kraca voznja(da ne spominjem ovde marku ali model je Sh ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2022 at 8:55 AM, vedran said: @Novola kakav ti je ovo display na lijevoj strani? Ja sad tek pitanje videh, oprosti mi pape. To je mali Koso voltmetar, pokazuje temp i vreme, zgodna stvarčica, uglavnom zbog napona akumulatora. Danas je recimo pokazao temperaaturu u jednom trenutku 46.6°c! Pošto smo u sred male moto ture Bg-Golubac-Kladovo-Donji Milanovac-Beograd nismo mogli topliji dan odabrati. Gosn @nafetS može da posvedoči. Da ne bi Srebrnog jezera i kupanja, skapali bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da posvedočim.Istina. Sutra šmekamo cice u Milanovcu na plaži, parkiramo Teneru do vode i mi ladimo Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jul 27, 2022 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me na koliko bi trebao biti pritisak u gumama? Zadnja guma Pireli Scorpion rally 140/80r17 prednja 90/90 21 Pored toga imam ovaj dodatni vizir ali cini mi se da mu fali jos neki cm kad vozim na auto putu ima vetra spustim glavu 4 5 cm nema uopste pa bi voleo da ga peoduzim malo jer moze na ovaj da se doda jos jedan onaj sa stipaljkama kao ili da se skine ovaj a stavi neki drugi veci I kako pravilno I gde se meri nivo ulja u motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 27, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za pravilno merenje i pritisak ce se javiti el classico Sto se vizira tice ja pokusao da uzmem vec, ali "cuveni" Ivan sto radi vizire mi je odrzao nekoliko predavanja iz fizike, hemije, biofizike i staroslovenske kulture tako da sam nakon toga resio da taj poklonim na forumu ako mi bude smetao a nadjem nekog drugog da mi pravi... Covek je napricao toliko nekih prica gde je za pocetak tvrdio da ne moze da uradi vizir na nacin koji sam pitao a pritom neko na foumu je kacio bas takav vizir koji je on pravio pre par godina... Ali se ispostavilo da mi je po gradu bio ok pa je na tome i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 5, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jelse to meni samo “meščini” ili je Deki malo kala na vagi???Poslato priko TénéréMoro sam, nije tela kamila preko 160.sad je opet kao nekad, ako zatreba i 180+Super Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Avgust 6, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da se ne lažemo, i manje troši kada je lakša .. Promenio Avgust 6, 2022 član Nebojša S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 6, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nebojša S je napisao: da se ne lažemo, i manje troši kada je lakša .. To mogu da potvrdim iz ličnog primera. Od kada sam skinuo 22 kila potrošnja mi se sa nas dvoje i tri kofera na nekih 4 - 4,5 soma obrtaja ne prela vrti oko 5,5 do 5,7 litara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdavo drugari...danas sam hteo malo da dotegnem lanac i provalio da nije ravnomerno istegnut,odn. ima jedan deo gde je manje istegnut u odnosu na ostatak lanca i onda moram prema tome da se rukovodim sa dotezanjem a posle ostatak lanca bude malo previse labav (u manualu pise da treba da bude izmedju 2,5 i 3,5 cm)...kad ga u tom delu namestim da bude 2,5 u ostatku lanca dobijem 4-4,5cm. Pretpostavljam da lanac treba da se menja...e sad pitanje je da li je obavezno da se menjaju i lancanici kad se stavi novi lanac ili ne mora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...